понедельник, 31 марта 2014 г.

Kako odstraniti stare barve od lesenih predmetov izdelkov

Pri izvajanju popravila v stanovanju, včasih moraš soočajo s problemom odstranitev starega (kar je več kot eno plast barve z mizarstvo - vrata in okna-okvir, okvirji, vrata, itd.






Zdaj v specializiranih prodajalnah s prodajo barv in lakov proizvodnjo, prodajo in posebne sestave za odstranjevanje stare barve. Na nalepka označuje, da ste preprosto nanesite izdelek na slikarsko površino z lopatico ali čopičem, počakajte 20 minut, barve sluchitsya, enostavno doseči, in problem bo rešen. Vse to je res, vendar v primeru joiner izdelki naslikal samo 1 čas v 1 sloj (orodje, ki je zasnovan na vrhu tanka plast barve). Orodje je prav povedati ni poceni, in če izbrišete večplastno barvanje, za odstranitev vseh plasti in bo šel in veliko časa in veliko denarja. Če je površina majhna, barve se lahko odstrani z mehanskimi sredstvi - strganje z nožem in čisto krpo. Ta metoda zahteva napor, tako dobro v majhnih področjih, in lesene površine se lahko poškodujejo.

Bolj produktiven in učinkovit način je, da odstranite barve metoda za površinsko ogrevanje do temperature 1000C. Vroče barve narašča mehurčkov zadaj lesene osnove in zlahka odstranite z lopatico, in skoraj brez poškodb drevo. Prej, za te namene so bile uporabljene blowtorch bencin. Delo z njo je preprosto, vendar pa ima svoje slabosti:

- Delo z odprtim ognjem in bencina v sobi je precej nevarno;

- Izpolnite in svetlobe žarnice, boste morali ves čas, da zapustijo popraviti prostorov, ker je ćaba in lahko pokvari vse popravil;

- Spajkanje lučka tok produktov zgorevanja je majhna, zato pri delu z njo na predlog ali veter, plamen obrne grobo, odstopa od obdelane površine ali popolnoma ugasne;

- Temperatura požara doseže 10000, tako da barve se začne v opeklina, in lesene površine, samo amplitiy.

Trenutno za ogrevanje in odstranjevanje stare barve se uporablja električno orodje za izgradnjo sušilec za lase. On nima takšne pomanjkljivosti, kot blowtorch, samo, da je priključen na vir energije, čeprav z dobrim podaljšanje to pomanjkljivost izgine. Lase ima dve ravni ogrevanje do 3000C in S, udobno pistol grip.

Preden začnete, ki so na voljo mizarstvo izdelki iz stekla je treba odstraniti (včasih je preveč težko). Moramo izhajati iz enega od robov, od roba in ne na vidno mesto (nekaj). Kot je bilo že omenjeno, barve ter dvigne na 1000 in je enostavno odstranite z lopatico, tako da ni treba, da se vključi drugi način sušilec za lase in chase hitrost - pregrevanje barve samo zavre in se začne trdno držijo lopatico in sušilec za lase. Po tem, ko je izdelek "izloča", z njegove površine so odstranili, barve ostankov in lahko pripravite površino za novo barvanje.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика