среда, 26 марта 2014 г.

Akril kopeli 2008-10-15 13:26:10

Gradnja in rekonstrukcija.

Akril kopeli
2008-10-15 13:26:10


Pod ta novi element sodobne inter'notranjosti se lahko šteje, akril kopeli. Podatki kopeli so zelo praktična, ter da v celoti nadomestite železa in jekla kopeli in aktivno pridobivanje svetovnem trgu. Sanitarni akril ima zelo visoko zanesljivost in trajnost. Ta tehnični material, ki je bila priznana s strokovnjaki za dolgo časa. V naši državi zelo dolgo časa, te kopeli so bili zelo visoko stanje, in so bili šteje za nekakšno svetlo in lepo, je vse skupaj samo po sebi zelo ugodni ceni. Toda sčasoma se stvari spremenijo, in akrilne kopalne kadi so hitro vstopajo v uporabo v naših apartmajih. Danes te kopeli močno proslavi kakovost in lepoto našega življenja.

Acryl materiala, sama je pregledna, vendar kopel je mlečno bela akril, tudi ko litega akrilnega stanja je dodano posebno v prahu, kar daje značilno barvo in prosojnost. Zato, površina akril izdelkov sijajni luči, to igra in igra.


Akril kopeli so popolnoma različne po velikosti in imajo lahko skoraj vseh oblik: okrogle, ovalne, kvadratne, kotu, valovita in standard pravokotne. Akril kopeli so zelo lahka. Običajno so nameščena v kopalnicah z večjo površino 5 kvadratnih D) za razliko od standardne kopalnice z dimenzijami 150 x 136 in 170 x 170. Čeprav je obseg akril kopeli tako širok, da zagotovo upošteva vse večje zanimanje za akril, zato, da bi našli akrilna kad "standard" velikosti ne bo težko.



Plus akril kopeli je veliko toplotno kapaciteto, celo v primerjavi z litega železa. Voda v akril kopeli ohladi stopinj za 30 minut, temperatura padec vode na diplomo iz litega železa kopel pojavlja pri 5-10 minut. To je še eno dejstvo v prid akril, še posebej, če želite izbrati kopalna kad, v kateri boste lahko še dolga vpijejo.

Na moč akril kopeli moram reči, da je najboljši med njimi so tisti, ki temeljijo na kovinsko mrežo. Vendar je večina akril kopeli še okrepiti z več plasti steklenih vlaken. Načeloma obe možnosti bo trajala dovolj dolgo. Kaj kopel, da izberete, bo odvisno od finančnih možnosti.
Površina akril kopeli se hitro poškodujejo, ampak za odstranjevanje manjših prask preprosto, vdslaw emery papirja. Pozitivne strani akrilne kadi in je enostaven za čiščenje, higiensko. Glavna stvar je, da izberejo kopel poroshkova čistilna sredstva, ki ne vsebujejo topil.


Akril kopeli so lahko opremljeni s sistemi za masažo, pregledna vložki, razpoloženje razsvetljavo in elektronski nadzor. Ti so nameščeni na okvir iz jekla kvadratov in ima 4 noge noge na tla, saj jekla in železa, in še veliko več. Več noge noge na tla na kovinski okvir, akril kopeli, bolje, ker akril kopeli so lastnosti, da SAG pod težo stal njen mož, še posebej, če je debelina akril in okrepljeno s kameno krepitev plast precej majhna. Na vsako Ploščo akrilne kopalne kadi in vse razdalja od rok, lahko nastavite mešalnik, glede na določbe v kopel (sede ali leže), boljša regulacija tlaka in temperature vode. Mogoče namestiti več kot eno amalgamators različnih vrst voljo v akril kopel ni težko, da bi luknjo). Mešalnik s kaskadnimi porazdelitev pritiska vodo (slap) izgleda zelo lepo.

Namestitev in povezava kopel je masažna funkcije, bolje, da zaupanje v strokovnjake, ki delajo neposredno v kraj, kjer lahko kupite kad (bolje je, da se dogovorijo o namestitvi ob nakupu). Dajejo bolj dolgoročne garancije v primerjavi z drugimi neodvisni strokovnjaki.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика