суббота, 29 марта 2014 г.

Balkonska vrata: glavni

Balkonska vrata - vrata, ki ločena spalnica z balkonom. Opozoriti je treba, da balkonska vrata poleg neposrednih predstavlja funkcije in vlogo okna, saj so pogosto naj v luči.

Preden začnete popravila, ki vključuje zamenjavo (namestitev) balkonska vrata, morate vedeti, da je velikost takšnih vrat ni strogo omejena, vendar je priporočena višina balkonska vrata, ki ne sme biti manj kot 190 cm in širina je manjša od 60 cm.

Upoštevajte tudi, da je iz balkona pred vrati mora vključevati prag, ki bo preprečila znotraj vode in blata (to je še posebej pomembno za nesoctitinae balkoni).

Razvrstitev balkonska vrata



Razvrstitev balkonska vrata, dovolj široka.

Odvisno od tega, kako gre vrata in okna, balkonska vrata, ki so razdeljeni v kombinaciji in samostojna.

V kombinaciji balkonska vrata, je pred kratkim proizvaja predvsem swing tipa, in v več sort. Vendar, v pravičnosti, smo upoštevajte, da je zelo priljubljen v zadnjem času drsna balkonska vrata (kot knjiga ali iz'Gauci mehanizem). Tudi na prodaj, lahko najdete in upokojeni balkonska vrata ali Bezbarierovy sistem, ki svojega mehanizma spomnil sistem drsnih vgrajeni omare.

Če greš nazaj v model kombinaciji balkonska vrata, najbolj priljubljena možnost je mesto balkonska vrata polj v sredini. Prav tako lahko srečujejo in možnosti, ko balkonska vrata je na levi ali desni strani okna (Windows).

Ne glede na to, kaj postavitev vrata in okna boste izbrali, glavna stvar - da balkonska vrata je isti model kot sličice Windows.

Kot je za balkonska vrata, ločeno stoji, se lahko bipartite ali monocots. Kuhinja je prostor, kjer večina namestitev takih vrat, ker jih zasedajo res majhno mesto, ki je zelo pomembna za moderne majhne kuhinje, kjer vsak centimeter svoje teže v zlatu.

Balkonska vrata so prav tako razvrščene glede na material, iz katerega so narejeni. Najbolj priljubljena danes balkonska vrata, plastična. Dovolj povpraševanja in balkonska vrata dreves'Yana. Vendar, drevesa'Jan balkonska vrata, ki stane veliko, in zato kupiti, morda ne vsi.

Opozoriti je treba tudi, da je danes v prodaji'tam so bile različne teksture in barve balkonska vrata. To pomeni, da lahko izločiti balkonska vrata, barve, le na podlagi ustreznega Ozadje ali zavese in v različnih (gladko, reliefni) račun.

Če namestitev balkonska vrata pokvarjen ali kako prilagoditi balkonska vrata

Kljub temu, da je namestitev balkonska vrata precej priljubljen storitev in ponuja veliko podjetij, ne vsi, od teh podjetij bo postavil v vrata resnično visoke kakovosti. Rezultat takšne nepravilne namestitve lahko postane nazobčane, povešanje ali neuspeh odpre mehanizem. Najpogostejši od teh težav je nagnjen vrata, ki jih lahko tudi poskusite popraviti sami.

Tako, prilagoditev balkonska vrata skew se mora zgoditi: najprej odstranite dekor in pokrov plošče iz dna zanke, nato pa z Imbus ključ (običajno 4 mm), ki ga potrebujete, da twist vijak v smeri urinega kazalca. Če po tem se vratca niso izravnana off - glejte strokovnjaki.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика