суббота, 29 марта 2014 г.

Preoblikovanja 2006-11-03 10:21:09

Gradnja in rekonstrukcija.








Preoblikovanja
2006-11-03 10:21:09

Tudi strokovnjak, bi težko povedal, shell-in-cevi toplotnih izmenjevalcev nove generacije od običajnih cevovodi za toplo in hladno vodo. Teh naprav je"neviden" ne samo, da prihranite prostor dvigal, ampak tudi zmanjšati stroške svojih storitev

Nekaj let nazaj v Ivano-Frankivsk hotel "Ukrajina", ki je potrebna za vzpostavitev novih toplotnih izmenjevalcev za oskrbo s toplo vodo namesto ni uspelo. Težava je bila v tem, da ni bilo mogoče najti rešitev, kako stari zajetno shell-in-cev aparatih je treba odstraniti iz prostorov. Vsak od njih je bil več kot 4 m, premer obdelovanca nad 0, 3 m in tehtal več ton, in kleti, kjer so bili nameščeni, in je bil v Osrednji avli hotela.
Je na voljo dveh, na prvi pogled očitna rešitev. Prvi, ki je prekinil s kota luknjo v steni in potegnite preko njega naprave. Drugi je, da zmanjšanje toplotnih izmenjevalcev v dele, ki bi lahko dal ven skozi obstoječih vrat in prehodov. Toda analiza te možnosti so pokazali, da je vsak od njih je zelo zamudno, težko in neprijetno, da še naprej upravljati hotel.
V ta navidez brezizhodnem položaju, je prišel za reševanje nove miniature shell-in-cev enote. Zaradi svoje vloge je bil izveden tretji, nepričakovane možnosti: stare enote levo na svojih mestih, kot se zahteva za toplotno kapaciteto novi toplotni izmenjevalniki so bile nameščene ob njih. V odlomku je prostora dovolj za zagotovitev, da se lahko izvajajo vzdrževanje ogrevalnega sistema. Upoštevajte, da je na voljo za ogrevanje prostora, se inženirji ni nastopil eden najbolj majhnih struktur plate toplotni izmenjevalniki (TOA), ki se je v zadnjih letih so nadomesti tradicionalne shell-in-cev naprave, skoraj stoletje vladal v sisteme za ogrevanje vode. Prednosti tablice TOA nad starejšimi modeli shell-in-cevi toplotnih izmenjevalcev je dobro poznana (zadnjih deset-krat večji in težji). Z novo generacijo shell-in-cev aparatih plošča design, ne more tekmovati tako uspešno.

Voda greje vodo
Glavni elementi ploščo aparat, prek katerih prenos toplote iz pretok vroče vode v ogrevalni krog tankih listov, navadno iz nerjavečega jekla. Vystupovani jih v utori različnih prerez Skupščine plošče v obliki paketov dve obsežno omrežje cevovodov, od katerih kroži vroča voda, in na drugi mrzla. Ti toplotni izmenjevalniki so in dismountable.
Ta posebnost aparata je zelo pomembno, da bodite pozorni pri ocenjevanju njihove značilnosti, kot je pogosto v oglaševalski material, s katerimi se soočajo s zmedo, ko besede "izmenjevalnik toplote" pomeni hibrid, ki ima niz lastnosti, ki ste jih prejeli kot bi bilo najbolje preglednic lastnosti teh dveh vrst. Tako se je v finalno mizo le trgovin prednosti obeh vrst TOA in slabosti zatreti. Vendar, naprave z kompleksne značilnosti, ne obstaja.
Oblikovanje nove naprave, razvite in sprosti Sevastopol podjetje "izmenjava Toplote" (njegov Direktor Vitaly Baron dal edition "CIO" materialov, ki se uporabljajo v naši člen), v načelu enako kot tradicionalne shell-in-cev TOA. So kup cevi s'priključen na vhod in izhod prirobnic, ki se pritrdi na ohišje (tudi iz dveh strank konča, prirobnice). Vendar, obstaja nekaj razlik, je kombinacija, ki omogoča tako miniaturizzati modela kot prerez naprave je enaka premeru cevovodov PBE'ASKI.
Vendar pa je zaradi majhne debeline cevi steno, dramatično povečala intenzivnost toplote. S poudarkom teh strukturnih in operativnih značilnosti, razvijalci klic svoje nastajajoče TTA - tankimi stenami izmenjevalnik toplote okrepili.

Preproste zasnove, ki je ni enostavno ponovite
Tam je zelo očitno vprašanje: "Zakaj prej oblikovalci shell-in-cev TOA ne bi zmanjšali debelino cevi steno? " Zato, ker ona je odločena, ne samo delovni tlak vode v krogotoku, vendar številne tehnološke omejitve.
Potem pride drugo vprašanje: "Kako izumitelji TTA lahko obidejo te omejitve? " Odgovor na to vprašanje ni izkazana, ker spada v kategorijo " know-how", da razvijalci ne zahteva,', povezane z objavi. Novejši zgodovini z poskus nekaterih podjetij za kopiranje patentirana zasnova sklep je pokazala, da je temeljito obnovo vseh elementov in njihovih spojin v napravo - zelo trhlih podlaga za promocijo na trgu ukradeno izdelka: vse nameščene v komunalnih storitev "kopirati" TTA (in je bilo na stotine) komaj preživela do konca njegov prvi kurilni sezoni. Popraviti je bilo nemogoče, torej prihodnje leto teplovik je vzpostaviti nove TOA.
Pred kratkim, v začetku 90-ih letih, kot odziv na predlog, da se uporablja kompaktna TOA si lahko slišal "smiselno" odgovor: "In kaj bodo zmanjšali težo in velikost lastnosti toplotnega izmenjevalnika? Imamo lokacijah v mnogih dogovorili ". Danes je skoraj nihče ne potrebuje, kakšne možnosti so na voljo za zmanjšanje obsega in teže TOA.
Razmere na trgu, kjer je vsak kvadratni meter v prostorih, še posebej, nahaja se v Centralni deli mesta, je vredna svoje teže v zlatu, trg sprosti z uporabo svetlobe majhnih toplotnih izmenjevalnikov, vrste hčerinsko podjetje (in, zato, odhodki) pojdite v glavnem, na katerih zasluženi denar.

Prenos toplote v eni dimenziji
Teža in dimenzije naprave, seveda, pomembne značilnosti in namestitev in delovanje. Morda pa niso nič manj pomembni, udobje postavitev TOA o o'predmet. To ploščo aparati in TTA bistveno drugačen. O lamelno strukture reči, da so zelo kompaktna. Ampak, kaj je pomen teh besed? Res, so videti veliko ali majhno polje in, na prvi pogled, da se bolje prilegajo v o'predmet. Vendar pa to ni vedno tako. Natančneje, to je vedno tako, če oblikovalec je TTA, kot se uporablja za zdravljenje zastarele shell-in-cev enote.
Če sprejmemo TTA ne kot predmet opreme, in kot del cevovoda, in položaj se lahko obrnil. Res, dajanje TTA stare, kot kos opreme, nekje v Srednji toplote točke, je treba popraviti v posebej za to ustanovljena Fundacija, in drugo, da zagotavlja prostor za ekstrakcijo (čiščenje), kot je bilo potrebno za starejše shell-in-cev enote. Ta poraz pred ploščo aparati bo očitna.
Vendar pa je glede na zelo nizko težo TTA (meter naprava tehta manj linearnih metrov kovinskih cevovodov, PBE,'priključite izmenjevalnik), možnost delovanja v vse prostorske položaju (vodoravno, navpično, pod kotu), njegov pseudodominant (naprave, kot bi imeli eno-velikost - dolžina, ker je premer skoraj enak premer cevovodov), nato pa se bodo pokojnine, seveda, na strani TTA.
Ker te naprave niso potrebne ne le temelje za namestitev, montažo, vendar potovanja in podporo, ki se uporablja za pritrjevanje cevovodov. TTA pritrjena zaradi togost ponudbe in praznjenje cevovodov. Iz istega razloga jih ne potrebujejo dodelitev potreben prostor za čiščenje, ki so tako lahka, da ni smiselno, da servis ali popravilo namestitve lokacija je v dvigala. Najtežje naprava tehta približno 50 kg, zaradi česar je enostavno razstaviti po dveh delavcev in prehod v Studiu za izvedbo potrebnega dela.

Element oblikovanja
Kot TTA so skoraj enak premer, kot da cevovoda sistema, je to po navadi dajejo v cevi snop in thepoisonyouth istega materiala kot cevovod skupaj z njimi. Kot rezultat, toplotni izmenjevalniki, vizualno, kako bi izginila iz sobe in v močvirje cevi s'je še en segment. Pristojni registracijo in uporabo teh funkcij omogoča omejitev, da pridejo na dejstvo, da naprava ni vključena o'predmet načrta na Splošno, ki načeloma je nedosegljiv za ploščo TOA.
Zlasti, tako enodimenzionalno toplotni izmenjevalniki, se lahko namesti na steno (kot ogrete brisače v kopalnici), vključno z nosilno ograje. Tudi na stenah, kot pravilo, še iz cevi, videz še ne spremeni postavitev v prostoru. Na primer, na eni o'predmeti napravo, ki se nahaja nad vhodna vrata, kot prva za zavese. Bolj kompakten opreme je težko predstavljati. Mimogrede, teh lastnosti TTA že delovanju eno noč klub, več locksmith delavnice in doghouses, s'pojavil v osvobojenih območjih le z zamenjavo starih konstrukcij naprave na KW.

Dve eno rešitev,
Dva toplotna izmenjevalnika TTA, potrebne za reševanje inženirskih nalog, več kot 10-krat lažje gasketed ploščo izmenjevalnik toplote, ki zagotavlja enake funkcije prenosa toplote
Parametri, ki se ogrevajo vodo Masa dimenzije značilnosti toplotnih izmenjevalcev
Stopnja pretoka, m3 / h, Temperatura na vstopu,% pretok, MPa Številko kosov Celotnega obsega eno enoto, m3 Teža ene enote, kg
174 5 0, 1 TTA
2 0, 06 (0, 17 x0, 17x2, 0) 27
Ploščo
1 0, 71 (1, 54 x0, 41x1, 13) 587


Miser plača dvakrat
Po analizi lastnosti, ki so prvi, ki dobesedno ujeti oči oblikovalci sistemov za ogrevanje, in toplote potrošnikov (velikost in postavitev objektov toplotni izmenjevalniki), stranke, ki so običajno pozorni na ceno opreme in za njihovo namestitev. Upoštevajte, da to ne smemo pozabiti, da je zaradi zmanjšanje stopnje lahko odpravili, izgubi na tehnične lastnosti (na primer z viri kazalniki), in se zato na splošno ne uspe. V tem primeru, prihranek pri nakupu hitro blok stroškov za delovanje in zahteva stalno čistilne naprave verjetno jih je treba nadomestiti (to pripelje do mislih pregovor'I "Miser plača dvakrat").
Najboljši pristop k iskanju TOA na razumno ceno, je, da najprej vse, kar potrebujete, da naredite seznam ponujenih na trgu vozil s primerljivimi Teplogarant značilnosti (v določenem zahteve). In nato, glede na njihovo velikost in uporabniku prijazen postavitev v o'predmet (te kazalnike bi bilo treba določiti oblikovalec sistem ogrevanja v naprej), da izberete med njimi enega, ki ima najnižjo ceno.
Naše izkušnje kažejo, da če je rešitev za večino problemov, TTA so približno dva krat cenejši gasketed ploščo TOA in zaprite v ceno, ne-ločljivi, vendar je malo cenejši. Ampak. prepričani smo, da pravilno je, da ga primerjajte z gasketed ploščo strojev, kot toplotni izmenjevalniki, TTA upogljivi.

Kaj nasprotnikov, ki so enake?
Za najbolj pa'cilj sliko možnosti za različne vrste TOA (in je zagotovo obresti za vsak potencialni uporabnik), potrebujete primerjavi naprav je tudi v več pomembno, ko operacijski kazalnikov. Posebno mesto med njimi pripada kompleks lastnosti zanesljivost, na kratko opredeljeno kot vir dela. Ta koncept vključuje garancijski rok storitev, čas je za tovarno, popravila, pred odpis, čas je za neuspeh. Ker je proizvodnja toplotnih izmenjevalnikov za vse vrste materialov, ki se uporabljajo z standardizirane lastnosti lamelno TOA in TT imajo enake zanesljivosti (velja do izpolnitve namestitev navodila in pravila delovanja naprave).
Upoštevajte, da je za še en parameter - hidravlični upor (določa količino energije črpalke, potrebne za črpanje hladila) tablice aparati in TA so približno na isti ravni, drugi, praviloma zastarel lupini & cevi toplotnih izmenjevalcev. To je morda edina prednost zastarele shell-in-cev aparatih, ki, vendar pa, ni trajen, kot njihov prenos toplote območje bolj nagnjeni k obliki vse vrste vlog, kot je prenos toplote na površini plošče aparati in TTA. Vendar, to je izguba, ki ni pomemben, in hidrodinamične značilnosti sodobne naprave so v dobri dogovoru s značilnosti mreže, v katerih so nameščeni.

V tujini ni nobena alternativa. V Ukrajini je
V primerih, ko TOA treba namestiti v tesnih prostorih in težko doseči krajih, kjer uporaba obremenitev-dviganje pomeni, da je za problematično, še posebej povečuje pomen kazalniki, kot so enostavnost namestitve in vzdrževanja stroja. Pred kratkim so dani izmenjevalnik toplote za tri glavne razloge.
Prvič, lastniki prostorov dogovorili se trudijo, da shranite več uporabno površino, da ga uporabljate, na primer za shranjevanje ali delavnice.
Drugič, to ni vedno mogoče razstaviti izčrpana napravah, nameščenih v kleti nekaj desetletji. In nato sprejeti odločitev o ustanovitvi nove TOA poleg stare toplotni izmenjevalniki. In to ni lahka naloga, kot se zdi na prvi pogled.
Tretji razlog je, da je pred kratkim, v Ukrajini pa je vse bolj tendenco prehoda na svetu sprejeta ideologija opremo stavb, vključno z že zgrajeno, individualnih toplotnih točk, ki mora prebivajo v hiši. Vendar pa oblikovalci sistemov za ogrevanje skoraj soglasno mnenje, da je v tem primeru najbolj primerna možnost je, da dobavi toplote,-postavka v državi popolno tovarniško pripravljen.
Danes, individualnih toplotnih točk skoraj povsod zbralo na osnovno ploščo oprema (na žalost, včasih ne-ločljivi, ki lahko ustvari še velike težave s svojo storitev), ki se nahaja v središču za pritrjevanje okvirja, in vsa druga oprema, ki je pritrjena okoli TOA.
Če menijo, da drugih sodobnih toplotnih izmenjevalnikov, razen ploščo, ne obstaja (v tujini dejansko je), potem je ta pristop bi bilo upravičeno. Vendar pa je v naši državi obstaja alternativa - TA. In njihova uporaba omogoča radikalno zmanjšati velikost posamezne toplote točke, in zato zahtevam, da velikost prostora, kjer bo nameščena tako, da se poenostavi vzdrževanje aparata, to je, da zmanjšanje stroškov poslovanja. V tej varianti, izmenjevalnik toplote, morajo biti pritrjeni neposredno na okvir, in se nahaja v bližini kot element na cevovodu.
In to še ni vse. Uporabite TTA pri ustvarjanju posameznih toplote točk so prišli do povsem novo zasnovo rešitev, ki se imenuje "tablični dogovorili". V tem primeru toplote točke, kot zelo opazna znotraj stavbe, ki ne potrebujejo za svojo nastanitev, in zdi se, kot če razdeljen na steni. Očitno je, da ni ploščo (in še posebej demountable) izmenjevalnik toplote, ki je ne more zagotoviti možnost oblikovanja takšne dogovorili, ker taka odločitev ne bi imela, da bi našli bolj primerna, in s tem bolj dragocen prostor.
Očitno je, da je enostavnost namestitve v veliki meri vnaprej določi in uporabnosti. Čeprav načeloma vse sodobne toplotne izmenjevalnike za ta kazalnik so na isti ravni: pravilno nameščena in deluje V splošno ne zahtevajo redno vzdrževanje. To zahteva spremljanje njihovega stanja in samo o'objektivne kazalnike, ki izhajajo iz analize podatkov lahko sprejeli rešitev, o nujnosti popravila toplotnega izmenjevalnika ali njegovo vzdrževanje (na primer, kemično čiščenje površin za prenos toplote). Če pa takšne odločitve še ni sprejela, TA pa bo zahtevalo veliko manj časa, in posledično nižje plače.

Čistoča je jamstvo za dolgo življenjsko dobo
Toplotni izmenjevalniki, kot katera koli druga o'predmeti za inženiring, med trajanjem storitve lahko zahtevajo popravilo. Seveda, zaželeno je, da je treba za to je nastala kot posodablja, kot je mogoče, in da je bilo najmanj zapletena popravila. Vendar pa je to območje, ki ga pokrivajo, da je merilo - "vir kazalniki".
In če ne boste, da vzdrževalnost, še posebej v povezavi z posebnosti naših sistemov in storitev spretnosti toplotne moči opreme, lahko naredite ekonomsko neupravičene odločitev. Dejansko, če popravilo in obnova delovna zmogljivost naprave v Splošnem nemogoče ali zahtevajo veliko časa in finančnih stroškov, posledica tega je lahko, da se stroški najprej cenejši TOA bo bistveno višja od dražje (nakup) izmenjevalnik toplote.
O vzdrževalnost non-ločljivi vozila, ki govori na splošno ni potrebno. Kot te naprave arazbari, opraviti popravila v primeru okvare katerega od plošče ni mogoče.
Kot so nesprejemljivo je, da delo na ne zelo čist okoljih (in tisti, ki so vsi, brez izjeme, ki obstajajo v Ukrajini, sistem javnih služb, in večina sistemov industrijskih podjetij), kot so majhne kanale enakim premerom, ki je kompleksno prostorsko-geometričnih oblik, ki so na voljo, ne samo za mehansko čiščenje, temveč tudi za inšpekcijski pregled. Te naprave so dobre, kjer lahko jamči za ohranjanje čistega okolja in pomanjkanje izrednih razmer, ki lahko privede do uničenja plošče. Zato je smiselno govoriti le o kartiranje vzdrževalnost gasketed plate toplotni izmenjevalniki in TAJSKI.

Razstaviti - ne zbrati
Ko ljudje govorijo o utemeljenosti ploščo aparati, pogosto slišimo izjave, ki so lahko zelo enostavno razstaviti. Ampak s tem se zastavlja vprašanje: "kako je stanje z Montažo? ". V resnici, gasketed plate toplotni izmenjevalniki, res samo razumeti, da omogoča izvajanje visoko-kvalitetno čiščenje in, če je potrebno, zamenjava pokvarjene plošče. Vendar v obratni delovanje Skupščine, aparati, pogosto obstajajo precejšnje težave, in sicer: v izmenjevalniku toplote po montaža na terenu. Za odpravo te napake aparati velike in celo srednje velikosti brez določenih spretnosti in posebna orodja v zatesnennye pogoji predmeta lahko, ne vedno.
In če se izkaže, da v procesu demontaža-Montaža vpliva gumijasto tesnilo, razmere na Splošno je grda, ker se je izkazalo, da so stroški set tesnil precej zapleteno konfiguracija ni zanemarljiv, kot bi bilo mogoče pričakovati, in je primerljiva s ceno naprave sama!
V zvezi s tem, toplotni izmenjevalniki, TAI videti bolj privlačna. Prvič, so, kot je bilo navedeno, tako lahka in preprosta montaža, ki jih vodijo bolj ali manj pomembne za vzdrževanje in popravilo na kraju samem, ni smiselno: stroj brez težav dostavljeno v pripravljeno mesto. Drugič, po toplotni izmenjevalnik bo undocked od ponudbe in praznjenje cevovodov, svetovalec površina vseh cevi so na voljo za pregledovanje in mehansko obdelavo, na primer, ramrod. To, mimogrede, se lahko izvede na kraju. (Vendar, za razliko od gasketed ploščo aparati za opravljanje mehansko čiščenje od obsega in drugih trudnootdelemy vlog ni. ) Če obstaja potreba, da se pregleda in čiščenje cevi votlini (t. f. zunanje površine cevi), to je enostavno doseči z dejstvom, da snop cevi popolnoma odstranili iz ohišja. Za to si samo želim, da odstranite napravo, zajema, compactible z dveh majhnih gume obroč tesnila.
Poleg tega je oblika TAJSKI omogoča enostavno identifikacijo z napako cev, če zaradi izrednih razmer je reda, in za izvajanje njegovih ubijanje (ne pa zamenjavo).
Težave s povratno delovanje - Skupščina ne pride. Kot je poudaril, pečat vse plug povezava se izvede z dokaj preprost gume tesnila, ki, če je potrebno, lahko osebje cut iz stanja gume sami. Seveda, lahko jih naročite na svetovanje-proizvajalec, cena za komplet gume tesnila majhna.

Matematično je izkazalo izbira
Novo lupino in cevi toplotnih izmenjevalcev delovanje pri temperaturah do 150 ° C in tlak do 2 MPa. Razen grelnih sistemov, ki jih lahko uporabijo za zagotavljanje tople vode predmetov, vključno s tistimi z izrazito neenakomerne vode ločitev. V takih razmerah običajno uporablja high-speed TOA, vendar to zahteva izbiro kotel in bojler na največjo (maksimalno) obremenitev.
Če želite odpraviti to drago tehnično presežka v LLC "izmenjava Toplote" razvite nekonvencionalne design kapacitivni grelec v obliki modula, ki vsebuje rezervoar z zunanjim grelnim elementom, ki je TAJSKA, cevovodov in recirkulacije črpalka. Uporabljajo ta modul omogoča, da se zagotovi zahtevane lastnosti sistema, ki uporabljajo kotel in grelnik bistveno nižje porabe energije. Vendar pa razvijalci uspelo priti matematičnih odvisnost (ki so predmet know-how, ki ga lahko najdejo elemente, kapacitivni grelec z vse funkcije urnik uporabe vode (absolutne vrednosti in trajanje vrha, premor v povpraševanje, število vrhov in odmori med dneva). Hvala za to, s pomočjo računalniškega programa, lahko bi kar najbolj zmanjšali stroški ustvarjanje edinstvenih rešitev toplotno odstavka.
Danes, z nalogo, za ogrevanje vode, enako dobro delo vseh znanih vrst toplotnih izmenjevalcev. Vendar pa, za vsako od njih zahteva različne pogoje, v katerih zagotavljajo temperatura postopka konverzije. In le temeljito in cilj primerjalne analize sodobnih modelov toplotnih izmenjevalcev za vse glavne kazalnike (velikost in postavitev, cena, vir uspešnosti, vzdrževalnost, hidrodinamične značilnosti, preprosto namestitev in vzdrževanje), ki bo pomagal oblikovalci ogrevalnih sistemov v izbor enote, "vreden v vseh pogledih".

POMOČ
Stalne delovne izkušnje - 10 let
Stroji TAI delo v toploto, sisteme za oskrbo bankovcev Mint Ukrajine, število objektov Ministrstva za Obrambo, združenja kyivgas, Vatutinsky okrožna državna uprava Kijevu, hotel "Ukrajina" (Ivano-Frankivsk), "Rus" (Kijev), Oreanda (Jalti).
Poleg tega, da služijo različnih tehnoloških procesov v Uniji "Auto-VAZ" (Togliatti), Novomoskovsk cevi rastlin (Dnipropetrovsk v regiji), Združenje "Azot" (Severodonetsk, Ukrajina), "Obolon" pivovarna (Kijev), in tudi tovarne PJSC "Massandra", raziskovalni Inštitut "Magarach", "Odessavinprom", "Koktebel", vodja Sevastopol kleti in mnogih drugih industrijskih podjetij.
Datum, čas med prve generacije je že preseglo deset let, in energije, več sto predmetov, kjer TAJSKI dokazuje popolno skladnost z dejanskim toplote inženiring parametre vrednosti podane v tehnični dokumentaciji, kot tudi visoke rezultate uspešnosti.

KOMENTAR
Pot za termično udobje
Med razvojem projekta sanacije elektronapajalne postaje, ki zagotavljajo fasadi sistem ogrevanja, Kijev hotel "Rus"smo analizirali možnosti njihove uporabe v izmenjevalnikih toplote gasketed ploščo (VRH), ki jih Center za toploto in vodo (Kijev), ki uporabljajo uvožene plošče in naprav PAI proizvodnje 000 "izmenjava Toplote" (Sevastopol).
Za dano toplotne kapacitete površine za prenos toplote TOPR naj bi bilo 4, 7 m2, obsega toplotno izmenjavo prostor - 0, 059 m3 površina, ki jo zasedajo pralni dvigala, - 0, 88 m2.
Za isto toplotno kapaciteto površine toplote TAJSKI enaka 3 m2, obsega toplotno izmenjavo prostor - 0, 014 m3, je potrebno površino v dvigala - 0.
Stroški vozil (+ montaža): na VRH- 7, 9 (+0, 5) tisoč UAH, PAI- 5, 4 (+0, 6) tisoč UAH.
Izbira v prid DELNICE je bila zaradi svoje izjemne compactness. Dva telefona glavni sistem izmenjava toplote s svojimi zavezujoče s cevovodi (toplotno kapaciteto 640 kW) dolžina 2, 6 m in premera 0, 1 m nameščen na steno dvigala. To tudi določen rezerve izmenjevalnik podvoji zmogljivost dolžina 2, 9 m in premera 0, 15 m
Zaradi uporabe DELNICE v ogrevalni sezoni 2001-2002 v hotelu tudi v najbolj hude zmrzali je zagotovljeno udobno toplotno način, ki ni uspela doseči veliko letenje
VIR: MM. Denar in Tehnologije

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика