четверг, 31 июля 2014 г.

Feng Shui: nasveti za izboljšanje doma

Starodavne Kitajske znanosti Feng Shui pravi, da je dobro, če je vaša hiša je odprtost, naravnosti, prijaznost, in med'kariera načrtovana in ne vsebujejo nepotrebnih stvari, omejuje gibanje naprej na življenje njihovih lastnikov. Nekaj nasvetov o tem, kako bi lahko naredil še bolje.

Salon - prostor za počitek in komunikacije, prostorno, svetlo, prostor in popolnoma demokratično podrejene interesom sedem'th. Barve za stene, pohištvo, preproge, zavese, okvirji za slike govori o prisotnosti elementa Zemlje, ki je odgovoren za stabilnost v življenje, zaupanje v prihodnost, o'enotnosti sedem'th.

Skozi velike polje v dvorani Qi energije, je osnova vsega življenja na zemlji, je potrebno za normalno življenje, daje moč in pozitiven odnos. Feng Shui priporoča, da ga ne postavljajte v bližino Okna, veliko dnevno rastlin.

Feng Shui pozdravlja zaokroženo koti - mize in drugo pohištvo, tako da eno od pravil usposabljanja - brez ostrih vogalov. Idealna lokacija stolov in kavč - nazaj na steno, tako da bo lahko, da se sprostite na polno. Kavč skupine, ki se lahko nahajajo v in okoli mizico pod kotom, glavna stvar, da se počutite udobno. Če je mogoče, moramo vedno zagotoviti, da je v ozadju ni bila vrata ali okna, in v kotu moje oči sem lahko videla, vključeni v sobi. Veliko število blazine na kavču bodo pritegnili in pritrdite dajo na to. Ne dajaj kavč, pod žarki, prispevajo k preoblikovanju Qi v Sha (negativno energijo). Tudi dodati, da je kopalnica žive rastline (element Les), to bo povzročilo element Zemlje, da delo še težje. Rastline vedno privabijo številne ugodne Qi v hiši.

Feng Shui priporoča strop bela, temno strop ustvarja več represivni vtis. Načrtovanje z žarki ne dovoli, Qi brez težav premakniti iz sobe v sobo, omogoča pretok energije navzdol, stiskanje ljudi, ki so pod tramovi. Če stori v kraju veliko časa, lahko pride do glavobola. V situaciji, ko je poravnava zgornje meje ni mogoče, poskusite vsaj za okrogle vogale off vidik z ostrim kotom (to bo žarek varnejši). Druga rešitev je pokritja roba grede m'kaj krpo. Delno odvesti negativne energije bo v pomoč svetilke na stropu žarkov.

Za oviranje kroženja Qi lahko in nagnjena strop. Za pravilen položaj bo pomagalo visok rastline ali usmerjeni na teh območjih močno svetlobo.

Feng Shui svetuje, da bodite pozorni na javni knjižne police, ki jih želite spremeniti kakovost Qi in njegov vpliv na oseba postane neugoden. Pravilno različico je v omare ali police z vrati. V vsakem primeru, poskusite postaviti pohištva, tako, da odprete policah niso bili usmerjeni na ljudi, ko so ostali ali v službi.

Drevesa'Yana pohištvo, ki živijo rastline - Drevesa predmetov, ki krepi Ogenj, ki je odgovoren za uspeh in slavo. Ni v nasprotju elementov in vodi do razumevanja tistih, ki živijo v tej hiši.

Po stopnicah v nauki Feng Shui igrajo pomembno vlogo, pa'povezovanje tla, biti dirigent energije Qi. Iz njegove lokacije je odvisna od kvalitativnih distribucije energije. Če stopnicah organska in funkcionalna, se pošlje dohodne pretok Qi energije v zgornja nadstropja hiše. Vendar, greenyellow stopnicah Feng Shui je bolje, kot da vijak in najboljši stopnje - tisti, ki ima širok pohodov z nizko stopinj in dobro osvetljen (to stabilizira energijo in enostavno gibanje okoli njega). Stopnice iz drevesa ter ima energijo Qi, navodila je treba neprekinjeno, brez vrzeli, sicer Qi teči in ne boste mogli dvigniti. Za pravilen položaj se lahko postavi pod stopnicami žive rastline in majhne slike in fotografije po stopnicah - tako da se energija se lahko premikate naprej in navzgor. Če nižje stopinj ustvarite Sha, ostri koti, je bolje, da združujejo polkrog s stenskim bo dala popolnost oblikovanja, ki krepijo vtis zanesljivosti.

Kamin v hiši ustvari domačnost. Nosilci močne energije, Ognja in dobro v stiku z Zemljo element (rjave in bež barve pohištva, zaključna materialov), kamin, ki je svojo podporo.

Izbira prostora za sob, imejte v mislih, da je Feng Shui priporoča, da tega ne storite iz spalnice v vrtu ali na mestu - to soba ni zaščiten. V spalnici je treba le ena vrata. Postelja naj ne bo pod nagnjena strop, in ogledalo čez iz postelje. Šivalni stroj, comp'PC, TV, je bolje, da se preselijo v drugo sobo.

Prostorne omare v office - dokaz številne Hobije in interese lastnika. Nauk priporoča, da monotonost stene oživljanja slike, tako slike na steni odprle ustvarjalne možnosti, ki vam omogoča, da izvajajo korak iz preteklosti v prihodnost. Feng Shui svetuje, da uporabite stolih z visokimi naslonjali, če sedež ni na steno, omaro police, da se skrivajo za steklena vrata, ostri koti pohištva blizu plezalne rastline. V dnevni sobi, ne objavite kaktusov in drugih trnova rastlin.

Postavite ploščo, ki predstavlja element Ognja, prav pred loka vrata na kuhinja, ni vredno. Ne postavite ploščo, in next, da se potopi, je povezana z elementom Vode in hladno.

V vrtec glavna pozornost je treba nameniti posteljica. Ne ga preveč blizu okna. Če ne drug kraj, morate ustvariti pregrado med okno in posteljo, dajanje majhno omaro. Nemogoče je, da imajo posteljo prav pred vrata, pretok energije bo motijo spanec. Delovno Mizo je treba tako, da se otrok igra, ali delaš domačo nalogo, bi lahko videli vrata, in je onstran zidu, ustvarja občutek zaprtem prostoru. Izogibajte se uporabi v vrtcu, žaluzije, zavirajo prodor Qi skozi okno in omejitev pogled od okna.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика