вторник, 29 июля 2014 г.

Ohraniti, da ne bi izgubil

Koliko žalostnih zgodb lahko slišali od nesrečni obiskovalcev na pomlad! Eno levo domov, da preživijo zimo, kot vse, zaprta, ko odstranite. In je prišel, ko je bilo toplo spomladansko sonce, in bil zgrožen: tla - luže na stene širjenje neprijetnih Črno "lovke" glive... In še to nagnusno vonj! Kje?! Izkazalo se je, planil cevi Avtonomnih Kanalizacijskih sistemov, ki je bila ustanovljena tik pred zimo. Namesto dolgo pričakovani počitek, boste morali začeti popravilo, vas vabimo, gradbeniki, da bi porabili denar. Drug mojster levo, da pozimi hrbtenica nedokončane struktura: Temelje in zidove, Kaj se zgodi z njimi? Prišel dokončati gradnjo, in se je pokazalo, da je potrebno začeti iz nič: stene so v razpoke, Fundacija pa je začel odneslo... ne zadenejo pomlad težave, ki je opisana zgoraj, že zgrajeno hišo ali nedokončano koči, dopusta, pozimi, je treba skrbeti v jeseni, pred nastopom zime. Preprosto povedano, ohranitev, in v skladu z vsemi pravili gradnje znanosti.

Recimo, da je vaš dom ni samo podal "obrniti ključ"in vam je uspelo, da imajo v stene svoje prve počitnice sezona. Kako pripraviti države na lastništvo za zimo? Težav bo veliko manj, če država, hiša, zgrajena uglednih gradbeno podjetje, glede na odobreni projekt, ki je opravil vseh soglasij in gradbenih proces, ki je potekal pod nadzorom. Nato dobro bodo urejene tako, kot je pričakovano, ter, če sploh, je izolirana, cevovod je položen pod lediščem. Stene hiše so že zaščiteni pred hladno izolacija, in od dežja in taljenje vode, ki si prizadeva, da prodrejo, ne le v dnevni sobi, ampak v pritličje, klet in klet, prihrani kakovostno hidroizolacijo. To bo zaščiti površino pred stiku z vodo, in prepreči prodiranje vlage v debelini Temelje in zidove.

Lastnik te idealen dom delati nekaj. Treba bo, da odteče voda iz vseh cistern (širitev cisterne, vodnih pip, baterij, in tako naprej) kot na mestu in v hiši. O kopel je tudi nemogoče, da bi pozabili! Boste morali pogledati v posode, štedilnik-Kam'Yankee, kjer se je po dobro paro lahko ostanejo vodo, preverite, ali storitev cisterne. Odtočnih ventilov in cevi morajo biti odprta. Avtonomna kanalizacijo, je treba čistiti (poklicati specializiranih brigade), cevi - posušene. Na Splošno, nikjer vode! Pozimi v neogrevane hiša (še posebej na mestu ali v kopeli), bi to spremeni v led, ki bo prekinil ne samo cevi, ampak tudi kovine.

Pitje wells je najbolje, da čisto ali proces. To lahko storite s chlorinol. Obdelane vode, morajo biti izvedene in dobro kritje za pomlad bo on napolni s svežo, kristalno čisto vodo.

Država, za hišo je treba upravljati skozi celo leto ali samo v poletni sezoni, je treba obravnavati v fazi pridobivanje zemljišč in oblikovanje - odvisno od delovanja funkcij naprave za inženiring sistemov in varnostne sisteme. Za prihajajočo zimo hiša naj bo pripravljena v okviru izgradnje: cevovoda iz pod lediščem in toplotno izolacijo (enako velja za neodvisni vode odtok), ki je Temelj toplotno izolirane in zaščitene pred vlago.

Ne pozabite, da zapiranje prezračevalnih lukenj v tleh temelje - v nasprotnem primeru se lahko prodrejo živali, in tudi zmoči, popolnoma nezaželeno za Temelj. Posebno pozornost je treba nameniti električno omrežje: cev mora biti izključen ali da izkaže. In prosim, kako za čiščenje prostora je, da odstrani veje, smeti, odpne lahkih poletnih rastlinjakih. Na strani naj ne ostane ničesar, kar lahko povzroči požar.

Zdaj, s mir uma, da zaprete hiši. Vendar pa je prenašanje prostoren prtljažnik njegovega avtomobila vseh vrednostnih papirjev, ki bi lahko pritegnili pozornost tatovi: prenosni TV, generator, glasba - najboljši preživijo zimo v mestu stanovanje.

Mimogrede, o tatovi. Ne manj, in morda več težav, kot pa mraz, sneg in vodo, če se upoštevajo skupaj, lahko poda lastniki dopusta za zimske države hiš, kriminalni elementi, ki samo čakajo, kdaj bo naslednje poletje sezono začeti, da opravljajo svoje umazano delo. Zato, projekt mora biti zasnovan in zaščito pred vsiljivci. Kovinskih vrat z zanesljivo (po možnosti tuje), lock - obvezna'obvezna. Žaluzije ali rolete. Biti strah, kaj te ogromne strukture, bi "poslabša" na fasado hiše, bi bilo podobno kolektivne kmetije skladišče, ni vredno. Sedaj lahko, da je tak kovinskih vrat in polken, ki ne bo le varno, ampak tudi dekoracijo na fasadi. Tam so že pripravljeni, tovarniške proizvodnje, ki jih bo ustrezal tudi v vsakem zasnove projekta, vendar se lahko naročite kovanih izdelkov in po posameznih modelov. Prekinil to varstvo, tatovi, uporabe, traktorju ali druge eksplozivne naprave. Veliko si upa? In poleg vsega drugega, dal sirene z "flasher", ki so vključeni v trenutku, ko je napadalec poskušal vstop v hišo.

Stopnja kompleksnosti elektronskih varnostnih doma odvisna od tega, kje je. Hiša se nahaja v bližini mesta, v bližini dobre ceste, vendar ne v koči, se lahko povežete z oddaljenim zasebnega varovanja. Bo treba zagotoviti ne le hitro po'vhod operativne skupine, ampak tudi za odškodnino, če je roparji še vedno pervaded hiše in povzroči poškodbe. In za državo hiše v stanovanjskem področju, še posebej, če je Rejec, ki je odgovoren za varnost premoženja v odsotnosti lastnikov, preprost svetilnik in sirene - o tem obvestijo varnostnik jima grozi nevarnost. Zdaj, da namestite poseben "flashers", ki v času sproži pošiljanje "esamaku" na mobilni telefon lastnik hiše, ki klicatelja obvešča, da je treba na obisk, da bi videli, če je vse v redu.

Spomnimo se, da smo se pogovarjali o popoln dom. Ampak, če hiša je daleč od dneva, pred zimo nenadoma s'iacovos, da plitve Temelje stvari, in cevi zaradi različnih razlogov, ki jih ni na potrebno globino? Nato so za delo. Navsezadnje, če pozimi sneg pade, ni dovolj, da bi zagotovili zanesljive toplotne izolacije, tla se lahko začne "putsa", ki je Temelj je preoblikoval in hiša bo "float". Da bi se temu izognili, okoli hiše kopati jarek meter širok in dva metrov globoko, to nanosom iz Fundacije zaspali, peska, ki so zložene na vrhu plošče ekspandiranega polistirena in zaspite ta "Tolažnik" tal. Te plošče se lahko naložijo in cevi. Še na zgoraj scenarij, ki se začne iz vode, odcedimo in napak v hišo, in končna skupna spravilo in izvoz vseh najbolj dragoceno.

Naj nedokončane prodaja

Kar državi, hiša je majhna, okvir plošče Skupščine ali ogromen tri ravni koči, iz naravnega kamna - se odločite za izgradnjo, ne glede na base - lepilni trak ali plitvo - stal je, gradbeniki močno se priporoča, da opravijo vse glavne delo v eni sezoni. Ne pustite, nedokončane stavbe za zimo, ki je prežeta s posledice. Pogosto med sezono in fit - sodobne tehnologije, projektiranja in gradnje, ki omogočajo, da naredite to, tudi če zgradili nekaj izključno. Ampak vse, kar se zgodi v življenju. Zato, ko je jasno, da zima ni več daleč, in za dokončanje gradnje za enega ali drugega razloga ne uspe, ljudje začeli razmišljati, kako ohraniti "okostje" prihodnosti hišo na toplo krat. In tukaj obstajata dve skrajnosti: nedokončane stavbe pustil na milost in nemilost usodi (še posebej, če le iz Fundacije) ali pokrit stavbe, tako da ni kaj področju miško - tok zraka skozi goste plasti strešne kritine klobučevine ali strešni material ni ušlo. In spomladi so stalni čez ruševine, in skoraj jok.

Ne pustite! Tudi če gre samo za trdne Temelje, na katerih je šlo konkretno najvišje da je treba skrbno zaprt za zimske strešni material ali strešne kritine počutil - stara kot svet hidroizolacijo materialov. In zanesljivo hidroizolacijo z obodnim tega dela bo lahkoto kos gradbeniki, ki gradijo svojo hišo. Če je Temelj ni blizu, lahko gredo razpoke. In krepitev Fundacije, več svojem spreobrnjenju je delo, ki je primerljiva cena z gradnjo hiše.

Ampak, če se v nedokončanih hiš že zgrajene stene in so nameščeni na strehi? Hermetično zamašitev konstrukcija je nemogoče v vsakem primeru. Vlage v notranjosti, izhlapi, ampak v tesno zaprti sobi par ne bodo mogli izvedeti. Scopelliti, ki jih povzroča učinek tople grede, in nato na tej plodna tla za razvoj glive, ki ne varčujejo niti les niti kamen. Drevesa'lesene stene začeli rot, Kam'Yana sesulo.

Pride pomlad, lastnik nedokončane vile, zlepi na vseh zimskih vrata, okenske odprtine in tudi razpoke v upanju, da bodo videli svoje premoženje na varnem, in stene so črno - glive, ki jih z'jesti"! No, v nadstropju je popolnoma gnila...

Da bi se temu izognili, pred ohranjanje nedokončane stavbe morajo biti odprta vsa Okna in dobro prenašajo. In nato zaprite okna in vrata odprtine strešni material, vendar v nobenem primeru ne priključite vrzel - je treba zagotoviti prezračevanje. Da je na varnem, betona, kamna ali opeke, je mogoče obravnavati s posebno spojina, ki preprečuje plesni in gliv, ali je mogoče kupiti v nobeni specializirana gradbena salon.

Preprečiti vode, zbranih v spodnji del nedokončane hiše, je posebno prezračevanje okno v kopenski del Fundacije ali tako imenovane bo prodal.

Zelo pomembno je, da čim manj vode padla na zunanje stene. To je razlog, zakaj v starih časih je bila zgrajena hiša z dolgo nagib pobočja, na katerih se voda tekla, nikoli ne dolgotrajno. Če nedokončane prekratek pobočju, je potrebno razširiti (to je, mimogrede, bodo služili kot dober servis in pri hiši bo podal "obrniti ključ"). In če je strešna konstrukcija še ni začelo, zgornji del stavbe naj zapre za vse enako, strešni material.

Na strešni material je poceni, dostopna gradiva, ki, če je pravilno polaganje bo vedno nedokončano hišo v varno in zvok med letom. Če po letu dni gradnje državi hiši se ne nadaljuje, strešni material, bodo morali zamenjati, ker je ne poseduje visoko odpornost na vodo in gnilobe. Bolj trpežne kot strešni material, ampak tudi bolj drago - bitumen in bitumen-polymer roll materialov.

Veliko glavobolov bo prinesel, da lastnik drevesa'vse nedokončane. Tukaj "asfalt kritje" omejena, v vsakem primeru nemogoče brez posebnega zdravljenja dreves'lesenih konstrukcij, lahko ne. Zelo priljubljena fireproofing zdravljenja, pomaga ohranjati hiša je v dobrem stanju in ga varovati pred vlago, razpada in ogenj. In če ogenj-gorenja lastnosti kakovosti uvoz impregnacija je zasnovan za dve leti, nato bioprotective učinek na 4-5 let.

Za zaščito pred UV poškodbami, plesni in gnilobe, skobljan površine so obdelane z antiseptično premaz. In če je površina je še vedno začel nekoliko plesen, je potrebno uporabiti močnih kemikalij, ki ustavijo gnilobe. Prej, seveda, v posvetovanju s strokovnjaki.

In kaj storiti s gradbenih materialov, ki so že prišli tako se je začelo doma?

Najboljša stvar je, da se strinjajo z lastniki parka in sprejeti opeke, Prehrana in lesa iz mesta, ne da bi spodbudili "lovci": kazenske statistike kažejo, da se lastniki primestnih nepremičnine ukradel prvi vseh gradbenih materialov. Lokalni prebivalci, ki se potegnil narazen opeko po opeko, se prijavite!

Ampak če je bilo gradivo še vedno zimske bližini nedokončane gradnje, opeke in betonskih blokov, bi bilo treba pripraviti na drevesih'lesene palete, zaprite krovstvo, klobučevine ali strešni material in varno. Odbor, lesa, lesenih predmetov morajo biti postavljeni na žile v zavetišče ali v dobro prezračen prostor. In, seveda, zdravljenih z antiseptično.

Kaj ni mogoče kategorično storiti je, da shranite na hidroizolacijo in kemični preparati na ohranjanje nedokončane gradnje: jaz več bo prišel.

Nikolaj Ovchinnikov

Vir: Revija "Država pregled"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика