среда, 26 марта 2014 г.

Namestitev kopalne kadi 2008-10-15 13:27:56

Gradnja in rekonstrukcija.

Namestitev kopalne kadi
2008-10-15 13:27:56

V majhnih stanovanjih kopel je nameščen v bližini stene, tako da-cevi in pribor (fitingi), vzmet in cevi, ki se pridružijo kako razstaviti staro kad in na njenem mestu bo namestite novo.
- Set-cevi, fitingi 1. Mešalnik, se lahko namesti kot v nogo kopeli, in v kotu ali stran.
- Stiskanje'združitev dveh gibljive cevi, 5 s cevi mešalnik 2. Lahko uporabite kratek bakra ali plastične cevi, vendar prilagodljiv in dolge cevi, ki vam omogoča, da namestite kopel, kjer si želijo.
- Namestitev v kombinaciji možganov kadi.

Vse vrste kopeli, kot tudi nekatere umivalniki, korita in bide skupaj praznjenje naprave je prožno plastično cev z'združuje preliva z odtočno odprtino.

Montaža kopalnic: 1 - mešalnik, 2 - cevni mešalnik, 3 - obloge; 4 - zaklepanje matica; 5 - fleksibilne cevi; 6 - dobava cevi; 7 - spletno mesto remontom; 8 - cev v kombinaciji praznjenje; 9 - praznjenje naprave; 10 - stiskanje obroč; 11 - stiskanje spojka; 12 - dukhobortsy vzmet

Če želite namestiti v kombinaciji zaključka, vstavite možganov enota 9 v luknjo kad možganov. Potem pogrešam eno koncu gibljiva cev 4 v navojno lug oblikovan del polnjenje naprave. Vstavite zunaj kopel v overflow govora prekoračitev vozlišče 7. Bi na traku, in na vrhu sequentia igrati polnjenje naprave z 2 klešče. Drugi konec gibljiva cev z'povezovanje z kopel past 12. Obstajata dve vrsti pritrdite cev za vodo žig:

Dva načina namestitev v kombinaciji razrešnica 1 - sito polnjenje enota; 2 - gradnja bencinskih enota; 3-4 - gibljiva cev; 5-6 - elementi praznjenje naprave; 7 - uspešnost polnjenje naprave; 8 - bypass cevi; 12 - hidravlično tesnilo

a) cev je pritrjena na zadnjo vzmet posebno obliko, in past je nameščen na odtočno odprtino z okrogle gume, tesnila in dolgotrajen vrh-stiskanje spojnice;

b) na koncu cevi je vstavljena v režo možganov napravo, s katero stiskanje z'skupaj. V tem primeru, na odtočno odprtino je prvi pritrjena cev prelivanja, in nato vzmet.
- Izklop hladne in vroče vode.
- Odstranjevanje stare kadi. Za ta namen videl rez stare voz in odtočnih cevi in potisnite kad iz stene.

Če ne želite obdržati staro železo kopel, razbiti ga s kladivom na koščke, prav tam v kopalnico in nato dal v delu stanovanja. Za udobje, in svoje sosede, je ležala na tleh staro odejo.
- Namestite novo kad. Noge kopeli mora stati na drevesa'leseni ali vezane plošče. S temi odbori in vijak noge poravnajte vodoravno kopeli in prilagoditi njegovo višino.

Če je taka potreba, nato privijte na steno oklepajih, kovinski okvir plastične kadi na steno.
Prevladujejo vzmet 12 odtočnih cevi.
- Preverite moč'povezave, ki uporabljajo vodo.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика