воскресенье, 30 марта 2014 г.

Izolacija kabine po metodi izolacijski

Izločevalniki dnevnik je učinkovit način za povečanje hiša temperature. Ta metoda je odlična, kot je izkazalo stoletja njeno uporabo, za kopeli in dreves'lesene hiše.

Tehnologija toplotne izolacije kabine

Izolacija dnevnika metoda prokonopachivajut je marwencol izolacija vogalih in spoji okvirja. Za izolacijski lupine uporabljajo marwencol izolacija, ki so prokladnymi, izolacijski materiali, ki se uporabljajo za izolacijo, iz luknje in šivov dreves'lesene stene, vrata in okenske okvire, kot tudi sklepov v montažne hiše. Kakovost izvajanja izolacijskih lupini bo v veliki meri odvisno od temperature v hiši vse druge stavbe.

Kaj je izločevalniki kabine? In stvar je, da ko gradbeniki zbrali okvir, med dnevniki, ki so zložene druga na drugo, skoraj vedno vedno majhen utori in vrzeli. Te luknje, ki bo dal hišo ali kad hladno in morate izpolniti izolacijo.

Prav tako ni skrivnost, da drevesa'lesene hiše dnevnik sčasoma se posuši, in se usede. V tem primeru med krone so oblikovane tudi precej velike vrzeli. Skozi razpoke v hiši gre toplote, in v sub-zero temperature hlodov frost je nastala. No, in ideje na drevesu, je vlaga, ki je na koncu niggunim vpliv na vir gradiva.

Kot pravilo, izločevalniki log hiše proizvaja dvakrat na leto. Prvič izolacija izvedena takoj po montaži slike in drugo - po letu in pol, ko bo krčenja okvir. Običajno strokovnjaki za doseganje ekonomije obsega in maksimalno ohranjanje toplote v hiši segrevanje dnevnik izvede iz dveh straneh - z zunanjim in notranjim.

Poleg tega bi morala pam'ne pozabite, da je izolacija kabine po metodi izolacijski postavlja okvir, do višine približno 5 do 7 cm. Tako caulk okvir, preden notranji okras stavbe, in ne obratno.

Materiali za izolacijo, dnevnik

Danes trg ponuja veliko različnih materialov, namenjenih za izolacijo okvir način izolacijo. Tradicionalna izolacija za Rusijo je laneno predivo, mah in volne klobučevine. Imajo številne prednosti, ki pa je neuporabna zanikati: ti materiali vas lepo in toplo, poceni, poceni in zanesljivo.

Vendar pa so glavna pozornost namenjamo ne bo, pa se bo osredotočila na več sodobnih materialov. Ti vključujejo tako imenovani trak, izolacija, ki so proizvedena iz naravnih vlaken, iz jute in perilo. Njihova glavna prednost je, da ni treba dvakrat izločevalniki okvirja, kar bistveno zmanjšuje čas dela.

Zato, danes najbolj priljubljenih izolacija v Rusijo, tam je toplotno izolacijski material, izdelan iz jute. Juta je rastlina, ki pripada družini apna. To pride v naši državi, iz Indije, Kitajske in Kazahstana. Material, ki se uporabljajo v gradbeništvu, kot juta vlaken edinstvene lastnosti in trajnost ne priznati, da je štor.

Pomembno je, juta inherentno dobra vrteti kakovost, in ima nizko higroskopski nepremičnine, tudi z visoko vlažnostjo, na primer 80%, juta je le 20% vlage in ostaja suh na dotik.

Drug material, na katerega želim opozoriti, je Levitin: bil je tudi aktivno uporabljajo v Rusiji kot izolacija za izločevalniki od brunarice. Ta material je proizvedenih iz odpadkov iz lanu proizvodnje v obliki traku, ki se lahko takoj dal na okvir.

Levitin vsebuje kratka vlakna in je se pridobiva iz lanenih udarce in prah. Take surovine, proizvedene v procesu čiščenja frakcije iz lanu, ki so v predilne industrije. Levitin gostota površine je približno enako gostoto juta, vendar je njegova struktura je bolj elastična in toga.

Prosimo, upoštevajte, čas,-preizkušeni metodi izolacije okvir za izolacijo, morda je bil on še, da naj vaš dom bo vedno je bilo toplo in prijetno.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика