суббота, 29 марта 2014 г.

Rdeče strehe - sodobni luksuzni ali poklon tradiciji? Naravni ploščice, skodle, m', ki ploščice, keramične ploščice

Rdeče strehe - sodobni luksuzni ali poklon tradiciji?

Vsi smo si prizadevamo zgraditi trdno hišo. Da bi se skril v kot, če v trdnjavo, odmor od vsakdanjega vrveža. Izkazalo se je, da to ni tako težko. Povsem pravilno, da poberem vse potrebne materiale, po vseh priporočil izkušenih rokodelcev. V tem članku bomo govorili o skodle, kako o standardni zanesljive strehe. Po vsem, to je trdno streho nad glavo, zaradi česar je naša hiša je zaščiten pred vsemi vremenskimi klime.

Rdeče strehe - sodobni luksuzni ali poklon tradiciji

Do sedaj, obstaja veliko različnih vrst ploščic, tako naravnih in sintetičnih izvora. Campodonic skodle lahko izberete skoraj katero koli barvo. Posebno pozornost je treba nameniti kar pomeni, da je ali ravno režo. Kot kaže praksa vpetje ploščice veliko bolj priročen, saj posamezne elemente lahko zbirajo različne oblike, ki, zahvaljujoč zanesljivo s'enotnosti ne bo absorbira vlago.

Ravno tile, ki se popularno imenuje "beaver rep" nima ključavnice. Vendar je veliko bolj priročno, da dajo na ukrivljene površine, ki so zelo priljubljena. Značilnost te strukture je ravno ploščice, da je vsak element, ki je na vrhu polico, in " bottom - val votlini. To omogoča, da se vsi deli strešnik varno, da mejijo drug na drugega.

Prednosti strešnikov

Glavna funkcija strešnik, kot vse druge, strešni material, ki je, seveda, varovanje stanovanj od vlage, kot dež ali sneg. Vendar le malo ljudi ve, da je poleg ploščic ima več uporabnih koristi. Strešnik je praktično ne pustite, toplote, tako v zimski sezoni lahko uporabljate za ogrevanje. Vse strešnik načrt zaradi precejšnje teže lahko zdrži veliko sunki vetra. Pod ploščice ne nastajajo dim, tako da si lahko shranite na prezračevalni sistem strehe. V drugih primerih je obvezna'obvezni pogoj zanesljive strehe.

Rdeče strehe - sodobni luksuzni ali poklon tradiciji

Tam je bil čas, ko skodle izgubil izredno priljubljenost, ki izgubi svoje pozicije alternativnih kritine. Vendar je napredek nezadržno napreduje in danes se je v predmestje, lahko opazimo, tako naravnih in sintetičnih ploščice. Klasični še vedno ploščice, iz keramike. To je najbolj drag tip, za gradnje, ki se uporabljajo naravne gline, brez nečistoč. Lončenina, polimer-pesek in cement-pesek je semi-sintetičnih materialov, ki imajo številne pozitivne lastnosti.

Posebno moč strešnik je zagotovljeno v postopku odpuščanja. Ona je v posebni peči, kjer so že oblikovani material postane gosto zgornji zaščitni sloj.

Rdeče strehe - sodobni luksuzni ali poklon tradiciji

Zakaj strešnik rdeče?

Verjetno vsak izmed vas vprašal sami vprašanje - zakaj naravnih ploščice je to red? Zakaj ne rumena ali zelena? Pravzaprav je zelo preprosto. Rdeče ploščice, pridobljenih z oksidacijo železa, ki se v velikih količinah, je iz gline, iz katerih, kot že omenjeno, proizveden material. V tem primeru boste morda sprašujete,, kako razložiti dejstvo, da ploščice so na voljo v različnih odtenkih: svetlo in temno. Tudi tu ni posebne tehnološke skrivnost. Samo različnih proizvajalcev surovin, ki so kupljeni iz različnih virov. Tako, gline v različnih napravah imajo lahko različne lastnosti. To vodi do prejeli ploščice različnimi odtenki rdeče. Poleg tega, po mnenju strokovnjakov, vsako leto pod vplivom zunanjih dejavnikov, strešnik dobi temnejše barve.

Rdeče strehe - sodobni luksuzni ali poklon tradiciji

Kakovost ni vidna s prostim očesom

Izkazalo se je, da ugotovi, kako dobro je skodle ni tako težko. Nizko-razred skodle zvoke visoke poroznosti, kot posledica nižje gostote in lažji. Jasno je, da veliko število nato se material krhek, ugotavljanje zanesljivosti vašo streho. Poleg pore ustvarite več nevarnosti, - visoka vlažnost. Odprte pore po dežju bo napolnjena kapljice. Nove padavine se bo odražalo v pore bo rasla, dokler na koncu material ni propad. Na drugi strani pa iz različnih odprte pore mogoče odpraviti naravno. Majhni prašni delci, ki se lahko sčasoma zapolni pore, zaradi česar je odporen na vlago.

Rdeče strehe - sodobni luksuzni ali poklon tradiciji

Keramične ploščice

Keramične ploščice je veliko težji alternativnih sintetičnih materialov. Vendar, življenje se lahko izračuna za desetletij, če ne naredili hude napake med namestitvijo. Keramične ploščice zagotavlja naravno prezračevanje strehe. Take ploščice, ki se ne, ne bo poškodovana zaradi izpostavljenosti soncu in dežju, in prav tako je okolju prijazen material. Ima keramičnih ploščic in nekaj slabosti. Glavna pomanjkljivost je treba za velike strmine. Če ploščico, ki je položena na ravno streho, da je zelo hitro bo kopičijo vode. Keramične ploščice se lahko uporablja za streho majhne zgradbe, zaradi svoje velike mase zahteva ustrezno podporo. Polaganje ploščico, ki je precej dolgotrajen postopek. Kot vsak strešnik je pritrjena na palice ločeno. Torej, večji je nagib, več časa boste potrebovali za namestitev ploščice.

Rdeče strehe - sodobni luksuzni ali poklon tradiciji

Priljubljena alternativa

Kot je za pesek, cement in polimerni pesek strešnik, tudi v prisotnosti sintetičnih sestavni deli teh materialov, ki ne izgubijo svoje dobre rezultate. Njihova velika prednost je možnost izbire različnih barv. Medtem ko naravne keramične ploščice so narejene iz rdeče. Vizualno te vrste ploščic je zelo težko razlikovati od naravnih nasprotna, vendar izkušeni mojstri še vedno lahko spopasti s to nalogo.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика