вторник, 29 июля 2014 г.

Dnevna soba stilov: Barok, Sodobno, Država, high-Tech

Slogi dnevna soba

Pri oblikovanju inter'notranjosti obstaja veliko stilov. Danes mi bo povedal, kaj so slogi dnevni sobi. Izberite enega od slogov, ki Jih lahko ustvarite nenavadno oblikovanje vašo dnevno sobo, ki bo v celoti zadovoljila Vaš okus, želje.

Živijo v Baročnem slogu

Inter'jer dnevni sobi, v Baročni slog je značilna zaobljenimi vogali, gilded ornamenti, veliko ogledal, poslikani strop, ki je, namenoma zapletenih elementov. Baročni del obsega, veličino in veličastnost, tako da je dnevna soba, okrašena z bas-olajšav, slike, vaze, marmorja kipi, itd.

Dnevna soba pohištvo v Baročnem slogu, izberite dreves'Jan z izklesanimi funkcije in zlato in žamet tapetništvo.

Dnevna soba v Sodobno

Inter'jer dnevne sobe v sodobno urejena v naravnem stilu. Na podlagi sodobne stil, so rastline, cvetje in labodov. Inter'lestve slog ima celo svoj simboli - izvirno obliko rože ciklamen. V zaključna inter'jer uporabo kot sodobni materiali, kot so beton, steklo, železo.


Dnevna soba je v sodobnem slogu, z velike okenske odprtine in različne ravni tla. Stene proces letalo-sadra plastike, si prizadevajo, da asimetrija. Pohištvo je okrašena s slikami različnih rastlin. Je stil, ki združuje moderno arhitekturo, slikarstvo in dekorativne umetnosti.

Dnevna soba v Art Deco

Art-Deco stil, ki združuje elemente eksotičnih Indije, Egipta in Afriške umetnosti. Inter'notranjost je oblikovana v slogu inter'notranjost dragih hotelih in prekooceanskih.


Barvno shemo Art-Deco - zlata, rjava in bež odtenkih. Pohištvo v dnevni sobi, v Art Deco stilu v obliki trikotnika, zigzags in kroge. Ta slog ustvari nov pogled razkošje z uporabo materialov, kot ebony, shagreen usnje, slonovine, bambusa, biserovine. Uporabljajo kovine, stekla in Niklja.

Živijo v Državi, v stilu

"Država" je prevedena iz angleščine, kot vasi, tako med'jer ustvarili čim bolj preprost, to ne bi smelo biti površno. V inter'notranjost prostora v državi, v kateri slog je lesa in opeke.

Živijo v državi, v slogu priljubljena kavboj motivi, zato oblazinjenje in zavese za dnevne sobe so celice barve ali barve v majhen cvet. Barva gama je v rjave, bež in zelene odtenke, ki lahko v kombinaciji z rdečo vključkov.

Živijo v Minimalističen slog

Dnevna soba-style sobe v tem primeru zmanjša na idejo, da ni nepotrebnih podrobnosti. Prostor mora biti tako odprt, kot je mogoče, da to storijo vse elemente življenja, so skrbno skrita. Oblikovanje elementov, ki postajajo svetlobe silhuet. Minimalističen design, ki je prisotna dekor in okraski.

Stene, tla in strop v dnevni sobi je ohranil v diskretni barve in popolnoma pojdi z svetle predmete med'jer.

Živijo v high-Tech slog

Živijo v high-Tech slog so sodobne spremembe technicism. Živijo v high-Tech slog polna najbolj sodobne elemente za inženiring, oprema. Z uporabo velikega števila razsvetljavo, stekla in kovinskih konstrukcij. Glavni barv (high-Tech slog - srebrna, kovinska, črna in bela.

Pogovarjali smo se samo o najpogostejši slogi med'notranje zadeve, lahko pa bi vašo dnevno sobo v stilu constructivism, eclecticism, avant-garde, izrazi, kolonialne, Vzhodno Evropska, tradicionalno angleščina slog ali mansarda-slog.




Članke na temo:

  • Zavese za dnevne sobe
  • Inter'jer dnevne sobe
  • Izberite Ozadje za dnevne sobe
  • Na sanacijo dnevne sobe z rokami
  • Ureditev, ki živijo
Kategorija: Popravilo salon
Datum: April 25, 2012
Oznake: salon

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика