понедельник, 31 марта 2014 г.

Do leta 2015 bo končana kapitala popravilo pod'kongresi in krajinsko metrov

Do leta 2015 bo končana kapitala popravila vhodi in krajinsko metrov

Andrej Tsybin na seji mestnega vlade je dejal, da do leta 2015 v Moskvi načrtuje do konca popravila stanovanj po'kongresi in krajinsko metrov. Tudi vodja Oddelka opozoriti, da bo letos zmanjšati količino'vhodi in dvorišč, ki je v postopku obnove, vendar je višina sredstev bo še vedno ni izdajstvo, bo ostala enaka kot lani. Ta rešitev mora biti izboljšanje kakovosti opravljenega dela.

Danes že pripravila načrt za o'predmeti, ki se bo v postopku prenove. Ta načrt predstavlja hiše, kjer je predvidena vzdrževalna dela.


Po podatkih je bilo ocenjeno, da je v letu 2011 v Moskvi je urejenih več kot 20, 2 tisoč metrov in obnovljenih 27, 3'kongresi. Te ladjedelnice so bili opremljeni s Parkirišča na 453, 7 sedeži, prav tako je bilo ugotovljeno, 877 playsets za igre in 478 športne terene. 8, 21 tisoč otroških igrišč so bili obnovljeni in zdaj izpolnjujejo varnostnih standardov. Na teh del je bilo porabljenih 19, 8 milijard rubljih.

Z letom 2012, vsa sodišča in živijo pod'stran po popravilu, se bo sestal v novi standard. Ta standard ustreza sodobnim zahtevam udobje in udobje delovanja. Letos se je odločil, da bo prenovljeni, 6, 9 tisoč metrov in 10, 2 tisoč skladu'kongresi in opremljena 113, 5 tisoč Parkirnih mest na dvorišču. Prav tako se odločil za gradnjo 125 rinks z umetnim ledom in namestite 346 ogrevanje in okrožja mest. Če želite namestiti 684 otrok in 26 športnih razlogov. Za ta namen je bilo dodeljen 20, 5 milijarde rubljih.



Članke na temo:

  • Moskvoretsky Park, kjer so zgrajeni na'rekreacija predmetov, obiskali Sergej Sobyanin
  • V prestolnici se je začela gradnja poslovni center z geotermalno ogrevanje sistem
  • Načrtuje se izgradnja backup letališču v Tula regiji
  • Nadaljuje se gradnja dveh ravni Rosu'ASCI v Novosibirsku
  • V bližnji prihodnosti v Moskvi se bo začela na zelene strehe
Kategorija: Novice
Datum: 17. Februarja 2012
Oznake: novice

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика