среда, 26 марта 2014 г.

Popravilo vodovodne 2008-10-15 13:28:36

Gradnja in rekonstrukcija.

Popravilo vodovodne
2008-10-15 13:28:36

Pogosto vzrok puščanja vode tapnite je nositi svoj sedež v redu, da podaljša življenjsko dobo pipo, lahko zamenjate običajni ploščati trak, na domače trak stožec obliko, ta ploščica je treba dvakrat tako debela kot običajno. Če želite popraviti utor pipo, lahko tako: lepila na vijak glave nepremočljiva smirkovim papirjem, da pridržite vijak v kartuše ročno vrtanje, in nato proshloe ventila sedež.


Popraviti pipo, brez odstranite iz cevovoda, je treba odrezati kos bakrene cevi z zunanjim premerom 8 mm in dolžine 4-5 mm Uporaba vaja 8 mm za poglobitev luknjo v sedlu, 3, 5-4, 5 mm in vstavite cev, pre-lube cev epoksi smolo. Na koncu cevi morali dvigniti nad ravnino, v kateri je sedež. Žerjav se lahko zbirajo po sušenja smolo, da bo več novih.
Izpušne cevi v kopalnici lahko odprete kot sledi: zapri odtok kadi, odtoki, lijaki, jih napolnite z vodo do roba in potem hkrati, odprite vse cevi in odločno batna črpalka izpušne cevi kopeli.

Če vam ni treba bat, in odpadne cevi korito je zamašen, lahko uporabite enostavno paket iz mleka. Boste morali vlagati paket zarezo kotu na zalogi luknjo in nekajkrat močno pritisnite na vrhu paket.


Čisto kopalnico možganov ali shell je še en način. To je potrebno, da se cev in na enem koncu pomola, na primer, hokejski plošček in ga je skozi luknjo, t.j. moraš se prepričajte, da je cev trdno zasidrana z odtočno odprtino. Nato zaprite zgornji prekoračitev luknjo kopel. Drugi konec cev priključite na pipo in vklopite vode, tlak vode mora biti močan, je zaželeno, da se vključujejo tudi vroče vode. To vam omogoča, da hitro čiščenje odtokov.

Za čiščenje odtokov s pomočjo soda in kis. Najprej morate izpolniti nekaj sode bikarbone v odtok, in potem, ko soda bo izginila v luknje v mreži, boste morali pour pol Skodelice kisa, nato pa po nekaj minut, sperite luknjo z vodo.

Če želite popraviti utor pipo, kjer stikala vode v tuš ali kad, boste morali odstraniti cone žerjav in pokrijemo s tanko plastjo koli maziva (milo, vosek).

Če morate popraviti pipo v kopalnici in pipo, ki ohranja vode na vstopu vode napajalni vod v stanovanje, pušča, lahko popravi položaj, tako: odprti vodi, nato odstranite žerjav, in v svoje mesto, vstavite vtič (na primer cev iz vina), potem pa voda bo možganov v kad, medtem ko bo popraviti pipo, po popravilu žerjav, potegnite vtikač in dal žerjav mesto.

Kot tesnilo za s'povezave cevovodov se lahko uporablja za žvečilni gumi. Žvečilni gumi v velikosti'exename obliki dal tanko plast na nit, in nato veter sklopko.

Če si zlomil vodne pipe, pred prihodom reševalnih služb ustaviti uhajanje, lahko uporabite radirko. Potreba po udaril v cevi luknjo za uvedbo radirka, nato pritisnite proti trak in trak za pritrditev vrvi.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика