четверг, 31 июля 2014 г.

Kako delati s ploščicami

Kako delati z kaptelinin premaz.






1. Delo na sooča strešnik preveč gladke stene lahko olajša, če lepilo za zmešamo suhe stavbe mavca (alabaster). Teža mora biti debela kot kislo smetano.

2. Zamenjava krekirana strešnik, prajapita whetstone ali disk utori v cementa okoli oboda z napako strešnik, po tem, da s pomočjo dleto in kladivo, lahko enostavno odstranite krekirana ploščice brez poškodb sosednjih.

3. Pred rezanjem, strešnik, namočite v vodi. Stojalo je tam 40-60 minut, lahko izrežete roller steklorezom. Potem, z združevanjem vrstico rezano z roba mize, narežemo na ploščice, da bo padel točno na vrstico rezano.

4. Popravilo tla, prekrita z keramične ploščice - preprosta stvar. Nazaj stranka ploščico in gnezda, kjer je bila, temeljito očisti umazanije, prahu in maščob (utrjene cementa, ne izbrišite! ) In mast z lepilom BF-2 ali BF-6. Dovolite, lepilo, da se posuši. Potem spet, čopič, obe površini in, ob položili ploščice v režo, potiskanje bremena. Dan kasneje, tovor se lahko odstrani. Ploščice bodo trdno na mestu.

5. Oblsoveta in stenske ploščice, se lahko gradijo v šiv med vrstice plošče iz majhne kotne police debeline stekla ali plastike. Za ta nižja mejijo na polici, ploščice, rezano steklo rezalnik za debele policah. Polico, širina in dolžina v tri ploščice, closefitting kiti v šiv, dodatne podpore, ki ne potrebuje.

6. Za popravilo odstopa od stenske ploščice, priporočamo uporabo lepila iz raztopljenih v aceton pakiranje pene. V vogalih ploščice morajo dal štiri dele pena približno 20 x 20 x 20 mm in jih spustite na pipeto na 20-25 kapljic aceton. Po nekaj sekundah, pene, ki se raztopi, nato ploščico gosto pritisnite na steno. Po pol minute lepilo prinasa.

7. Kako narediti luknjo v keramičnih ploščic in ne zlomi? Oster konec tapnite ali rezilo kota subiram na mestu prihodnosti luknjo odstranite glaze s tapkanjem s kladivom na instrument. Če ploščice, ki je prilepljena na steno, da se načrtuje luknjo lahko vrtati ročno vrtanje (power visoka hitrost) s pomočjo svedra ali udarec z pobeditovym.. V ploščici, ki še ni nameščen na steno, je bolje, da cut luknjo, ki imajo drill samo v roki. Namesto pobedilovo drill jih lahko posnamete, in normalno ali dela rit krog datoteke, ki delujejo kot vaja. Vendar pa v slednjem primeru, da bi šel počasnejši.

8. Steklenico zamašek, pre -, navlaženo s taljeni parafin, popolnoma odstrani umazanijo na ploščicah.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика