понедельник, 31 марта 2014 г.

Vitraž: ko lučka igra z barvo

Kaj pomeni beseda "vitraž" in to zdaj?

Beseda "vitraž" prihaja iz francoske vitre in pomeni "steklo". V starih časih, da ustvarite vitraž ne potrebujejo očala velikih velikosti. To je bilo dovolj za relativno majhno dodelano cut fragmenti'odklopite vodi zavezujoče v eno sliko. V Windows katedrale vitraž lahko vstavite v Kam'vse zavezujoče, okrepiti kovinskih delov. Svetloba, ki prihaja skozi vitraž, nasičene barve, ki je napolnjena glare prostor v notranjosti, ustvarjena iluzija stik z nebeško bitje. Danes vitraž ponovno poklical v življenje, okrasitev z njihovo pomočjo, med'minimalna raven naših domovih.

Ukrivljen vitraž svetlobe zapolnjuje prostor v notranjosti'notranjosti ustvarja ozračje z določenimi lastnosti, kot vitraž je ne samo ravnino, obarvano steklo, in razpoloženje, umetno ustvarjene v sobi. Vitraž je eden izmed najbolj aktivnih izrazno sredstvo v arhitekturi in inter'Yeri.

V sodobnih domovih vitraž se pogosto uporablja za izračun ne samo na naravo, ampak na umetni svetlobi. Če prej najpogostejša oblika je bila vitražni okna, zdaj je ta meja plafonds, fallstrom v stene, notranje stene. Praktično ni take inter'notranjosti, kjer vitraž je bil niti najmanj ne, mimogrede. In zelo pogosto postane Osrednji dekorativne temo vso hišo, SV'Yasuyuki ločenih prostorih v Splošnem okviru art.

Glede na magistrski študij, če se v notranjosti, design'notranjost uporabo obarvajo steklena Okna, ogled prostorov bo koristilo. Na primer, lahko vstavite umetnosti stekla, tako da se skozi kuhinjo kopalnico je prišel naravne svetlobe. Na eni strani postavka zasteklitev bo mešanica barve z inter's hieromonk Anatolij kuhinja, drugi kopalnici. Ta oblika je mogoče zaradi posebne tehnologije sintranje - fiksiranje.

Ker se steklo, ki je dobra "dela" s svetlobo, pogosto okrašena z vitraž stropnih konstrukcij. Za plafond običajno postavljene svetilke, ki se nahaja blizu ali na razdalji drug od drugega. Tako sestavo, je dopolnjen s svetlo bleščanje, ki dajejo prostoru praznični videz. Malo drugače izgleda krog strop z razpršeno svetlobo. To vitraž okno je narejeno v Tiffany tehniki steklenih šip različnih konfiguracij. Opalova stekla diffuses umetno svetlobo kot en dan.

Umetniško steklo je pogosto uporablja za dekoracijo Oken in vrat. V tem primeru, vitraž, da izpolnite okna ali vrata, okviri so izbrani na podlagi postavitev in oblikovanje vso hišo. Na primer, za vnos v oknu vitraž s slike pokrajine, lahko zamenjate neznačilna ceste na Sončno morje. Glede na čas dneva razsvetljavo, vitraž, in tako barve in spremembe razpoloženja.

Slišal sem, da naprava vitraž z uporabo art steklo lahko stane precej peni. To pomeni, da ljudje s povprečnim dohodkom na vitraž, ni na voljo.

Art steklo, ki je draga, odvisno od materiala in zahtevnosti dela kvadratni meter, je od 500 do več tisoč dolarjev. Stekla praktično vedno, ampak po nesreči zadel sposobni uničiti edinstveno delo. Da bi vitraž manj krhke, velike ravnine, ki je razdeljen na manjše, jih položimo v ločenih poljih. Obstajajo tudi drugi načini: vitraž, je mogoče okrepiti medenina profil, prilepite v sistemu Windows. Poleg tega uporabljajo tehnologijo proizvodnje vitraž na osnovi akrilnega stekla. Vendar, glede na masters, umetnih materialov, ki kršijo načelo naravnosti visoke umetnosti, ki vključujejo svoje delo umetnikov. Tipično za proizvodnjo vitraž uporabljajo barvo, barvani v masi industrijski način, steklo ima certifikat kakovosti.

Želja, da bi vitraž Okna so na voljo za vse različne sloje prebivalstva, led za nastanek nove smeri v vitraž art tehnologijo računov vitraž. Razvit v ZDA v sredini XX stoletja, Tehnologija se je hitro pridobil popularnost zaradi svoje edinstvene likovno umetnost in oblikovanje značilnosti. Čeprav se uporablja novih sodobnih materialov, vse delo je še vedno izvede ročno. Glavna razlika nove tehnologije, od klasičnih, je, da se kot osnova je vzeta celotno tkanine iz stekla, zato se vsi elementi vitraž se uporablja za steklo na dveh straneh. Tako, z'pojavila se je priložnost za večjo moč vitraž okna kot podlaga stekla so lahko različne debeline, kaljeno in celo triplex, ki omogoča širšo uporabo vitraž za velike zastekljene površine in luknje za stropni plafonds in dvojno zastekljena Okna vseh velikosti. Pogosto v nadzemnih vitraž se uporablja valovite strukturno steklo, ki pomaga ustvariti izvirno svetlobe in barvnih učinkov. Kot postavitve, ki se uporabljajo vodilo traku različne debeline in oddelek. V obliž vitraž take filme ne delijo stekla, kot pickup v klasični vitražni okna, vendar le ustvarite svoj linearni vzorec. Kot te linije so sestavljene ogledalo na obeh straneh stekla, vtis po vodi postavitve. Tako vitraž, lahko umetno "downgrade" posebni kemijski reagenti. Za razlikovanje računa od klasičnih vitražni okna lahko samo, ki je prišel za njim. Če vitraž nameščen v dvojno steklo podoknu je nameščen v okenske odprtine ali v svetli odtenki strop, glejte razlika je skoraj nemogoče. Je nedvomno prednost, stroški vitraž je, da se čas njihove proizvodnje daleč manj kot zahtevno delo s klasično, ki je sestavljen iz več sto mislil stekla. Ustrezno vrednost računov vitraž v tri - štiri-krat nižja, zaradi česar so na voljo za široko paleto strank, in omogoča bolj verjetno, da jih uporabljajo za notranje zadeve'notranjosti in fasad.

Kako ustrezna je ideja, vitraž v sodobnih inter'Yeri?

Sodobna vitraž za razliko od klasičnih z kontrastne izbiro očal in jasne meje, barva se sprosti iz glasbene okvir, obrača na različne plastične okrasne pomeni in kar vitraž čustveno in umetniško središče vsake sodobne inter'jer.

Psihologi trdijo, da je stres sprostitev oseba, ki bi se moralo spremeniti inter'EP vsaj enkrat na leto. V zvezi s tem, vitraž od konkurence - to spremeni videz skoraj vsako uro, "igranje", odvisno od svetlobe.

Danes, vitraž Okna se pogosto uporabljajo v zasebne inter'Arah. In to ni'bodite prepričani, da se odpre. Vitraž lahko ovirajo prostore, da služijo kot je stolpec, stene v bazenu, strop-slikarstvo. V stanovanjskih inter'jer mu bo prinesla občutek veselja, da se nikoli ne zdi monoton. Dan vitraž diffuses svetlobe, in omogoča, da v hiši sončnih žarkov z močno svetlobo. V večernih urah se je razumljena kot lepe slika z neverjetno okus. Stekla izgubi preglednost in doseže svoj zrcalno-kot lastnosti: odseva svetlobo žarnice, povzroči utripanje kot dragi kamni. Vitraž je nenavadno dekorativne, ni na razpolago drugih materialov. Igra barv, pregleden in gluhi steklo v kombinaciji z naslikal sklenino in ekspresijo povečanje umetniški učinek vitraž. Danes vitraž art prvi kamen za spomenike vrne in v javnih inter'karieri.

Gradiv Yan Nemirovich

Vir: Stavbe Sezona

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика