пятница, 28 марта 2014 г.

Trg PVC Okna v Kijev - ceni 2006-11-02 16:32:41

Gradnja in rekonstrukcija.








Trg PVC Okna v Kijev - cenovna politika
2006-11-02 16:32:41

Kot je znano, vsak nakup se začne s pregledom predlogov. Vendar pa se za posameznega potrošnika, ki je "študije" omejeno na nekaj klicev, ki ne dovoli, da v celoti oceniti razmere na trgu.

Pomagati potrošnikom, lahko ciljajo na tržne raziskave, ki vam daje priložnost, da primerjajo cene določenega izdelka, dinamika njihove spremembe v zadnjem času, in, do neke mere, ugotoviti priljubljenost tega, ali da blagovne znamke. In samo trženje zavest ne dovoli osebi, da izgubijo v maso obstoječih podjetij in njihove ponudbe.
Konkurenca na trgu PVC Okna narašča vsako leto. Kako se ta proces na cenovno politiko podjetij, ki se ukvarjajo v prodaji kovinsko-plastičnih Oken in kakšne spremembe so se zgodile v cene PVC-izdelkov v zadnjem času? Na ta vprašanja bomo poskušali odgovoriti v tem članku pripravljeni na rezultate naše raziskave trga.
Smo si zadali cilj je določitev vrednosti zasteklitev tipične 2-sobno Kijev apartmaji (Sl. 1)vključuje stroške gradnje in vgradnja (montaža, demontaža, ladijski promet). V ta namen smo razgovor s predstavniki približno 77 podjetja, ki se ukvarja s proizvodnjo in vgradnjo plastičnih Oken. Raziskovalni rezultati so podani v tabeli. 1. Windows v vse proizvode, je bil izdelan z dvojno zastekljena Okna, ne da bi shranili in izpolnjuje zahteve trenutno ukrajinski državni standard.


Zanimivo je, da nekateri prodajalci, da bi privabil stranke, ki se zatečemo k zasebnih marketinške trike, ki ponujajo velik popust (od 17%do 30%). Med njimi lahko omenimo "Kraljica Uk", "Paritete". Vendar pa, ta popust je nemogoče soditi o pravi vrednosti izdelka. Kot je razvidno iz podanih podatkov (tabele. 1)podjetja, ki ponujajo velike popuste, ki jih uporabljajo na začetku visoke cene. Tako da, ko končno število, to je standardna cena naročila.
VIR: Vitrina

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика