понедельник, 28 июля 2014 г.

Podzemno mesto drenažo

Spomladi, v času aktivne sneg topi, ali v jeseni, v času deževja, na področju z'so velike in globoke luže. So ovirajo prosti pretok oseb, in, obliva iz leta v leto postopoma uničiti stavbe temeljev in kleti stanovanjskih hiš.

Poleg tega dolgo ustaljeno vode in overwetting tal negativno vplivajo na vrt rastlin. To bo škoda, če skrbno zasajena drevesa, grmovje in cvetje bo umrl zaradi nezadostnih prihodkov korenine kisika.

Imenovanje in mandat podzemni odtok

Če opazite, da so obilne padavine ali snowmelt obrnite DOMAČIJA ozemlju v močvirje, in zemlja po več dni še vedno mokra, potem verjetno to je, če so glineni tleh, ki preprečuje vlago. Na tej strani taljenje in meteorne vode lahko uniči ceste, slepi področju in tako naprej, tako da boste morali, da bi jo vzela na drugo mesto. S tako nalogo uspešno sooča drenažni sistem.

Porečje je sistem interakcije med površino', povezanih cevi, razporejenih okoli ali skupaj zaščiteni pred vlago zgradb in zagotoviti odvzem vode za off-site. Zaključek vlage se lahko vloži v posebno dobro ali rezervoar.

Na samem začetku drenažni sistem mora biti izvajanje geodetskih in geoloških raziskav, ki omogoča, da razvije projekt odvodnjavanja, pravico, da določi število elementov sistema in dobili pričakovani učinek.

Najboljša možnost porečje je kombinacija podzemno odvajanje in nevihta kanalizacije. Vendar pa upoštevajte, da je neurje kanalizacijski sistem je namenjen za preusmeritev vode, pridobljene iz atmosferske padavine in podzemnih porečje je pomenilo, da bi zmanjšali raven podtalnice, ki je potekala na globini do šest metrov.

Odvodnjavanje

Če želite ustvariti sistem drenažnih cevi, ki se uporabljajo, ki so poklicani, odtoki. V njih naredil perforiranjem lukenj, ki omogočajo vode iz tal, da bi dobili v notranjosti naprave. Uporablja se tudi porozni za odvodnjavanje: voda prodira skozi stene. Na cevi za odvodnjavanje zaupali dve glavni nalogi: za preusmeritev vode iz stavb in možganov vrtni plot. Glede na vrsto nalog strani, drenažni cevi, ki se uporabljajo z različno strukturo in premer.

Trenutno aktivno uporablja tako imenovane plastične cevi (so izdelana iz PVC in pe). Lahko imajo premer od 110 do 200 mm in dolžina 40 ali 50 m Tako za odvodnjavanje je homogeno strukturo, so znani po svojih visoko vzdržljivost in minimalno dobo njihovo delovanje je približno 50 let.

Polietilenske cevi je lahko gladka ali valovita. Uporabljajo tudi izdelek s filtrom geotextile in posebne rebra. Če želite ustvariti naprave za odvodnjavanje z erekcijo zgradb in konstrukcij strokovnjaki priporočajo uporabo plastičnih cevi s premerom 110 mm

Drenažne cevi so ponavadi jih na globini 1, 5 3, 5 metrov Cevi so zaščitni elementi, ki omogočajo, da jih uporabljajo brez strahu pred kontaminacijo majhnih delcev gline in ilovnata tla. Ko gradimo hišo drenažni sistem se lahko določijo kot pred hidroizolacijo temeljev in kleti, in po zaključku teh del. Pogoj je le, če želite ustvariti spletno mesto drenaža je potrebno pred izpolnitvijo zunaj Fundacije.

Drenažnih vrtin

Drenažnih vrtin, ki so v mestu drenažni sistem. Zagotavljajo dostop do kateregakoli dela naprave za odvodnjavanje. Drenažnih vrtin je posebna gradbenih inženirskih objektov, določeni za vzdrževanje drenažni sistem: opazovati svoje delo in za čiščenje cevi je na voljo pod visokim tlakom vodni curek. Takih vrtin pridobiti dostop do katerega koli spletnega mesta, ki ga želite namestiti v vsak ovinek cevi.

Drenažnih vrtin, kot pravilo, so ustvarili v dveh različicah: opazovanje in globoko, z možnostjo samodejno črpanje vode črpalka. Črpalna drenažnih vrtin, sestavljena iz okvirja, pokrova, kalužna črpalka, nastavek za črpalke in cev za vodo. Jaške so samo tla, telo in pokrov. Obe vrsti drenažnih vrtin, ki so izdelani iz betona ali polimerov.

Za zbiranje sediment in podzemne vode drenažni sistem, ki se odcedi, ki se nahaja na najnižji točki v mestu. Vodo iz tega vodnjaka je koristno uporabi za namakanje. Ampak navadno vodo popolnoma odpraviti off-site. Kakovost celotnega sistema odvodnjavanja odvisna od pristojnih in natančno namestitev naprave za odvodnjavanje. Kot je bilo že navedeno, za pravilen izračun količine materialov in sprejemanje pravih odločitev o globino polaganje cevi je potrebno za uporabo storitev izkušenih strokovnjakov.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика