суббота, 29 марта 2014 г.

Stenske obloge ploščice

Stenske obloge ploščice

Za svoje dekorativne lastnosti strešnika odlične za vse druge vrste plohi. Ona ni samo lepa, ampak zelo praktičen, da nepremočljiva in trajne.

Stenske obloge ploščice
Keramične ploščice, praktična in trpežna, z zmožnostjo, da okrasite stene kuhinja in kopalnica. Je enostaven za pranje, to je, odporne na obrabo in nepremočljiva. Lahko izberete model, ki je primerna za vsak okus in slog inter'jer.

Zaradi številnih razlogov, ni omejitev konča strešnik le majhna "predpasnik" na tuš ali korito v kuhinji. Kopalnice obvezna'mora nepremočljiva prevleka za stene, ker Ozadja so hitro slabša zaradi kondenzacije in brizganjem vode, še posebej, če imate otroke, ki radi dabble.

V kuhinjah strešnik daje priložnost za pranje in obrišite steno nad delovno površino in štedilnik. Seveda, strešnik je drago, vendar pa je dolgo časa in nikoli ne gre iz mode.

Pripravljalni fazi

Najprej morate pripraviti stene sooča s ploščice in izračun števila celih in narežemo ploščice in njihovo lokacijo, horizontalno in vertikalno.

Običajno ploščice dal na steni od spodaj navzgor od roba kadi, iz delovne površine v kuhinji ali iz baseboard. Stene lahko grobo, torej, najprej morate glavne horizontalne vodnik linije, po katerih premagal naravnost vrstici za podporo prva vrsta strešnikov. Na vsaki strani, označite višino kritja in število bližini spodaj navzgor. Na zunanji vogali in robovi okna, če je mogoče, postavite samo celota ploščice; za ta namen, morajo biti pazljivo / označi tako, da se strešnik položaj na vsako steno. Če boste še vedno morali uporabiti cut ploščice na obeh straneh, opozoriti na sredini serije in na enaki razdalji od njega, da je enako mejni kosi ploščice, širine, ki ne manj kot polovico celote.

Koliko kock?

Izračunajte površino vsake površine pod ploščice v kvadratnih metrov, ob pomnoži njihova višina in širina. Sešteti vse square in pomnožite s številom ploščice izbranega modela je potrebno na 1 m2 (ta podatek je običajno navedena na embalaži). Dodamo 5% na boj.

Če je za zajetje ne dosega zgornjo mejo, boste morali kupiti meji in regionalni ploščice z zaobljenimi ali steklom robovi.

Odbor

Naredite svojo oznako

Naredite si orodje, ki vam bo pomagal ugotoviti, koliko ploščic bo šel na interval med dvema točkama. Oglejte cut trakovi 50 x 25 mm (2 x 1 cm) v dolžino, 1, 2 m (4 ft), in ga označite na širino ploščice, šolanja vrzeli za zatirki, če je potrebno.

Korak 1

Stenske obloge ploščice
S pomočjo kvadratne in duha ravni, narišite vodoravno črto na dnu kvadrat, ki se bo razpostavljene, ki odhajajo iz dna o širine ploščice.

Korak 2

Vzemite eno kocko; mesto je z roba osnovne površine; izbrati najvišjo točko, kjer strešnika, ki gre skozi vodnik linije. Dodajte 3 mm (1/8 palca) vrzel med ploščicami in preživite glavna linija na tej višini, v vzporednih poti.

Korak 3

Stenske obloge ploščice
Na vsakih 30 cm (1 ft), se vključijo nohte v vrstici tako, da je rob je bila malo iz trakov. Za obrovnyat zgornji rob vzdolž vodnik linije in kladivo, žeblji v steno, le da trak hrani (to bo potem mogoče odstraniti). Nail okraskov na vodnik linije do drugih površin.

Korak 4

Stenske obloge ploščice
Z oznako določiti, kje se končajo v zapored celotno ploščice na vsaki strani. Naklon in narišite navpične črte na teh točkah.

Korak 5

Stenske obloge ploščice
Pravokotno na vodoravne bližini navpično črto, ki bo okrepil eni vrstici, kot je prikazano v koraku 3. Preverite vrstico za libela.

Polaganje ploščic

Ploščice so postavljeni v vodoravnih vrsticah od spodaj navzgor. Naenkrat je zajel malo prostora na steni, tako da ni imel časa, da se strdi, preden ste zamenjali ploščice.

Stenske obloge ploščice
Preprosto šahovnice" zelene in rumene ploščice spektakularen na stene v hlevu.

Korak 1

Stenske obloge ploščice
Nanesite lepilo na površino približno 1 m2 (1 sq. Dvorišče), razširil lopatice z zareze, tako, da je površina lepila je bil z utori. Priložite prva stopnica v kotu nastala z dvema trakovi. Prvo vrstico vzdolž stene do druge vertikalne rejki. V presledkih med ploščice vstavite plastično križi, če so robovi pravokotni; ploščice, z zaobljenimi robovi ali z jezičkov na dnu uporablja tesno drug z drugim.

Korak 2

Stenske obloge ploščice
Določiti naknadni vodoravnih vrsticah med navpične črte na želeno višino. Vzemite odmor za eno uro. Nato potisnite nož vzdolž roba tirnice za čiščenje spojev iz glutinous rešitev. Odstranite trak, umaknili nohti pršic. Označite nepopolne ploščice, jih prerežemo in dal na lepilo v zapuščeni kraji za njih.

Korak 3

Pustite, da se lepilo se strdi 12:00. V tem času, zdravljenje območja, ki še niso zajete ploščice. Nato trdi, da šive in zapolnitev vrzeli med kopalna kad, umivalnik, delovni pult v kuhinji in steno.

Stenske obloge ploščice
Prispevek omejili ploščice na ravni polico vzdolž oboda sobe, vizualno širi svojo razmerja. Robove okna odpiranje okrašena končna dvostranski trak. Razpostavljene površino polico, je dodaten prostor za shranjevanje.

Rezanje ploščic

Polaganje strešnikov v vrsti ob steni, včasih rez. Običajno so dani na obeh koncih območju. Pri obdelavi območje okoli kopel ali nad delovno površino v kuhinji ploščice samo, da rez na ravne in zdrobljen.

Ploščice, ki je najboljša naprava za rezanje ploščic vzporednih stranic. Tam predloge za označevanje širina reza s račun vrzel je treba zapolniti z malto. Vendar pa to napravo rez bobrovec ravno pod pravim kotom, vendar ne diagonalno. Za opravljanje miter kosi strešnik označena z roko, s peresom, in nato razrežite ročni rezalnik s pomočjo kvadratnih s kovinsko pero.

Korak 1

Stenske obloge ploščice
Ukrep širini zidu za rezanje ploščic v zgornji in spodnji deli. Če je to enako, lahko uporabite strešnik rezalnik. Če ne, prenos dimenzije ploščic, pustite šiv pravic.

Korak 2

Stenske obloge ploščice
Z uporabo ploščice: vstavite strešnik strešnik, držite z eno roko in uporabite za rezanje baklo na kocke in ga povlecite vzdolž zareze na sebi. Ročno: če boste morali odrezati ploščico nepravilnih oblik označi z oznako na vladar. Uporabite ročni rezalnik in kvadrat s kovinsko pero.

Korak 3

Stenske obloge ploščice
Držite ploščice med čeljusti rezalno orodje, nad vrstico rezano. Z drugo roko držite ploščice za nasprotni rob. M'kot stisnite orodje, dokler ne zaslišite klika. Preverite rez, če je potrebno, očistite z datoteko.

Sooča kotov

Na obrnjen zidovi obloženi skoraj vedno imajo, da se ukvarjajo z corners. Bodite pripravljeni za rešitev teh težav vnaprej, v fazi načrtovanja in postavitve.

Stenske obloge ploščice
Notranjost zornih kotov. Ko se sooča notranji kotiček neglecta robu eno kocko na drugo letalo. Mislim, da vnaprej, kako najbolje, da to storite, da pusti vrzel za injekcijsko maso.

Stenske obloge ploščice
Zunanji koti (1). Za izvajanje soočajo zunanji kotiček z dvostranskimi končna trakovi, uvedene na glutinous rešitev in hkrati snemate navpično 2 vrstic strešnikov na obeh straneh. Včasih uporabo enostranskih končna trakovi, še posebej, če je strešnik z neutrogen rez. Zunanji koti (2). Namesto z uporabo končna trakovi neglecta sosednjih ploščic na eno drugo, pazite, da je zgornji z zaobljenimi ali steklom rob.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика