понедельник, 31 марта 2014 г.

Usklajevanje talne ploščice

 


Morda najbolj pomembno faze polaganja zgornja plast, je uskladitev talne ploščice. Ta proces pa zahteva zelo odgovoren pristop, kako bo to naredil, je odvisna od ponudnika življenje prevleka.







Tla izravnavanje gradbeniki, imenovano "kravato". Najbolj pogosto se izvaja z uporabo cementa-peščena rešitev ali posebne suhe mešanice. Precej manj pogosto uporabljajo druge načine vezi - vezane plošče, les-iverice ali gips Plošče (gipsovolokonnyh plošče).

Pesek, cement screed


Je storjeno z uporabo rešitev en del cementa, treh delov peska in pol vode. Take mešanice je mogoče kupiti v pripravljen obrazec (M200, na primer).

S pomočjo stopnjo zgradbe na steno dal posebne oznake, ki označujejo višino screed. Naslednji, glavno besedo, je treba čistiti iz blata in prahu, določa svetilniki (letvice lesa ali kovine). Majachnye rejki nameščate na pre-natisnjen v njihovi podlagi nizke kakovostne rešitve v katerih utaplivajut na potrebno globino. Prvi svetilnik, ki je nameščen na razdalji 30 cm od stene, sledil na razdalji približno dveh metrov od drugega.

Usklajevanje talne ploščice proizvaja o malte med sosednjimi svetilniki. Rešitev ravni pravilo. Približno en dan screed že otrdi, da bo mogoče hoditi. Majachnye rejki so odstranili, peep od njih, so napolnjena z raztopino, dve kovinski meter pravilo cut off vse nepravilnosti, rešitev v krajih namestitve svetilniki je usklajena screed-flush. Ko razpoke iz svetilniki rešitev, ki bo začne, da se posuši, za približno nekaj ur), celotni površini screed je prepisana s posebnim poluterkom iz lesa.

Screed dvakrat na dan naj valaitis (ali to preprosto mora biti pokrit z polietilen). Okna in vrata so zaklenjena, tako da ni izboljšano kroženje zraka (v nasprotnem primeru screed lahko razpoke). Po 28 dneh spojnik je najbolj trpežne.

Gipsovolokonnyh screed


Namesto cement-pesek screed pred kratkim začeli uporabljati suho screed skozi črke z mesovolume. Vse večje priljubljenosti te tehnologije je mogoče pojasniti z dejstvom, da je usklajevanje talne ploščice se izvede brez uporabe vode. Takoj po tem, ko o tem screed je mogoče uporabiti.

Proces se začne s Fundacijo tal, ki je očiščeno naplavin in prah. Sadra listi za 48 ur v nestisnjene pustite prostor za aklimatizacije. Shcherbina, razpok in razpok v glavno besedo so zaprti s cementom-peščena rešitev (low-razred).

Vsaka raven zahteva, screed. Polietilen prekrivajo določena na stene (da gredo nad raven prihodnosti nadstropje). Pritrjena na stene Cricova trak okoli oboda sobe. Na površini polietilen ravni suho plast zasypki.

Naslednji so iz mavca listov (dve plasti). Sklepov listov v zgornji in spodnji plasti, ne bi smeli biti skupaj, vsaj, da bi bilo treba na razdalji 25 cm. Pod vsak list druga plast se uporablja lepilo, nato pa zgornji listi s pomočjo vijaki priviti na spodnji sloj.

Usklajevanje talne ploščice se konča z sprožilni vdolbine sebe in sklepov med listi. Celotna površina polirano s pomočjo posebnega premaza. Polietilen in Cricova trak odrezan, tako da ne bi bilo očitno. Spojnik je pripravljen.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика