среда, 26 марта 2014 г.

Je mokro. Kopalniško pohištvo

Vse, kar je v kopalnico, neposredno ali posredno stojalo', povezane z vodo. In voda iz ritual ablutions, ki obljubljajo razsvetljenje duše, v meditacijo, s številnimi kulturnimi znaki in simboli. Fizično udobje in udobje v kopalnici je bilo dolgo nazaj, vključene v obseg zahtev za oblikovanje pohištva. Danes enako pomembna kot kdajkoli v zbirke pohištva za enega najbolj sproščujoče in intimen prostor v hiši, je mir in udobje.



Kombinacija velike črne plošče in svetlo modra mozaik ustvarja filozofsko inter'jer. Bele sanitarne keramike, kot kontrast, modra dodatki v barvi mozaik.

Do pred kratkim je veljalo prepričanje, da je pohištvo v kopalnici je treba najprej funkcionalno in prenesejo težke obremenitve. Pohištvo je izpostavljena dnevni preizkus mraz, toplota, voda, kemikalije, zato je pred'zahteve so visoke vlage in odpornost proti obrabi. Ko gre za najnovejšo tehnologijo, iznajdljivost proizvajalci, ki ne pozna meja. Rezultat je bil razvoj protibakterijsko in protiglivično keramične prevleke in posebno nepremočljiva spojine za zdravljenje dreves'leseno osnovo. Med know-how - a edinstveno anti-bakterijske vodo-nepropustno oblogo je Idealen Plus, zaradi katere kapljica vode ni o'ki so med seboj povezani, in roll navzdol, pri čemer velik del umazanije in apna. Poseben premaz Idealen Plus se uporablja za zaščito površine interparty in vzdrževanje čistoče in higiene sedeži spodbuja antibakterijski premaz, ki je Idealen za Nego.



Kopalnica v Spa design. Kombinacija črnega lesa in slemenjak bakreni tone. Glamour, praktičnost, udobje, razkošje.

Za proizvodnjo pohištva uporabite tudi tehnika, impregnacija lesa ladje za nohte materialov - tako dolgo je znano - MDF, iverne, iz masivnega lesa, naravnega lesa (v modni je beli hrast), presenetljivo kombinacija stekla, lesa in marmorja ali sklopov z aluminijasto osnovno, končal usnje in novih materialov, kot so Corian. Posebne prevleke zagotavljajo zaščito ogledal v pogojih visoke vlažnosti in dekorativne elemente, ki so tako raznolike, da včasih celo med ogledala istega modela ni dveh popolnoma enakih.



Praktičnost. Prosto stoječe omare, temnega lesa dopolnjuje Spa-slog. Odprte police za svetle pribor in stvari, ki pritegnejo oko.

Raven udobja, ki jih ponuja vodilni proizvajalci pohištva in opreme za kopalnice, visoko, pohištvo, od klasičnih do sodobnih funkcij misli-out slog in najvišjo kakovost vsakega elementa sistema. Če je izbira pam'ne pozabite, da, kot pravilo, domači partnerji v 2 do 4-krat cenejši uvoz.

Mesto v majhen prostor, pohištvo za kopalnice ni vedno enostavno, tukaj bo prišel na pomoč in kotni napeljave, kopalnica, pohištvo in kompakten in zelo v modi danes namestitve sistema. Standard pohištvo vključuje nečimrnosti z umivalnik, ogledalo, dodatno talno stojalo, svinčnik ali Kabinet (odvisno od velikosti kopalnice), morda obešanje garderobe. Eden od Osrednjih predmetov sodobna kopalnica ima tuš kabino, najbolj z Jacuzzijem. Impulz Jet, stres, tesnobo in utrujenost izgine, življenjsko energijo, ki je obnovljena.



Siva in bela. Minimalism - nič odveč.

Moderno kopalniško pohištvo je utelešenje slog. Slogi in jih zmešamo v znake kulturne tradicije in načina življenja. Če je hiša več kopalnice, lahko izvedete jih v enem stilu, medtem ko slog je sosednji sobi ali nasprotno, poudarjajo in širi osnovna. Dobro v kombinaciji high-tech in minimalism, high-tech in Vzhodne ali etnične motive, klasične in neogotskem stilov in starinsko styling, Bidermajer in država slog... Dobra izbira mediteranskem slogu, za katerega je značilna strogih geometrijskih oblik: shell-stožci, pohištvo v obliki kocke, in parallelograms.



Je eklektična mešanica kmečko pribor, drevesa'lesna oprema, Kam'zidane.

Pojdi naprej, in naj kopalniško pohištvo bo omogočila ne le učinkovito rešiti problem kompakten namestitev predmetov za osebno higieno, temveč tudi okrasite inter'jer.

Fotografija: www. idealhomemagazine. co. uk



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика