суббота, 29 марта 2014 г.

Tehniko vitraž

Steklene konstrukcije kot okras med'notranjost hiše z rokami bila dolgo priljubljena med ljudmi različnih družbenih skupin. Vendar, če ste tudi razmišljati o tem, kako okrasite inter'jer počitniških domov, nato pa si je treba paziti, da vitraž in da Windows, zasloni in vrata, kot mojstrovin umetnosti.


Na Splošno tehniko vitraž pomeni, da se kot rezultat boste morali dobiti lepo pregledne plošče, ustvarjena iz stekla različnih barv. In, čeprav je to klasična vitraž s svojimi rokami doma bo precej problematično, bi radi ponudili vam, da se seznanijo s takšno tehniko vitraž, ki bi pomagal ustvariti učinkovito in visoko kakovost imitacije vitraž kompozicije.

Za takšno delo v začetku je potrebno, da pripravi stekla in bo potekal vitraž s svojimi rokami: steklo je treba rezati iz kadra (ali kakršno koli drugo strukturo), je treba umiti in obrišite do suhega. Naslednji korak, o tem, kako bi vitraž, bo izbira slike: pozneje in bodo morali, da bi v barvah in stekla.


Potem je potrebno, da bi se to slika marker na pripravi stekla in natančno distribucijo, na katerih področjih in kako točno barvo, ki bo prelita. Naslednji trenutek, ki je zastopana v tehniko vitraž odgovoren dovolj, je, da boste morali jasno risanje na steklo obrisa vrstice, ki so tako značilna vitraž.

Najprej pripravite mešanico visoko kvalitetno PVA lepilo (500 ml) in črno maskaro (20 ml), in nato nežno postavite na prekreslene počutil oris stekla. Tudi jaz želim povedati, da je pot, ki bo pogled je spektakularen, če zmesi dodate nekaj aluminija (Serebryanka) v prahu. Za risanje vezja je bolje, da uporabite kakovosti krtačo. To ločilno vrstico'jer med barv mora biti bogat in izstopajo proti ozadju stekla dovolj konveksna linije.


V posledica morali počakati, dokler se ne posuši, ampak do takrat si lahko pripravimo in izbor barvnih lakov za opravljanje litje dela. Za pridobitev jasno, barve, laki, ki vam svetoval, zmešamo skupaj nitrovarnish (približno 30 ml), s topilom doseči skladnost celotne vode), in tudi o grah, umetniških oljnih barv posebne cevi.


Prosimo, bodite posebej pozorni, da tehniko vitraž, barve, laki, ki mora biti pregledno in zelo tekoče usklajenost. Vaš cilj je ustvariti takšne nohte, ki je tekla prosto, ko polnjenje vsaki obliki. Če je polnilo, ko ste opazili, da na steklo'pojavili mehurčki, potem morate takoj odstraniti s konico čopiča. Prav tako se prepričajte, da izpolnite je bil enak: vitražni Okna ustvaril svoje roke, mora biti na popolnoma ravno površino.


Po polni sušenje polnila vitraž spet, ne leni, in risanje, spet s pomembnimi nastopi skladu prvega vezja. To bo omogočilo, da popravi nepravilnosti pri prekrivanju barvni lak, ki se na robovih, in ne več spektakularen vitraž. Potem spet, pustite izdelka, da se popolnoma posuši, nato pa pokrov vitraž za večjo moč tanko plast jasno, pohištvo za nohte. Za najboljše rezultate, te plasti se morajo vsaj tri.


Nato pogumno vstavite učinkovito pretvori stekla v okvir, in uživajte pridobiva umetniško delo.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика