суббота, 29 марта 2014 г.

Stroške plastičnih Oken 2008-11-24 11:43:17

Gradnja in rekonstrukcija.

Stroške plastičnih Oken
2008-11-24 11:43:17

Ker se je odločila za zamenjavo starih dreves'leseni okvirji na plastičnih Oken, smo začeli, da izbere podjetje, da bi jih. Vendar pa, preden boste primerjali cene za plastičnih Oken v eno ali drugo podjetje, je treba razumeti: kakšna je cena plastičnih Oken?
Stroške plastična Okna - Plastična okna

Prvi in najbolj "tehtni" sestavni del - vrednost komponente. Razpon cene na tej stopnji lahko ogromno. Različne izvore plastike, ki je izdelan iz PVC-profilov, različnih proizvajalcev profila. Šteje najvišje kakovosti profil nemška proizvodnja - ampak to je tudi najdražji. In iz istega proizvajalca PVC profil, imajo različne cene glede na število kamer. Še več. Dodatki - zdi se malenkost, vendar je od te stvari, odvisno od tega, kako dolgo vaše plastičnih Oken bo deloval pravilno. Zato, višja je kakovost pohištva - večja kot je njegova cena. Poleg dodatki vključujejo stvari, kot so mikro prezračevalni sistem, microlift, blokatorji napačne ukrepe itd., Vse te podrobnosti so obravnavani ločeno za ločeno ceno.

Dodati stroške stekla - dvojna komora, seveda, dražje kot eno komoro. Medtem ko je cena dvojno zastekljena okna se spreminja glede na cilj, je varčevanje z energijo, hrup izolacije, oklepna, tonirana... še vedno Računajo stroški okenske police in ebbs je pogosto prodajajo v oglaševanju je tiho o njih izrazila stroški Windows brez teh delov.
Tako, stroški delov, ki jih je polovico stroškov okno. Nadalje, cena plastičnih Oken, je odvisna od njegove konfiguracije. Več kratnih - višja cena. In odprte možnosti zavihki zadevo. Najcenejša bo slepi krat, bolj drago - rotacijski, so še bolj drago - swing-out.
Stroške plastičnih Oken - dvojno steklo
Pojdite na več dostava in vzpon na tla. Običajno se takšne stvari so zastonj, še posebej, ko gre za dostavo v mesto (ob dostavi v regiji, se lahko navedejo posebej). Vendar pa nekatera podjetja ne vključujejo dostave, se za povračilo stroškov na tla. Torej, v razpravo ta vidik, to je jasno ko - dostava končal plastičnih Oken v skladu' verandi, ali vrata stanovanja? In koliko je vzpon eno okno na enem nadstropju, če ni brezplačno. Več Oken in visoko tla lahko dajo pomemben znesek.
Stroške demontaže starih in vgradnjo plastičnih Oken. Cena teh del ali s pogajanji ločeno, ali, če podjetje trdi, da demontaža in montaža brezplačno, znesek že cenah v odprto.
Eno odstavek - zaključna pobočjih. Tukaj variante preveč. Banalen mavca, sendvič plošče, pena PVC, likoven giproka. Kaže, cena plastičnih Oken, stroški dodelave pobočjih družbe ne določajo. Zato je treba takoj z'ugotovite, kaj se bo stalo predložiti pobočjih in dodaj ta znesek, cena plastičnih Oken.

In ne pozabiti vse te podrobnosti, preden boste poklicali podjetje, naredi seznam. In ne bojte se, da se pikolovski...


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика