четверг, 27 марта 2014 г.

Možnosti odvajanja odpadnih voda

Ni veliko možnosti. V vodo, v tla ali na tla (v jarku, soteska, soseda pod ograjo). Kako izbrati kje?

Yar in v jarku je pol rešitve. Ko jarku, izpusti v vodo - to je, kot da desno na njega, in ko Yar zaprta, je bolje, da ne, da smetišče, če ne veste, kje bo tok vaših odtokov. Izpuščanje v vode, organ, če to vodno telo je seveda, povezane z namestitvijo naprav, ki zagotavljajo globoko čiščenje "vodoemov" poraba in posledično drage. Obstajajo samo tri primere, v katerih priporočam, glede odvajanja odpadne vode v vodno telo: Če tokov, je tako veliko, da se je v tla, da "ne bo fit". Za eno koči, ni res, to je za ustanove za zdravljenje koča poravnave.


Če Vila je zgrajena na močvirje, in da bi filtriranje nasip lenobo ali za njih ni kraj. Če je vode izvirov ali vodnjakov, kanalizacijo lahko pride do uhajanja v podzemne vode je vnos vode, in izključil zadetek, ni mogoča ali je predraga. V vseh drugih primerih, tla (zemljo) vode, ponovna uporaba je ne le boljše, pa tudi cenejše in okolju prijaznejše. Zakaj pade v vodo, dušik, fosfor, kalij in drugih hranil, kjer jih bomo samo škodo, če lahko neposredno na terenu, kjer bodo imeli koristi rastlin? Če ste se odločili, da smetišče kanalizacije v vodo, ne pozabite, da morate očistiti do standarda, veliko bolj toga, kot za pitno vodo. In ponovno razmisliti o stroških teh prefinjenosti. Tal recikliranja odpadnih voda so koristno in pomembno, sanitarni zdravniki nimajo proti njej nasprotovanju. Morate le, da sledite pravila (vključno s sanitarijami), najbolj pomembno pa je, da se prepreči vdor neprečiščene odpadne vode v aquifers uporablja za oskrbo s pitno vodo ali neposredno hidravlično povezavo z odprto rezervoarji.


Odstranjevanje odplak v tla je V peščena in peščeno ilovnata tla v strukture podzemnih filtracija - po predobdelavi v greznic. Dopustni nivo podzemne vode na naprave za filtriranje wells ne sme biti manjša od 3 m od površine tal, ko naprava površino filtriranja polja - ne manj kot 1, 5 m od površine zemlje; V ilovnata tla v filter kasete - po predobdelavi v greznic. Ravni podtalnice ne sme biti manj kot 1, 5 m od kopenske površine.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика