воскресенье, 30 марта 2014 г.

Sodobna vtičnice 2010-06-08 15:32:43

Gradnja in rekonstrukcija.

Sodobna vtičnice
2010-06-08 15:32:43







Od takrat je, kot bi človek lahko mirne električne energije, pa'tam je edinstvena možnost, da uporablja vse svoje lastnosti v vsakdanje življenje in delo. Ampak, da bi za uporabo električne energije, želja ni dovolj. Imate tudi, da ga dostaviti v sobo, ki je uspešno kabli za povezovanje naprav. V tem primeru električne naprave, povezane v omrežje, s pomočjo vilice naprave in v omrežno vtičnico. Načeloma se, v primeru težav, vendar pa je to samo s'nastala nesoglasja. Ni vse vtič električne naprave šel do vtičnice. V času, praktično po vsem svetu začel uporabljati isti tip vtičnice, zdaj pa nekatere države uporabljajo vtičnice, ki se razlikujejo od drugih. Na primer, če Vam je uspelo, da se je tehnika, ki je le za UK, ne veselite. V Angliji uporablja vtičnice s tremi kontakti: faze v tleh in tleh. Dobro, da je informativne digression, in zdaj je, da odloči, kaj morate vedeti o vtičnice.


Možno je dolgo in zelo dolgočasno, opisati, kako v stik, in katere vrste vtičnice po svetu. Vendar se mi zdi, da Ste po vsej verjetnosti ne bo izbral vtičnico v Ameriki, ne vem, zakaj. Vendar je bolje, da menijo, vtičnic, na katere Boste naleteli v našem tržišču. Prvi je preučiti razlike med zunanje in notranje električne vtičnice. Dobro, to je enostavno, če želite narediti vse, kar je lepo, je bolje, da uporabite notranji vtičnico, jedro, ki je v steni. In videz soba je sodobno in boljšo zaščito. Če ne želite, da je veliko razburjenja, lahko namestite zunanji priključek, vendar pa so nekaj tehničnih težav. Prvi, kot vtičnice nevarno, ker če se segrejejo plastično ohišje lahko taline, odprete imenik, drugič, majhen otrok lahko primite in izvlecite stene, ki bo tudi razkrije imenik. Da in sodoben videz, bodo izgubljene.

Zdaj z'obstaja potreba je v hiši stvar kot pralni stroj. Namestitev je bolj pogosto v kopalnici in to je prav, vendar kako povezati v omrežje. Bog ne daj, Boste za priključitev pralnega stroja z extender, tudi on je pogosto vzrok požara in električnega udara. V tem primeru boste morali izbrati vtičnico maksimalno zaščiteni pred zaužitjem in stik z vodo. Vendar to ne pomeni, da je zdaj mogoče za vodne pipe. Vsak zaščite ima svoje meje.


Da bi zaščitili otroke pred električnim udarom, bi jaz namestite v vtičnico s posebno kritje, če v vtičnico, ki je že nameščen, ga lahko najdete plastični čepi.

Vse vtičnice so razdeljeni v več vrst, in je namenjen za določeno napetost. Da se lažje odločite, so označeni z različnimi barvami, vendar preden boste ostali na izbiro določenih vtičnico, obvezno'se prepričajte, da se posvetujte s strokovnjakom.

In seveda pomembno, vtičnico za videz. Zdaj lahko izberete s design, do dejstva, da so "pametne" sistemov, lahko upravljate naprave z uporabo radijskih signalov, vendar so še vedno ni tako razširjena, kot je zvok in radijsko nadzorovano stikala. Vendar vse te različnosti ne bi smeli pozabiti, da je najbolj pomembna stvar je, varnost.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика