понедельник, 31 марта 2014 г.

Kako barve pohištva

 


Če je vaša hiša je s staro pohištvo, površina, ki pušča veliko od želenega, vendar želite, da ostane za nekatere razlog, potem boste morali posodobiti svoje površine. V ta majhen članku bom opisal postopek, in dal nekaj nasvetov o tem, kako barve pohištva. Ta material bo dovolj, da barve pohištva.







Potrebni materiali za barvanje pohištvo

Barve pohištva roke bomo potrebovali naslednje dobave: a drobnozrnatega emery papir, kiti drevo (v primeru, pohištva, so čipi in razpoke), premaz, barve (barve priporočljivo uporabljati latex ali akril, ker te barve dajejo enako plast, ki dobro skriva moč in so trpežne), čopič, molarno trak papirja.
Priprave površine

Najbolj pomembno in najdaljši del je priprava pohištva za njeno barvanje. Prvi korak, ki ga morate odstraniti staro plast barve z drobnozrnate šmirgl papir, če na površino, so čipi in razpoke, jih Prime, po sušenju tal zaspatia. Ko ometa se suši, brušenje in njegov Predsednik v celotni površini pohištva, ki bodo predmet slikarstvo.
Start barvanje površine

Preden začnete slikarstva trak molarno trak mesta, ki jih ne želite, da pade barve. Papir, lepilni trak, je treba uporabiti, če želite, da barve pohištva v več barvah, ki ju ločuje, z barvo meji. Na tehnična zadeva, ostane le, da uporabljajo barvo, spray je enakomerno, brez vidnih vrzeli.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика