четверг, 27 марта 2014 г.

Septic

Prednosti septic tank v primerjavi z običajnimi cesspool očitna:

  • brez vonja;

  • zavrnitev storitve gradbenih strojev ali zelo redko ga kliče;

  • znatno zmanjšanje bakterijskih okužb, tal, gospodarskih in higiensko odpadkov;

  • priložnost, da uporabi isto jamo za več let brez backfilling in prenosi.


Vse te prednosti je naravna posledica nekaterih strukturnih značilnosti septic tank. Vendar pa so obdarjeni ne le pripravljen model odločanja septic tank lastne roke, lahko enostavno skladu z osnovnimi zahtevami. To:

1. Načelo korak čiščenja odpadkov. Septic tank je sestavljen iz 2, 3 ali več senatov, od katerih ima vsak svojo raven zdravljenja - v sprejemnik ostajajo trdno in največji odpadkov; v drugi senat, proces deljenja (fermentacijo in oksidacija) bolj kompleksne organske spojine za preprosta. Končni fotoaparat omogoča odtok skoraj čiste vode v tleh ali v bližini bazena.

2. Načelo celovitosti. Vse septic tank oddelkov, razen finale, ne pustite, da zadevo ven, ali preskočite število snovi, ki so čim bolj zmanjšati.

Vedo, je to, da je enostaven za oblikovanje in izdelavo septic tank za vile z lastnimi rokami (septic tank za hišo, ki zagotavlja za stalno prebivanje, se lahko izvede tudi samostojno, vendar le ob upoštevanju vse-sezona uporabe, zahteve za obvladovanje pravilnost izračuna obseg, stopnjo segrevanja, ki bi morala biti malo višje).

Najprej bomo dajejo Splošne smernice za self-design septic tank.

Lokacija.

A septic tank mora biti nameščen vsaj 6 m od temeljev stavb; ne bližje kot 2 metrov od prometnih cest in krajev, Parkiranje prevoza. Preveč zbriši septic tank iz domačih kanalizacije je tudi ne: ker naravni tok v cevi, ki se nahaja na naklon, vsak nadaljnji meter vodi k nižji operativni ravni septic tank, pogosto pod tisto, kar je zaradi tehničnih zahtev tal in podtalnice. Ne pozabite, da omogoči vstop blatom, cisterne, če je to potrebno.

Globino.

Pokop a septic tank, ki je izračunana na podlagi višine zamrznitve tal in višine podtalnice: za postopke bakterijska razgradnja organskih odpadkov, relativno visoko temperaturo. Če imate na seznamu aktivni del septic tank pod lediščem, ni treba dodatno segrevanje (ekspandirane gline, pena žetonov, polistiren listi, itd.). Idealno bi bilo, končni dnu cisterne se nahaja na globini podzemnih struktur z visoko absorpcijo sposobnost (best - pesek).

Konfiguracije.

A septic tank je dva-in majhne zmogljivosti, kjer oddelkov (višina overflow, nagib prelivna cev, ali z dokazili o povratni ventil) zagotavljajo naravno gibanje tekočine proti končni senat. Glede na teren pogoji z zadnjo kamero prečiščena voda se lahko usmeri neposredno ali preko cevi v tleh ali v bližini bazena. Končni fotoaparat lahko del septic tank je tudi priročno oblikovanje filtriranje dobro ločeno nahaja jame, ki omogoča odstranitev čisto vodo neposredno v tla skozi pušča v dno in stene.

Glasnost.

Znesek se izračuna iz povprečnega dnevnega pretoka. Povprečno družino dveh ljudi, ki preživijo na gospodinjski in higienski potreb, od 200 do 500 litrov vode. Na leto nastanitev, tuš ali kad, ki se nahajajo v hiši, ki povečuje količino izpušnih plinov, vode v poletnih turistov nekatere družine, tudi s tekočo vodo v hiše (kuhinja, wc), raje uporabite zunanji tuš. V tem primeru, kar septic tank za vile z lastnimi rokami, lahko prihranite nekaj na njen obseg in posledično na količino porabljenih materialov.

Materialov.

Da bi septic tank lastne roke z uporabo betonskih cevi, opeke, betona rešitev, jekla in trajne (tako fizikalne in kemijske učinke) plastike. Poleg tega, boste potrebovali močan dovolj gradiva, da bi naslovnici septic tank odpiranje vrat.

Faze ustvarjanja.


1. Pripravo materialov. Če želite ustvariti preprost dva senat konkretne septic tank bodo morali (izračun je narejen glede na obseg septic tank):

  • cement

  • makadam

  • pesek

  • očesa žice

  • opeke

  • območje 35 mm in pušča ravno skrilavca

  • Odbor 50 mm

  • cevi vstopnih, izstopnih in prezračevanje. Pri uporabi mehke cevi jeklene cevi.


2. Preživite izkopa - pripraviti jarku in jarkih za cevi. Da bi preprečili propad stene v proces, ki ga lahko uporabite izolacijski materiali ali okrepiti terenu s pomočjo nizko-nabijanje.

3. Namestite cevi, opazovanje predvidene težnje. Dokaj visoko kakovostne cevi za ulično kanalizacijo, ki predvidevajo, ki prevažajo veliko težo, lahko namestite neposredno. Cenejši cevi pod vplivom otrdelost konkretno rešitev, lahko opravijo deformacije - uporaba za zaščito rokavi izdelan iz jeklenih cevi. V nepredušni oddelkov namestite jekla očesa.

Tukaj je luknja pri namestitvi fazi žične mreže. Opomba cevi, ki so vključeni v prostor pod fašizmom!

4. Pripravite se, opažev. Enakomerno zablokirovat stene, ki se gibljejo navzgor skozi vse štiri stene takoj. Izpolnite spodnji. Nujno skrb za beton - in ga varujejo pred hitro sušenje film, vodo.

To je lesena lesene. Z enako uspeh se lahko uporabljajo listi ravno skrilavca. Lahko se zgodi celo, da so čisto gor - vendar ne pozabite lastnosti azbesta, cementa.

5. Čas strjevanjem betona uporabite za ustvarjanje filtriranje dobro (končno drenažo prostor). Uporaba opeke zidane v razrešnico za povečanje območja odtok čiste vode.
3
To iztekanje jamo uporablja opeke.

6. Po konkretnih glavni interes varnosti (glede na blagovno znamko in vreme - 5-14 dni). zaprite zgornji del vseh delov septic tank pokrov. Se prepričajte, da zapustijo mesto, pokrivanje prezračevalnih cevi, kot tudi pregled vrata, ki jih lahko uporabite za spremljanje uspešnosti septic tank za odstranjevanje odpadkov z blatom, cisterne.

Ta okvir iz kota strehe septic tank.
Deli so dal azbesta listi, vrh, da zaprete betona. Ne pozabite, da dajo prezračevalnih cevi - potem bo bolj težko.

6
In za filtracijo dobro izdelane lesene kritje.

7. Izdelava septic tank svoje roke, smo običajno ne more zagotoviti vse potrebne filtre. Vendar, organizirati pospešene razgradnje kompleksnih organskih spojin lahko dodate v izbrano podružnico ene od septic tank na voljo na trgu, določa encim bakterije.

Seveda, domač septic tank rešuje mnoge probleme, nedostopen za redni jamo latrine, ampak ga je treba razumeti, da ne obstaja absolutna integritete, ni absolutna (in celo 95%) čiščenje odpadkov, ki ga ne morejo zagotoviti. Trezno pretehtati njihove okolju-higienske zahteve in finančne možnosti, cenijo prosti čas in da prava izbira med self-made in pripravljen greznic.

 

 

Če Ste zainteresirani Gradnja septic tank stik z nami.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика