среда, 26 марта 2014 г.

Kako izbrati steno

Zid - enota je najbolj razširjena in prva vrsta sodobnih manyfunctional sistemi za shranjevanje. V naši državi stene z'pojavil v 70-ih in takoj dobil priznanje. Različne vrste enot, lahko najdete v salonu in otroke, domovih in pisarnah. Glavna zasluga enote je njena capaciousness in sposobnost za shranjevanje skoraj ničesar. Skoraj vse svoje premoženje, ampak najbolj pomembnih elementov, ki se lahko postavi v veliki steni. Enota je sestavljena iz več omare-oddelkov za različne namene, stojijo blizu druga drugi. Ti oddelki so lahko različnih širin: eno (40-50 cm) in dvojni (80-100 cm). Odvisno od tega, kaj dolžina stene želite posneti strani, morate izbrati in število oddelkov. Poleg tega je izbira elementov na steno, je opredeljena na'prostornina in sestava stvari, ki jih želite v spletno trgovino, kot tudi znesek denarja, ki ste se odločile, da za nakup steno.

Vsak del stene (t. i. modul, ali komponenta) je namenjen za skladiščenje nekaterih stvari. Obstajajo TV-oddelki, odseki z bar, različne vrste Oken in steklom particije za shranjevanje knjig in jedi in drugih elementov, da bi'so, eno-in dvo-zložljiv omare-oddelek mezzanines in brez, itd. V mnogih področjih na steno na različnih višinah so odprte police za knjige, revije in Spominki in predali za perilo in manjše predmete. Vrata zaprta police, omare in omarice lahko zaniha in ga potisnite (kot shkafa-kupe). Okna in glassed deli prerezi so lahko bodisi prozoren ali neprozoren.

Podjetja-prodajalci ponujajo obe možnosti pripravljeni kompleti, in zaključek enote elementov. Konfiguriranje steno lahko različne: neposredni (ali linearni), kotne in U-oblike. Standardna stena, ki se nahaja ob eni steni sobe, običajno sestavljen iz manj elementov kot Gospod ali U-oblike, čeprav je, seveda, izjeme. Pri izbiri konfiguracije stene je treba upoštevati velikost in obliko objekta, v katerem bo treba. Majhne pravokotne soba ponavadi samo linearno razporeditev oddelkov. V majhni sobi kvadrat je primerno tako neposredno in kotno porazdelitev komponent. V prostorne dvorane, ki je velik prostor, dobro vse vrste postavitev zidu, iz linearne v U-obliki. Poleg steno v teh prostorih lahko kupljene izdelke prostor za Sedenje slušalke.

Strukturno kotu različnih stene razlikujejo od svoje kolege usmerjajo kotu elementa (v prerezu, je rekel isosceles pravico trikotnik). Kotni del je ponavadi dajo na stičišču dveh stikajočih se stenah. Izvirnik in eleganten videz, kot kotu Okna in knjižne police skupaj na vseh običajnih ravne stene. Višina modulov, ki sestavljajo stene, se lahko spremeni. V sodobnih komunikacijskih aparatov pogosto zgodi, na primer, nizka predalniki in visoko steklom omare.

Območju materialov, ki se uporabljajo v proizvodnji Kabinet pohištvo, zelo širok. Ekskluzivni modeli stene so iz najbolj drag material - naravni les v matriki ali lesa (oreh, hrast, češnja, breza, bor, itd.). Običajno lesa so narejeni le Kabinet frontah. Najbolj pogosto, kot glavni material za izdelavo pohištva uporablja DSP, MDF in druge plošče z zanesljivo nanašanja polimernih laminat in melamina, ali barvnim lakom. Če sredstva dovoljenje, da raje MDF kot bolj trajen in ekološko čist material. Pri nakupu steno, izdelana iz iverne prosite prodajalca, higiensko potrdilo, ki mora biti opredeljeno na ravni dodelitve formaldehida.

Cena stene je odvisna od števila elementov, vključenih v njeno strukturo, in na vrednost, ki se uporablja v proizvodnem in osnovnih materialov.

Vir: mebel. org. ua

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика