четверг, 27 марта 2014 г.

Odstranjevanje stare Ozadje

Odstranjevanje stare Ozadje

Obstajajo različne vrste Tapet, ali bolj pravilno, stenske obloge. Poleg običajnega papirja steno-papir so stroj za Ozadje, vinil, lesnih sekancev in drugih. Je eno skupno lastnost - pred lepljenje nove stenske obloge vse stare prevleke je treba odstraniti. Lepljenje novih premaz na vrhu stare lahko povzroči otekanje obe plasti.

Odstranjevanje Ozadje

Težavnost odstranjevanje Ozadje je odvisna od premazne in se uporablja lepilo - lepilo lahko vsebujejo tleh, vendar ne bo vzdržati impregnacija z vodo. Stene se lahko mokro, da bo naloga lažja, ampak na take površine se ne bi prilepili novo kritje.

Poraba vode je nujno potreben pogoj za delo. Vinil in stroj za Ozadje nepremočljiva, tako pred impregnacijo z vodo, jih je treba nadsekat (če ne peel off vinil Ozadje). Enako velja za barvo stenske obloge.

Če tla niso daleč zadaj po prvem impregnacija z vodo, ponovite zdravljenje. Lahko dodate v vodo, tekočim detergentom za izboljšanje wettability in celuloze malo lepilo, ki drži vodo.

Druga možnost je, da uporabite električni parniki, ki jih je mogoče kupiti ali najeti. V posodi parniki nalijemo vodo, ki se segreva v obdobju od 30 s do 10 min Vode, ki zadostuje za več ur, odvisno od modela. Nikoli ne postavljajte parnik na izpostavljene površine tal.

Koristne nasvete

Izognili, ki uporabljajo vodo, v bližini električnih stikal in vtičnic. Če ne morete odstraniti suha tla, odklopite napajanje na tablici, odstranite prednji pokrov in ventil premaknite proč od zidu. Uporabljajo kot malo vode, kot je mogoče.

Odstranjevanje Ozadje z vodo uporabite

Korak 1

Odstranjevanje stare Ozadje
Z žico ščetke ali zobati trowel Razdeliti površino delamination vinil ali drugih Ozadja v mnogih krajih. To bo omogočilo vodi, da prodre in se raztopi lepilo. Poskusi, da ne dotikajte brush površina ometa - kovinski delci lahko povzroči madeže rje.

Korak 2

Odstranjevanje stare Ozadje
Za zadrževanje vode na steno dodaj v vedro tople vode in malo lepila. Začnite z kotu sobe in premikanje okoli oboda, ki povzročajo vodo z gobo. Ko prideš na izhodišče, voda bo narediti trik.

Korak 3

Odstranjevanje stare Ozadje
Strgalo skrbno strganje Ozadje - morajo biti uničen in bo enostavno držati steni. Če je potrebno, ponovno impregnate jih z vodo. Ne pritiskajte na strgalo zelo veliko - lahko praske na steno. Ko odstranite Ozadje iz gipsokartonnyh listi pam'ne pozabite, da je njihov sprednji strani prekrita s papirjem, ki ne sme biti izbrisana.

Korak 4

Odstranjevanje stare Ozadje
Po odstranitvi večina del starih premazov nasičena z vodo in odstranite vse ostale trmast del. Po odstranitvi pločnik pranje sten, rastvoriv v vedro tople vode in malo detergenta.

Uporaba pare

Korak 1

Odstranjevanje stare Ozadje
Nadsekite stroj tla. Pritisnite tipko za paro, ki je edini (ima odprtino za paro) na steno in jo držite na mestu, od sekund do minut, odvisno od modela parniki in debelino prevleke.

Korak 2

Odstranjevanje stare Ozadje
Move steamer za naslednji segment stene, ki zajema. Istočasno strganje, strganje nazaj kritje. Še naprej odstraniti celotno kritje, in potem jasno steno.

Snela vinil prevleko

Korak 1

Odstranjevanje stare Ozadje
Nekatere vrste sodobnih vinil Ozadje zasnovan tako, da se zlahka ločijo od stene. Poskusite nohtov ali nasvet nož za dvig kota steno-papir. Če bi se to zgodilo, samo potegnite pokrov navzgor. Drugače, površine naj potrdi in proces Ozadje z vodo ali paro.

Korak 2

Odstranjevanje stare Ozadje
Po peeling vinil Ozadje ostaja tanek papir za podlago. Nasičena z vodo in strganje, kot so slika za Ozadje - to je enostavno za zidom. Če substrat je potekala trdno, da lahko ostane v veljavi in se uporabljajo kot podlage za papir.


Vir: popravila stanovanja v smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика