суббота, 29 марта 2014 г.

Ogledalo v hodniku

Ogledalo dvorana je element, katerega vrednost je težko precenjena: opravlja več funkcij. Prvič ter morda najpomembneje je, da je namen ta pripomoček je, da ogledalo, ki zagotavlja odlično priložnost, da si sami, preden greva ven na cesto in mogoče popraviti nekaj manjših napak na videz.



Druga funkcija ogledalo, v hodniku je, da so njegovi "slabega" bistvo omogoča vizualno povečati prostor, ki je v hodniku ponavadi nikoli dovolj. Tretjič, ogledalo, ki je edinstven v tem, da v dvorani je dejavnik, ki lahko poveča osvetljenost, ozemlja. In izgleda, kot sledi: kot je znano, veža je prostor brez naravne svetlobe, tako da lahko na račun premoženja zrcalni površini, ki izražajo in razpršijo svetlobo žarki dajanje več napolnjena s svetlobo.


Ampak kakšne vrste ogledalo, v hodniku bolje, da izberejo, boste lahko izvedeli, ponovno povzpela iz kakšne vrste prostora bi bilo: izkazalo se je, da celo na hodnik, morda dvorana - razlika. Torej, obstajata dve osnovni vrsti ureditev dvorane. Prva vrsta vhoda-dvorana. Sestoji iz enega velikega predpostavke, ki pogosto kažejo tujih filmov. V Rusiji jih je mogoče najti v nove poslovne in elite razred, in tudi v koč.



Vendar, kot je v tej sobi ni nobene potrebe, da prihranite prostor in da pridejo gor z vsak centimeter, da bo videti popolnoma lepa veliko stensko ogledalo. Ta pripomoček je tradicija, da okrasite različne načine, kot veliko ogledalo, v dvorani je več dekorativni namen. Takšna ogledala dal izdelati obliki. Morda je najbolj različnih velikosti: ampak malo, seveda. Zelo zanimiv pogled na mesto ogledalo nišo razsvetljavo ali ogledalo plošče, ustvarjen iz ogledala različnih odtenkov.


Vendar pa je najbolj moderna dvorana je majhna, v velikosti prostora, v katerem je shranjena v zaprte omare veliko stvari: čevlji, oblačila, dežnike in tako naprej. Zato, kot pravilo, če želite izvesti funkcijo vizualno povečanje prostora ogledalo, v mesto, bolje za izgradnjo pohištva, in jo objavite, recimo, na vratih v garderobo. Lahko pričakujemo, da zajetno omaro, postanejo manj opazne.



Tako smo končali z Vami zgodba o tem, zakaj želite, da visi ogledalo, v hodniku, in tak pribor za vsako situacijo je bolje izbrati. Oh, in potem - izbira je vaša, le enega smo prepričani, da brez njega v tako edinstveno lokacijo, kot veža, Vam ne bo naredil.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика