суббота, 29 марта 2014 г.

Teksturiranje

Teksturiranje

Teksturirovanie je preprost način, da bi stene več pozornosti kot običajno, mat barve. Kot pri večini dekorativne učinke, se tukaj uporablja emajl, ki daje nekoliko prosojno teksturo. Teksturiranje postopek je preprost, vendar zahteva potrpljenje, medtem ko obdelavo krtačo velike površine: morebitne neodgovorjene območje bo vidna in bo poškodujejo površino. Pred uporabo glaze, je bolje, da zajema površino z plast svetlo emulzija barve, ki je ustvarila odlično poudari teksturo ozadju.

Teksturiranje je preprost način za pridobitev teksturirane površine, z obdelavo glaze posebne ščetke. Z njeno pomočjo lahko ustvarite učinek "craptastic". Za poskrbijo za stene, uporabite več barv postopno spajanje v eno drugo ali namestnika.

Za sprejem enotne obdelave, način teksturiranje traja potrpljenja. Koti zahtevajo posebno pozornost; za zdravljenje sklepov bolje, da uporabite majhno krtačo.

Stene se lahko naslikal v eni ali, kot je na fotografiji, v dveh barvah. Teksturiranje tudi vrne naključno vzorci, in oživiti steno ali iskanje robov ali vogalov sobe odtenek, ki je nekoliko drugačna od barve Osrednji del stene.

Delo je bolje, da se opravljajo skupaj v enem trenutku se lahko obdelujejo trak od tal do stropa širine približno pol metra.

Teksturiranje
Teksturirane stene je m', ki segrevanja ozadju za vse dekorativna ureditev prostora.

Korak 1

Teksturiranje
Velja še plast glazuro na površini stene. Lahko puščajo sledi čopiča, hoja v naključnih smereh, in je mogoče,, ki zajemajo celotno območje, s svetlobo udarcev "premakniti" zaledenitve v navpični smeri tako, da vse sledi pogledal na eni strani.

Korak 2

Teksturiranje
Veliki čopič (brush) za teksturiranje proces, ki z glazuro's površino, tischeva v mokro barvo samo konice las. Dosledno nadaljuje na naslednji razdelek, nekoliko spreminja položaj krtačo, da natisne razporejeni naključno.

Korak 3

Teksturiranje
Po kar nekaj fotografij, jasno, punčka, ki se nabira na ščetine glazuro. Če to ne stori, se natisne bodo namazani, da bo pokvarilo končna.

Korak 4

Teksturiranje
Če uporabljate dve barvi, uporablja drugo barvo, takoj, ko se konča teksturo prvi. Pustite med področja različnih barv kratek čas, ki si bo premaz premaz.

Korak 5

Teksturiranje
Podobno, ne teksturiranje drugi Kohler. Če uporabljate eno krtačo za teksturiranje, pred obdelavo drugi Kohler čisto krtačo, drugače je najprej treba sprejeti, da se glazura različne barve, in bo pokvarilo končna.

Korak 6

Teksturiranje
Na parceli, ki deli dve Kohler, jih zmešamo s krtačo za teksturiranje. Odtenek, ki je pridobljen na stičišču dveh barvah, odvisno od števila natisnjenih na steno glazuro in intenzivnost bela plast premaza, ki spreminja po uporabi glazuro.

Korak 7

Teksturiranje
Za obdelavo vogalov, uporabite majhno krtačo za teksturiranje, posebej namenjena za ta namen in omogoča, da enostavno rokovanje sklepov. Po teksturirovanie naj glazuro, da se popolnoma posuši, nato nanesite dve plasti laka ali zaščitni sloj transparentno glazuro.

Koristne nasvete

Ko teksturowane primeru glaze'Yu oddelek stene s površino več kot 1 cm. m, v nasprotnem primeru premaz se lahko posuši, preden imate čas, da se uporablja teksturo.

Kot premaz premaz uporaba sijaja emulzija barve. To je pika suši počasneje kot Matt.

Povečanje nasičenost barv in neravne teksture, lahko uporabite več plasti glazuro. Uporaba temno senco nad svetlobo povečuje o'capacious učinek zdravljenja.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика