понедельник, 31 марта 2014 г.

Vrste zaves

Ni skrivnost, da zavese so lahko popolnoma preoblikovati notranje zadeve doma. Kompetentno izbrana, da bo inter'popolnosti notranje zadeve, krepijo občutek udobja, se bo združila z dekorativne dokončaj in oprema v eno celoto in dajejo dobrodošli udobje. Njihova zasnova je treba jemati zelo resno. Razmislite o obstoječih vrst zaves in posebnosti njihove uporabe.

Avstrijski žaluzije, ali pokrovače, so v obliki dvižne zavese. Tkanine, ki se zbirajo na dnu bujne festoons, postavljeno po sistemu kabli, ki potekajo skozi posebno vrsto zank in obroči zaprta od znotraj. Še posebej učinkovito je pogledal Avstrijski žaluzije iz tkanine z svetleče svile, Batiste, taffeta, poliester, danes pa so iz luč pregledna veils, ki daje inter'jer edinstveno lahkotnosti. Najbolj pogosto, Avstrijski žaluzije lahko videli v dnevni sobi, državni sobe, spalnice in druge prostore, izdelane v klasični slog. Vendar, kot že omenjeno, svoje moderna interpretacija omogoča uporabo Avstrijski žaluzije v romantični in elegantno inter'Arah.

Francoski zavese spadajo v razred kaskadne. Naprave, ki spominja na Avstrijskega, a za razliko od njih so Skupščina vzdolž celotne dolžine, in ne le na dnu. So ločene oddelke nastala ravno polkrožne gube krpo. Za njih je uporabljena, kot pravilo, Baptiste, svila gladka v teksture in svetlobe pregleden til pastelnih odtenkih. Te zavese so idealna za visoko in široko Windows, zagotovo ste videli jih v gledališče in hotelske avle. Tradicionalno uporabljajo, da dajejo prostor večji svečanosti, pomp. Bodo idealno prilega v klasični slog svojo sobo, Banketna dvorana, knjižnica, ali master spalnice.

Rimske žaluzije tam je tudi dvižne zavese. Tkanine, se zbirajo v ravno horizontalne gube dosledno prekrivajo med seboj s pomočjo omejeno na napačni strani trdi tirnice. Vzpon in padec od njih z vrvice, neodgovorjeni skozi sešiti v tkanino obroča. Spodnji del zavese lahko pustite, da se neposredno ali čopiči, loki, ruffles, glede na splošno slog inter'jer. Rimske žaluzije so vsestranski in stroškovno učinkovito - je dvakrat manj tkanine kot običajno. Nujni so v mestih, ki zahtevajo funkcionalne rešitve, na primer, v pohištvo ureditev pod oknom, ali če okensko polico spremenila v Mizo. Rimske žaluzije izgledaš v obeh klasičnih in druge notranje zadeve slog, preprosto izberete desno za njih, tkanine. In omejitve glede izbire blaga za šivanje Rimske žaluzije skoraj nič.

Italijanski zavese razlikuje od drugih vrst zaves, da ne izgine popolnoma. Prav fino sestavljene z vrvice diagonalno od operacijskega strani do konca cornice. Vrvice preskočila skozi obroči, ki se pritrdi na napačni strani tkanine, in je določena s pomočjo dekorativnih kljuke ali kapuco plesni. Mesto s'Unije dveh plošč pogosto naglašenih z okrasnimi vtičnico, lok ali čopičem. Italijanski žaluzije so kot nalašč za dekoracijo visoka Okna v spalnicah, na hodnikih in dvoranah.

London zavese spadajo v razred kaskadne. Njihovo m'gub v dvignjenem položaju potekala trakovi, ki so garland. So fiksno pritrjeni na greben in so bolj dekorativni kot praktično. Glavna razlika od svojega razreda bratje - tradicionalni angleški slika. To je lahko Škotski celice ali vzdolžne proge, in majhen cvet ali lep šopek vrtnic. Klasična London zavese so ponavadi okrašena v luči, mirno barve, so tudi, da odprto kuhinjo, kopalnico ali otroški sobi.

Naguban žaluzije nepogrešljiv v domovih z operacijskim sistemom Windows in nestandardne oblike, na primer, obokan, vaulted ali poligonske, ker je naguban je vodoravno, kot tudi pod kotom. Zaradi posebne obravnave krpo navpične gube nabrano ne deformira tudi v pralni oprati. Take zavese dober za inter'notranjost, okrašena v romantični, rustikalna in Orientalskih slogov. Pod vodstvom naguban zavese s posebnim kablom mehanizem ali z ročico.

Japonski zavese so tkanine, ki se raztegne na frame-okvir. Posledično plošča je pritrjena na železniški mehanizem je takih, ki jih uporabljate v drsna vrata. Plošče lahko več. V tem primeru jih ne zajema le okna, ampak celotno steno. Prisotnost zavese v hiši bo poudariti minimalism in compactness inter'jer. So veliko save od nadležnih sončni svetlobi, polnjenje soba prosojno razpršene svetlobe. Impresiven pogled na kombinacijo iz preje različnih barv, gostoto, velike ali male slike. Japonski zavese, ne samo okrasite Windows, pa uporablja tudi kot luč ovire za coniranje prostora.

Moda za zavese veliko bolj konzervativno kot, na primer oblačil. Njegove zahteve lahko varno prezrete, če obstoječi inter'notranjosti boste počutili lepo, toplo in mirno. In na drugi strani, ki imajo več sklopov ta dekor, lahko pa vaš dom, odvisno od razpoloženja in letnega časa. Dovolj, da prevladajo nad zavese in kopalnica ima zelo drugačen pogled! Če spremenite okna okraski vsaj dvakrat na leto, visi v zimskem času bolj težke in debele zavese, in v poletnih zraka in svetlobe, boste izognili monotonosti in bo pritegnila v vaše življenje počitnice!



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика