понедельник, 31 марта 2014 г.

Vitražni Okna. Barva stekla

To vitraž okna je sestavljen iz kosov barvnih steklenih vstavi v kovinski okvir. Prej za okvirji so bili uporabljeni vodi, in zdaj - iz nerjavnega jekla in aluminija. Te tehnologije je, na žalost, zelo težko za domače delo. Zato želimo, da ponujamo za Vašo pozornost nekaj več dostopen tech predelovalnih dejavnostih pseudofraga.

Preden kar koli vitraž treba razviti barvno skico v polni velikosti. Če menite, umetnik, potem pa, kot pravijo, Ste imetnik kartice. Drugače, najti primeren vzorec, prosimo, da klasike, postopoma preiti od enostavnih do kompleksnih, in del Vaše roke bodo lahko občudovali z milijoni.

Po razvoju skico pokrijemo s steklom, ki se opravi vitraž. To mora biti čisto in posneto.

Prva metoda temelji na uporabi topnih barvne tkanine, kot so acetat, svila, ki je lahko topen v aceton in nitrovarnishes. Cut tanke rezine tkiva, je potrebno konfiguracijo in barvo, glede na sliko prihodnosti vitraž. Pokrov steklo s tanko plast pregleden nitrovarnish in suho. Nato enako nitrovarnish uporablja za posamezna območja, in lepljene dele obdelovanca.

Lepljenje je treba čim bolj natančno, tako kot tkanine skoraj takoj se začne, da se raztopi, in ga ni mogoče premakniti. Lepljenje loputo na dodeljeno mesto je v svoji top nitrovarnish in nadaljevati na naslednjo. Polnjenje elementov, vitraž, vsa stekla, uporabi drugo plast nitrovarnish, in čez par plasti parket. Naslednji korak je pseudoname. Za ta namen epoksi smolo mešati z hardener v razmerju 1: 8 od 10. Pridobljene masa mešana z smukec in aluminija ali bron v prahu, dokler zmes bo dobil kovinski Sijaj in ne bo razširila na steklo. Nato prejete teža polnila v slaščičarski brizga ali se uporabljajo cevi pod zobno pasto in gladek valj stisnite si opisuje vitraž. Pomembno je, da ne omogočajo prehode med vrsticami, kot valjev, ne sme teči v vsako drugo.

Priporočamo vam, da se izvajajo vsi ukrepi, s nitrovarnish v dobro prezračenem prostoru ali na prostem, in z epoksi potrebujete za delo v gumijaste rokavice. Tanjši epoksi bencina na voljo.

Se premaknete na naslednjo, najbolj znane metode izdelovanja pseudofraga. To vitraž od broken glass in silikat lepilo. To je potrebno za pripravo barvnih steklenih želeno velikost. Naredite skico v polni velikosti, pritrjena na zadnji strani stekla. Degrease površino tekočine amoniaka in dal oris risanje temno marker ali barve. Pokrov steklo s plastjo silikat lepilo (tekočina stekla) in širjenje mozaik barvnih steklenih delov v skladu s Sl. Po 4-6 ur vitraž, s površino izpolnite s stalno plast lepila tako, da pokriva vse zvočnike, fragmenti. Če lepilo ni tekla navzdol, na robovih, lahko vzpostavite časovni okvir dreves'leseni kaditi. Razen silikat, lepilo za uporabo epoksi ali poliestrskih smol.



Lahko opravljanje vitraž, od trdne barve steklo na naslednje tehnologije. Pripraviti skico in jo pritrdite z hrbtni strani stekla, kot v prejšnjih primerih. Cut iz celotnega barvnega stekla deli slike zahteva konfiguracijo. Na transparentno steklo, ki temelji da "suho" set vitraž. Prostor med kosov barvnega stekla, ki je napolnjena z raztopino naslednji sestavi: cement - 1 del pesek - 3 deli, lepilo (tip PVA) - 1 kos. Za udobje, ta postopek lahko traja tudi polietilenske posode, šampon, cev, ki je vstavljena stekla ali plastične cevi premera 4-5 mm Pred lije robu barvnega stekla v prostorih s'spojine s silicijevega stekla skrbno namazani rešitev s pomočjo dreves'lesene palice. Po sušenju je glavni izpolnite. S takšno obdelavo rešitev ne uhajajo iz barvnega stekla in vitraž urejeno.

Gradiva na temo

Vitraž: ko lučka igra z barvo
Vitražni okna v moderno stanovanje
Včasih je zelo težko najti kozarec želeno barvo. Vendar, iz katerega koli od zastoja je, da se vedno lahko našli dve rezultatov. Brezbarvne steklene lahko naslikal napolcom. Kot barvilo, ki se uporablja in anilinska barvila: rumeni - auramine, rivanol; modra metilen modro, zeleno bleščeče zelene (lahko kupite v lekarni), rdeče - rhodamine. Tako tla so bila enotna, površina stekla nalijemo lak, ki daje presežek kapljično off. Če se steklo, ki je izpostavljena močni sončni svetlobi, je bolje uporabiti za barvanje stekla glyptal lak. To je rešitev iz sintetične smole (darila) in anilin barve barve v vinu alkohola. Če capronovogo ali glyptal za nohte ne, si lahko pripravite alkohola barvni lak naslednji sestavi: 500 ml etil (vino) alkohol, 1 g anilinska barvila, 1 g šelak.

Na materiale, spletno mesto "Levsha"

Vir: salon. s

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика