вторник, 1 июля 2014 г.

Kanalizacije TOPAS (TOPAS)



Pred vsako lastnik države, posameznih stavb (vile, hiše, stanovanja, in t. d. ), vprašanje se pogosto pojavlja o namestitvi na mesto sodobnih sanitarij, ker povezavo na občinski centraliziran sistem morda ne bo povsod. V preteklosti vzame čas, ko lastniki zasebnih stanovanjskih hiš v sanitarne občutek obravnava le kopati latrine. Na civiliziran pristop do države residence ponuja rešitev za ta problem z uporabo naprednih domačih kanalizacije tip TOPAS.

Ta sistem obravnavanja domačih odpadnih voda, ki ima številne prednosti,. Prvi, stopnja odplak doseže 98%. Poleg tega je za filtriranje slab vonj, ki prihaja iz domače odpadne vode, popolnoma prenehale, ki v končni fazi omogoča uporabo vode prejel, za primer, da se namakali kmetijske površine ali odtok v odprte vode, rezervoarji. Drugič, ravnanje z odpadki TOPAS popolnoma ekološko varen, kot je sestava tekočine, ki se nabira na izhod iz sistema v celoti izpolnjuje sanitarno-higienske norme. Tretji, tiščanje (tako je brez vonja in hrupa na delovnem mestu je zelo nizka) in delovanje te kanalizacijski sistem je zasnovan za dovolj dolgo obdobje delovanja (več kot pet desetletij). Četrtič, ravnanje z odpadki TOPAS primeren za tiste, ki trajno živijo v državi, v hiši ali le sezonsko, ki počiva na dacha. Ohranja njegovo učinkovitost, tudi v odsotnosti stalnih odpadnih vod. Petič, Kanalizacije TOPAS odporna na temperaturna nihanja in se sooča s svojo nalogo tudi v hladni sezoni. Šesti, kompleksna TOPAS je enostaven za namestitev. Za to namestitev kanalizacijski sistem na stran, ni tako pomembna vrsta zemlje in globina odpadne vode. V sedmem učinkovitosti. Zaradi pomanjkanja potrebne prevozne kanalizacije cesspool stroja. Edina pomanjkljivost sistema se lahko samo morali priključiti na električno omrežje, vendar dodatno ogrevanje v hladnem letnem času, to ni potrebno, in lahko proizvajajo toploto na svoje.

Kanalizacije TOPAS zagotavlja čiščenje odplak s pomočjo anaerobnih mikroorganizmov (biološka metoda), ki so se pomnoži v kisika vzdušje, z oksidacijo vsebuje nečistoče, čiščenje vode.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика