воскресенье, 30 марта 2014 г.

Demontaža Kam'drva zidane

Kam'Jan stene zahtevajo berljivo, če struktura je namenjena rušenju objektov, rekonstrukcije ali kapitala popravila. To se lahko uporablja različne načine razstavljanja stene, zaradi različnih tehnoloških procesov in ravni uporabljene tehnologije.

Metoda, ki razčlenjevanje Kam'drva zidane

Glede na količino demontaža opečne stene, iz potrebe, konec koncev, o vrstah Cam'drva zidane, s pogoji dela, ki se lahko uporabljajo takšne metode razčlenjevanje ročno (metoda dovoljuje uporabo ročnega in mehanizirane orodja), mehanizirane (z buldožerji, žerjave, bagre) in eksplozivnih (z obtožbami eksplozivi).

Lahko tudi uporabite več načinov hkrati. Na primer, najbolj pogosto z mehanizirano dela za razčlenjevanje Kam'drva zidane stene aktivno uporablja in ročno delo: ponavadi se gre, kot objektov za usposabljanje za analizo. Pomembno je tudi, da vse deluje na demontaža opečne stene so bila izvedena dosledno v skladu s projektom, in je v celoti v skladu z vnaprej določenimi dogodki: zato, ker, kot pravijo, na odmor se ne da graditi.

Metoda, ki razčlenjevanje Kam'drva zidane stene, se določi na podlagi primerjave prednosti in slabosti vsake metode. Tako, optimalno tehnologijo, vrste strojev, mehanizmov, ki so izbrani na podlagi določenih o'pogoj za izključitev in tehnoloških okolij. Veliko vlogo pri izbiri igranje gospodarski vidik in upoštevanju varnosti.

Ročna demontaža Kam'drva zidane

Ročna demontaža opečne stene vključuje uporabo različnih tehnologij in orodij. Temeljne točke v to so vrste Cam'zidane. Torej, če želite, demontaža opečne stene, nakopičena na apna ali kompleksnih rešitev z uporabo šibkih blagovnih znamk, steno, se lahko razdeli ročno crowbars ali izbirčen.

Za stavko v tem primeru se pod posteljo opeke v horizontalni liniji. Razstavljanje se izvaja z vrha stene, vodoravnih vrsticah. Posnet opeke je primerno, da potegnite navzdol na zaprta žleba. Strokovnjaki svetujejo, da jasno celotno opeke oster konec kirochki iz raztopine in ga dal v celice kupov: ta material je mogoče ponovno uporabiti večkrat. Zdrobljen kamen, ki se izkaže na razstavljajte stene, bi morala tudi biti nižja korita navzdol in zložene pošiljke.

Ko berljivo opečne stene, zgrajena na trdni cementa ali kompleksne rešitve, zato je priporočljivo, da uporabite jekla klini ali ponašanje. Jih je dosegel s pomočjo težkim kladivom udarja piha v vodoravni in navpični šivov v a-ju. Učinkovitost se poveča za nekajkrat, če berljivo, ki proizvajajo električno ali pnevmatska kladiva, so presenetljive del v obliki ravno lopatico.

Če ste take vrste zidane kot Butova in ruševin konkretne zidane stene in temelje, ki so razstavljeni z metodo zlom ločeno kamni odpirač, kramp ali klini. Tudi v tem primeru lahko posekali sklopka, z uporabo jackhammer.

Demontaža opečne arhivu zagotavlja tudi ročno delo. Postopek je treba začeti od gradu in premikanje p'atah. So valjaste arhivu razumeti zahvatkami ne več kot 0, 5 metrov, in kupola, Phillips, jadro, in podobno loki zaprta koncentričnimi krogi. Za začetek razbijanje kode in njihovi podporo p'Yat potrebe, da vnaprej linijskih pod njimi, opažev in centriranje: za zaščito kodo iz nenaden propad.

V mechanised način razstavljanja Kam'drva zidane

V mechanised način razstavljanja Kam'drva zidane stene je uporaba kovinski jedro ali ingoti, odloži od boom: udarijo modela Cam'lesene stavbe in uničiti. Tako jedro ima težo 2-3 ton, znižajo za žerjava iz višine in razdavit Kam'Jan steno na koščke. Pozneje ti kosi so obremenjeni z bagri na tovornjake in odpeljano v naprave za proizvodnjo betonskih blokov ali uporabo kosov za druge namene.

Eksplozivne način razstavljanja Kam'drva zidane

Eksplozivne način razstavljanja Kam'drva zidane stene se običajno uporablja za uničenje starih stavb in ustanov. To je polaganje stroški eksplozivov, je predor pod temelje in proizvodnjo v njih vrtanje za vrtanje. Je tudi vrtanje luknje vrtati v stene ali v njih udarec utori in reže. Takšno delo se izvaja ročno mehanizirane orodja in so potekala pod neposrednim nadzorom tehničnega osebja.

Velik pomen, ki je glede na varnostne ukrepe, peskanje: vsi ljudje morajo biti prepričani,'nujno odstraniti iz o'predmet zunaj nevarnih območij, zahteva namestitev nadzorne točke na spremljanje, itd. Pomembno je tudi, da peskanje lahko le strokovnjaki iz industrije in samo za odobrene projekte izvajanje dela.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика