понедельник, 31 марта 2014 г.

Nove ideje v okras okno

Polje - pomembna podrobnost inter'jer. Okna okraski neposredno odraža Vašo osebno dojemanje okolice svetu. Težka temna draped zavese, nikakor priklicati veselo razpoloženje, in včasih obratno zakona Atalaya in celo depresivni. Če je mokro in mračno želimo skriti. Nato smo poskušali zajeti okna z zaveso. Če pa, nasprotno, sonce sije svetlo, smo na široko odprli zavese in dati segrevanje žarki prodrejo v naš dom.



Kot vsak drug kos inter'notranje okno (ali bolje, njegova oblika) se postopno gredo iz mode, utrujeni od lastnika. Če želite posodobiti Vašo dnevno sobo, jedilnico ali spalnico, predlagamo nove zamisli za oblikovanje okno.

Naravni materiali

Naravni materiali, kot so bambus, les, in celo vezavi iz trave, "animiraj" in žaluzije, jim nov ton in strukturo. Ustvarjajo toplo svetlobo učinek v prostoru, v popoldanskih urah. Ti materiali se lahko uporabljajo kot dodatni element za drugo. Na vrhu naravnega materiala, nikoli ne bo škode za Vaše zdravje's, za razliko od nizko kakovostne plastike, na primer. To je še posebej pomembno pri izdelavi Windows v otroke.

Razkošne tkanine

Še en priljubljen trend na oblikovanje okno z razkošnimi materiali, kot so žamet, damasta in brocade. Te bujne tkanine so pogosto uvoženi iz Evropskih držav in še posebej izrazit videz z robu, rese, ali biseri. Dolgo žamet vstavite, luksuznih materialov različnih barv, ki bodo dodali občutek bogastva vsak prostor. Po mojem mnenju, ta vrsta nakita je najbolje, da uporabite v velike sobe. Ker tudi majhne razredi taki materiali dajejo prostoru malo.



Dekorativne kovinske opreme

Pam'ne pozabi tistih, ki neposredno aluminijaste palice okrašena okna? Vzemite jih proč v garaži ali kleti. Sodobni trendi v oblikovanju oken je, da uporabite elegantno palice, izdelane iz kovine ali lesa, bogato okrašen okraski. Draping obroči (prstani) je tudi proizvedena iz lesa in kovine, da izpolnjujejo vse novosti.

Svila vstavite

Svila gladka vstavite, z veliko svetlo in bogate barve, kot so rdeča, jajčevec, emerald, je velik nov trend v oblikovanju okno. Ta m', ki gladke tkanine, dodaja čar in slog za vsako okno. Svila vložki se lahko uporablja na enak način kot neposredne, enake zavese in vse vrste tkanin.

Krepko številke

Gradiva na temo

Okna okraski so v Japonski slog
Zavese, žaluzije in zavese
Zavese, žaluzije in zavese za Windows
Druga novost pri načrtovanju oken je, da uporabite tkanine s svetlo vzorcev. Ti fascinantnih risb, ki bodo dali vsaki sobi, veselo, mladi. Le pam'vedeti, da okna, ki je del inter'kariera; to pomeni, da morajo dopolnjevati in tekmo oblikovanje ostalih predmetov in ne v ničemer ne izstopajo kot svetlo sebi samem.

Zelena Design

Oblikovalci in potrošniki so vse bolj zaskrbljeni zaradi učinka, ki se uporabljajo pri oblikovanju gradiv na okolje. Zelena design je nova priljubljen trend, da je mogoče uporabiti tudi pri oblikovanju okno. Na primer, materiale, kot so bambus in trs se pogosto uporabljajo za ustvarjanje lepe zavese. Druga ideja je, da bi okno za dekoracijo ni le estetsko, temveč tudi energijsko učinkovito.

Drugi trendi

Drugi trendi za Windows vključujejo: sodobno, elegantno linije odtenki Roman; žametnim trakom, posodobitev tradicionalnih žaluzij in drapery zaradi visoke tehnologije in žaluzije, ki delujejo z daljinskim upravljalnikom.

Vir: Obstanovka. s

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика