среда, 26 марта 2014 г.

Ne Gary, brez vonja!

Kamin v državi slog

Ime, ki ga za zunanje podobnosti s dimnik. To je vaša opcija - če sanjaš o klasično pohištvo v državi slog. Pick ji kapuco ustrezno obliko, a La staro ognjišče. Takšni modeli so zdaj veliko. Proizvajalci so Španije in Italije, ki so jih okrasili pod omet, ploščice, okrašena z zlato ali bronasto, in spodnji del oblečen v okvir iz lesa.

Cena: od 9,000 do 15,000 rubljev

Vgrajen

Idealna, če želite, nape je skrita in ne opazil. To so isti izvenkrmni model, na katerem je nameščen polje v kuhinjskem pultu. Vendar ta "Omare" cut out dnu eno, in je vgrajen v enoto. Cilindri so praktično nevidne in dodatne dekor ne potrebujejo, tako da lahko stane precej skromno.

Cena: od 1600 do 12000 rubljev

Začasno

Te nape so pritrjena na steno montiran pod kuhinjski element ali brez njega na štedilnik. Imajo majhno moč motorjev in predvsem delo v kroženja zraka način, tj. ne pripravi zraka v vodi, in samo lov mu, čiščenje maščobo in nesnago.

Cena: od 3500 do 10000 rubljev

Kupola (kamin) v stilu hi-tech

Enako izpušnih plinov dimnik tip, ampak diametrically nasprotno v videza. So idealni za kuhinjsko pohištvo ultra-moderno obliko: steklo, jeklo, sijaj. Najbolj naprednih primerih podobne naprave iz znanstvenega laboratorija: prozorno steklo, pravokotne ali okrogle oblike, ki je vgrajena v kovinsko škatlo.

Cena: od 5000 do 50000 rubljih

Otok

Ta model, ki so nameščeni na kuhinjskem "otok" - pri kuhanju plošča, ki je vgrajen v tabeli, ne stoji blizu stene, in v sredini kuhinje. Otok nape so montirani na strop. Uporablja predvsem v prostorna soba, in zato bolj verjetno, da deluje v načinu izpušnega zraka.

Cena: od 10 000 do 40 000 rubljev

KOMENTAR STROKOVNJAKA

Larisa Kadykova, PR-Manager podjetja SATA:

- Nape ni okras, ne ukrepa bogastva, po mnenju mnogih Rusov. To je rešitev problema onesnaževanja zraka v naših apartmajih. Po vseh močna sodobne enote s šest-letalo kovinski filtri - še posebej tiste, ki delajo v celotni izpušni zrak v prezračevalnih gred, - zmanjšuje tveganje za alergije in bolezni dihal, na ljubico gospodinjstva. Te bolezni, ki pogosto izzove ali ogljikov dioksid (produkt zgorevanja, katerega koncentracija je kuhinja lahko deset krat preseči določene sanitarne norme). Ali rakotvorne snovi, ki se tvorijo med cvrtje. Priporočamo, da izberete kapuco močnejši od 1100 kubičnih metrov na uro. Ona hitreje in bolje odstrani vse nepotrebne iz zraka. Ampak tisti z nizko raven hrupa. Ko delate v 1 - 2 hitrosti (pogosto uporabljajo) v takih pridobivanje glasnost, ne bo več kot 35 - 40 DB! To je, kot je hrup, vetrič v gozdu.

Vir: kp. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика