понедельник, 31 марта 2014 г.

Inter'jer verande na dacha

Notranjost verande

Inter'jer verande je treba skrbno pretehtati, moraš že vnaprej odločijo, kako jih bodo uporabili. Najbolj pogosto teras se uporabljajo kot dodatna dnevna soba z zemljiščem pogled. Vendar tudi na teraso, pogosto razporedi zimski vrt. To je razlog, zakaj mnogi ljudje se sprašujejo, kako zgraditi verandi in ki med'Yeri jo pripravijo.

Inter'jer zaprti in odprti nadstreški

Z uporabo različnih okenskih konstrukcij, vitraž in barve na stenah, lahko bi edinstveno zaprto teraso. Zaprta veranda je odprla pred določeno prednost - možnost njegove uporabe v zimskem času, vendar to ne daje popoln občutek odprtega prostora in svež zrak. Najbolj pogosto opravljajo delno zastekljena veranda. To vam omogoča, da združite prednosti odprti terasi in izolirani sobi.

Veranda je lahko urejena v kateri koli slog, na primer, klasike, minimalism, podeželja, Orientalski, Pomorski stil, itd.

Eden lahko stojijo prostor teraso v Japonski duh, za ta namen se umiri, nizko pohištvo in zasloni iz bambusa ali rižev papir.


Za vse inter'notranjost verande so nekatere lastnosti, na primer, ne teraso, ne brez rastlin. Veliko ljubše, da poskrbi verande "živi zid" iz rastlin. Se uporabljajo za to košaro je rastlina, ki ne samo, da odlično zaščito prostora pred sončno svetlobo in ustvarjanje zapletenih vzorcev. Na blokirana verandi lahko dajo posajenih rastlin, loncev, košare in posode.

Tudi če ima veliko teraso velikosti, da ni potrebno preveč svojo veliko število pohištvo, saj je glavna prednost teraso, tam je prostor in veliko svetlobe. Dobra izbira za vse vrste verande bo zložljivo pohištvo, platna ali lesa, ki se po potrebi lahko hitro odstrani.

Poletna terasa na koči, ki ni brez zibanje, stoli in okroglo jedilno mizo. Na blokirana verandi je mogoče zgraditi kamin. Na verandi, izdelan iz stekla, zato je potrebno upoštevati senčenje naprave zasloni, žaluzije ali svetlobne zavese. Na verandi drevo bo videti dobro latticed polkna zaprta od zunaj. Tudi na teraso, bo videti tako dekor elemente, kot so fontane, kipi in skladb iz cvetja.

Izvajanje inter'jer teraso, je pam'ne pozabite, da je treba rešiti dve glavni nalogi: veranda je treba nadaljevanje celotno zasnovo hiše, vendar mora posredovati duh narave in vrt.

Če želite ustvariti uspešnega modela inter'notranje zadeve na verandi preprosto, glavna stvar je, da temeljito premislite in se za pristop na to vprašanje z ljubeznijo'Yu.





Članke na temo:

  • Kako zgraditi verandi z rokami?
  • Poletna terasa na dacha
  • Brez okvirjev stekel verandahs
  • Sodobno oblikovanje teraso
  • Teraso na dacha z rokami
Kategorija: Popravilo teraso
Datum: 23. Februar 2012
Oznake: teraso

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика