пятница, 28 марта 2014 г.

Očesa:

Kaj združenja imate besedo "mreža"? Možno je, da ste samo omrežje za ribolov, ali proti komarjem, in, po možnosti, net, ki se pogosto uporablja za ograje za vrt parcel? Ali ste vedeli, da je omrežje, ne enega, ampak različne, tudi dokaj pogosto uporablja za različne vrste gradbeništvo in zaključna dela. O taki uporabi omrežja in njihova raznolikost vrst bomo govorili.

Torej, najbolj pogosto uporablja v gradbeništvu so:

  • cestno omrežje;
  • varjene pocinkane žične mreže;
  • mrežnimi Očesi;
  • neto stekla krpo;
  • mreža stavbe fasade.

Naslednji na vsaki mreži smo več govorili.

Na cestni mreži



Cesta neto je vrsta očesa, narejen iz kovine, ki se uporablja za ceste v območjih s tako imenovano "šibka" tal. Ta cestni mreži, kot rezultat, je bolj trajna in zanesljiva, vendar pa je razvijalec aplikacije takih mreža boste prihranili tako čas in denar, na drugi gradbeni materiali.

Cestni mreži tradicionalno narejen iz kovine visoke kakovosti. Ta kovina se uporablja izključno enega, ki ne rje.

Cesta neto proizvedeno na relativno enostavna tehnologija, ki vključuje uporabo tradicionalnih varjenje. Tako, nekateri, ki je pravokotna na žico, nato pa varjene skupaj na njihovih križiščih. Kot je navedeno, ali je žica za nizkoogljične jeklene žice premera od 3 do 5 mm.

Cesta neto prodaja na težo, v zvitkih ali v komplete.

Celice velikosti cestni mreži je lahko od 50 do 50 mm do 150 150 mm. Dimenzije celic je odvisna od vrste asfalta, ki bo uporabljen za kritje voznih pasovih. Tako, več del takega betona, prodnate, večji mora biti celic v cestni mreži.

Še posebej omembe vredno je tudi dejstvo, da je cestno omrežje uporablja z uspeha ne samo cest, ampak tudi za preprečitev erozije, obalnih rek in zalivi, kot tudi za ureditev okolice.

Varjene žične mreže pocinkane



Danes, varjene žične mreže, pocinkane razlikuje res neverjetno široko paleto aplikacij. Torej, to je z velikim uspehom uporablja za zaščito države spletnih strani, izdelava okvirov v rastlinjakih in sveže gnojenih površinah in ustvariti kletke za ptice in živali. Poleg tega omrežja se uporablja, če je potrebno, okrepiti opečnih zidov. Tudi to vrsto mreže v zadnjem času več kot pogosto in uspešno uporablja za krepitev avtocesti in na pobočjih gričev. Zakaj bi tako široko področje uporabe tega omrežja? No, seveda, v svojo veliko moč in druge tehnične značilnosti.

Izdelana je iz pocinkane varjene mreže z uporabo kovinske palice, enak premer enega drugega zornega kota 90 stopinj in njihovo poznejše varjenje, v krajih z'enotnosti. Glede na vrsto varjene mreže celic je lahko pravokotne ali kvadratne oblike.

Za proizvodnjo pocinkane varjene očesa, ki se tradicionalno uporablja pocinkane nizkoogljično žice, nizkoogljično žice brez prevleke ali nerjavnega jekla žica.

Mrežnimi Očesi



Mrežnimi Očesi je poseben strukturni material, ki je dobil ime po nemški Zidar, ki je izumil ga je v 19. stoletju, kot osnova, ki se uporablja za omet stene.

Mrežnimi Očesi je tradicionalno narejen na poseben stroj za zvijanje ovoji žice. Surovine za proizvodnjo mreži je nizkoogljično jeklene žice. Včasih tudi očesa za izdelavo ta tip se uporablja pocinkane žice z polimernih zajema. Zelo redko, vendar je mogoče, da izpolnjujejo mrežnimi Očesi, ki so izdelane iz nerjaveče žice.

V sklopke so se tradicionalno uporablja za ustvarjanje ovir, med izvedbo toplotne izolacije dela, na sejanje materiala, ko namestite rudnikih ali rudnikov rudarstvo. Tudi iz mreže ne kletke za živali.

Neto te vrste, ne glede na obliko celic, je deljeno s kvadratom in rhombic.

Prihaja mrežnimi Očesi v zvitkih, višina eno roll je 1, 5 metrov, dolžina - 10 metrov.

Neto stekla krpo



Stekla krpo očesa, ki se tradicionalno uporabljajo na vseh stopnjah zaključna dela (in sem imel v mislih oba-zunanji in zunanjost dokončaj), kot je krepitev materiala. Poleg tega, teh omrežij se tradicionalno uporabljajo v času obnovitvenih del, za ustvarjanje zunanji termo izolacijo in naprave za večino tla.

Stavbe fasade mrežo



Mreža stavbe, fasade, kot je mogoče razbrati iz naslova, se uporablja za zavijanje fasadah stavb in gozdov med gradbena dela.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика