среда, 26 марта 2014 г.

Pametne nasvete: kako izbrati kavč


  • Če ste zasebna stranka, nujno'se prepričajte, da sedi na model, ki vam je všeč in celo poskusite, da se uležejo. Če zložljiv kavč (in najverjetneje je, da je nekaj, kar si bo kupil), poskusite nekajkrat, da push. Torej ni potrebno posebej stati na slovesnosti z mehanizmi, ker ste podesavati ta operacija kot tisoč krat!

  • Okvir kavč je narejena iz sušenega lesa. (V nekaterih tovarnah, to pravilo se ne upošteva, tako da tudi dobili mokro krpo in pene, ki zajema slike). Posamezni elementi iverne so dovoljene, vendar morajo biti pokriti z zaščitno barvo, tako, da ne oddaja škodljivih za zdravo'sem človek formaldehidne smole. Unseasoned okvir bo suho ste v stanovanju, in kavč, hvala, da škripa.

  • Vaš kavč-lahko m', ki na račun

    • penaste gume;
    • pomladni blok;
    • poliuretanske pene.

    Zagotovo reči, da je bolje, da je težko. Vendar obstaja nekaj vzorcev.

    Gradiva na temo

    Mebel-transformer
    Na, da je sedel še vedno!
    Kot m'Yaksha pene, lažje se podrejo. Blazine, napolnjene poliester ali penaste gume, drobtine, zelo hitro izgubijo obliko. Lepo vedenje je, da uporabite trdna pena kosov. Podjetje, ki skrbi za svoj ugled, vse kavč zajema dobavo strela, tako da se kupec lahko, prvič, da vidite, kje bi bil sit, drugič, da se v času spreminjajo nadev. V pravilno oblikovani modeli blazine, ki se namesti na rahlim kotom, ki je nekoliko podporo nastavitev pod kolena, ne dovolite mu'izseliti. Če je trden blok poliuretanske pene (PUF), bo imel rahlo prednost.

  • Zložljiv mehanizem je eden najpomembnejših elementov v kavč. On je treh vrst: knjiga (nominiran za polovico sedež in spusti naslonjalo), otroška posteljica (mehanizem, ki se raztegne v posteljo in pod sedežem) in zložljive. Iz knjige večina tovarn je že zavrnil, ker je kakovost mehanizmov za njih, zdaj skoraj nihče ne daje. To je še izbirate med posteljo in pull-out.

  • Če ste prenehali izbira na kavč-postelja, ugotovite, kaj so naredili "spalna" OPORA zložljiv mehanizem. Najboljši je od LVL (to pomlad ploščo furnirja, zato je najbolje, če so približno 12), in je zaželeno, da je oklep se je nahajal čez posteljo. Na drugem mestu je pohištvo pridržite pasu podporo in na tretji - kovinsko mrežo.

  • Ne pozabite, da vse uvožene zofe ni predvideno, da jih bo uporabljala kot postelj. To je precej spalna prostora za gosta, in lastniki imajo dolgo izbral zase ortopedske vzmetnice.

  • Če vam je ljubše, predstavitev mehanizma, potrdite polja za perilo: moral bi videti vezanega lesa, namesto iz vezane plošče ali iverne. Najbolj ranljivih kraj predali - valjčni mehanizem.

  • Tapetništvo. Jate (tkanine z NAP, elektrostatični napylitel) vse precej dolgčas, vendar je enostaven za čiščenje in ne zlahka umazana. Velike tovarne nikoli ne uporabljajte naše jate, in poskusite, da bi se izognili jat s suho odlaganje zaradi zelo močne electrostatics. Pred kratkim je postal zelo priljubljen oblazinjenjem iz tapiserija, Sinisa ali žakarske - woven materiala. Ampak problem je, da žakarske, na primer, je izpostavljena samo suho čiščenje. Idealen lahko šteje tkanine s Teflonskim premazom: voda, čaj, kava samo zvitkih off kavč, tapecirani v to tkivo, ne da bi pustila sledove.

  • Ob spoštovanju tovarne tapecirate nazaj enako oblazinjenje tkanina, kot sprednji del. In isto krpo nanizani med dno in blazine. Lahko vidite, kako skrbno zaprti šivi, kako točno je število oklepajih, pretrazivaca tapetništvo.
  • Vir: Stavbe sezona

    Vir: www. eremont. ru

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий

    Яндекс.Метрика