суббота, 29 марта 2014 г.

Sodobni model negotova

Materiali za izdelavo sodobnih stranišča

Kot pred mnogimi leti, na današnji moderni modeli straniščne školjke, predvsem iz gline: zmes se vlije v oblikah, sušene, žgane, nato pa prekrita s posebno sestavo, in nato izpostavljen sušenju in žganjem. Kot glina je naravni material, ki v naravi je na voljo v zadostni količini, in nova stranišča, keramika, imajo nizko, prijetno za potrošnike, cena.

Nekateri sodobni modeli straniščne školjke, iz plastike. Ampak, kot kaže praksa, glavni del prebivalstva, ki niso na voljo, in če elite raje bolj naravno in zanesljivo.

Strukturne značilnosti sodobnih modelov negotova

Glede na konstrukcijske značilnosti sodobne vrste stranišča, je mogoče razvrstiti v več različnih načinov. Prvi parameter je način, na'edinost Kanalizacijskih: Da, slive lahko navpično (v tla), vodoravno ali poševno (pojdi na steni).

Drugi parameter je način prinaša v akcijo razelektritve napravo. V ta parameter vse sodobne modele toaletnih cisterne lahko razdelimo na pritisk (s pritiskom tipke) in izpušnih plinov (ročaj pomaknila navzgor). Pred kratkim izpušnih modeli, ki postajajo vedno bolj redki, kot je ta gradnja je manjšo zanesljivost.

V zameno, tlačnih posod stranišča lahko, glede na obseg lander vodo, da se dvorikdomi ali odnorazovym. Kot lahko razumete iz imena, odnonogim model negotova ponastavi celoten volumen vode iz rezervoarja na enkrat. Dvojno istega rodu, ga lahko ponastavite kot polovica sod (ki vodi do pomembnih za varčevanje z vodo)in polni glasnosti. Tudi nekatere sodobne vrste stranišča za ohranitev vode, ki se uporabljajo, na primer, cisterne, ki se uporabljajo napolnjeni z vodo iz korito.

Glede na način polnjenja drain tank sodobne stranišča, ki so prav tako razdeljene na model, prvič, z običajnim polnjenjem z vodo iz strani (značilno za nizko ceno domačih naprav), in drugič, je tudi na strani, toda z dodatkom mirovanju "kanal", ki prinaša vodo v spodnji del rezervoarja, ki pomaga zmanjšati raven hrupa pri pridobivanju vode. Nekateri sodobni modeli negotova oskrba z vodo v posodi na dnu: potem hrupa iz vode, je skoraj neslišen.

Smart modelov sodobnih stranišča

Danes, trg je prejela veliko modelov stranišča, ki ga lahko imenujemo razumno. Večina trenutno priljubljenih vrst stranišča opremljeni z napravami, ki omogočajo, da rezervni toaletni papir. V teh modelih, so opravili vrsto za tuš. Medtem ko je voda samodejno segreje na telesno temperaturo in tuš, imenovana po kliku na gumb. Nekatere sodobne kopalnice so opremljene in zraka, sušilci.

Japonski inženirji so se začela v serijsko proizvodnjo novih stranišča, v katerem pokrov, ki se je odprla sama, ko oseba, ki pristopi k njej. Če poskusite, da bi sedel v nekaj sekundah se ne opravi, ga dvigne in sedež. Edinstveno tehnologijo takšnih modelov stranišča omogoča, da storiti brez uporabe tradicionalnih tank z vodo. V teh naprav možganov samodejno, ko oseba stoji, in na koncu "delo" svojo skledo vrata prtljažnika je ponovno zaprt.

Poleg tega inteligentne vrste stranišča, ki omogočajo uporabo daljinskem upravljalniku, da aktivirate globinsko čiščenje in razkuževanje pripomočkov, kot tudi za uravnavanje temperature sedeža. Ampak to še ni vse: veliko modelov stranišča so funkcije dezodoriranje zraka. Nova stranišča so tudi opremljeni s samodejnim lahka glasba.

Zanimivo je, da so trenutni modeli za stranišča, da bi analiza urina, ko ste zadeli v napravi, in vprašanje rezultat. Vendar pa je takšno stranišča v Rusiji so samo v elitnih klinikah.

Pojav sodobnih modelov negotova

Pojav sodobnih modelov negotova v veliki meri določa njihovo oblikovanje. V SV'v zvezi s tem, mnogi oblikovalci navdušili potrošniki original stranišča, za primer, ki je izdelan v obliki žaba ali cev. V zadnjih letih so mnoge ugledne družbe, ki proizvajajo celo vrsto naprav, ki vključujejo umivalniki, straniščne školjke in druge stvari, ki so potrebne v wc in kopalnica: takšni modeli, ki se izvajajo v en slog in eno različico harmonično oblikovanje.

Če analiziramo pojav sodobne stranišča na drugi strani, danes skoraj 90% jih bo monoblocks: so podkupnine stranke, ki so bolj enostavna montaža in kompaktno mesto. Vendar, ločeni modeli niso zapustili arena na vse, zdaj pa je začel delati kot retro model ter da so v izključni zbirko. Obstajajo tudi modeli stranišča skrite v stenah cisterne: zunaj so samo tipke za nadzor.

Drugo smer tehničnih misli, da so ustvarjalci novih stranišč je razvoj novih tehnologij za obdelavo površin modelov. Na primer, nekateri sanitarni izdelki danes so proizvedeni z uporabo posebne tehnologije Keratec, ki omogoča "kratki" površino skledo in da je skoraj odporen na umazanijo in čas: izdelki s tako površino, je 30-letno garancijo.

Kaj bo presenečenje nas v prihodnosti oblikovalci in wc - samo čas bo povedal!


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика