понедельник, 28 июля 2014 г.

Montažnih-monolitna konstrukcija - korak v prihodnost 2011-03-22 16:58:39

Gradnja in rekonstrukcija.

Montažnih-monolitna konstrukcija - korak v prihodnost
2011-03-22 16:58:39

Montažnih-monolitna konstrukcija dovolj donosna gradnje z vidika stroškov. Vendar industrijske baze, medtem ko ne želi, da spremenite svoje stereotipe. Če povsod, da gredo na montažnih-monolitna konstrukcija strmo dviga vprašanje socialnega načrta. V mnogih podjetjih, ta zgradba je zelo ekonomično, na primer, ventili, lahko'obrnite neposredno na gradbišču. Ampak, na drugi strani pa veliko ljudi, ki bodo izgubili delo.

Prihranki in kakovost

Montažnih-monolitna konstrukcija ne zahteva strogo upoštevanje paleto izdelkov, s', je možnost, oblikovanje norm. Glede na gospodarske razmere pomembno vlogo, glede na stroške gradnje o'predmet. Stroške kvadratni meter v monolitno hiše za približno 300 evrov, kar vam daje priložnost, da se bližnjem območju med ploščo in opeke hiši, in postal zelo obetavni.

Monolith - leader novih tehnologij. Je, v primerjavi s ploščo, ki gradi na veliko toplejše, kot je med opeko in beton blok je izolacija (mineralne volne). V Evropi in ZDA se aktivno razvija "pametno hišo", ki temelji na montažnih-monolitna konstrukcija. Te hiše sami ugotovite prisotnost osebe v stavbi, in če ne, potem pa se samodejno izklopi, luči in alarm. To vam bo pomagalo, da jo shranite na svetlobo, vodo in ogrevanje. Ker gradnja ni poceni, je popolnoma v kombinaciji z monolitno stavb.

Prednost monolitno hiše

Monolitna konstrukcija je glavna prednost je v prvih letih po izgradnji hiša je v celoti poravna in ne razpoka, za razliko od plošča hiše. Iz drugih zgradb monoliti so različni in tudi hitrost gradnje stavbe. Apartmaji, ki je posebej prilagojeno za vaše spremembe. Težka gradbena najdejo podporo na stenah in na stolpcev v monolith, ki omogoča, da se porušijo stene med prostori ali da bi vrata ali blok, brez skrbi, možnost prekinitve trdnost nosilnih konstrukcij.

Montažnih-monolitna gradnja počasi, a vztrajno zavzema vodilni položaj v gradbeništvu. Take hiše so zelo toplo in skoraj zaprta. Na primer, v Južni Butovo prevladuje monolitna gradnja v 5-6 tla. Hiša naj bi dvigala z nosilnostjo do 630 kg Dostop je mogoč takoj po'vožnjo, ne premagovanje korake. To je zelo priročno za stare in bolne ljudi, kot tudi za prevoz gospodinjskih aparatov in pohištva. Neprecenljivo udobje tako dvigalo bo služila za uporabnike invalidskega vozička. Tonirovka tri-in štiri-sobna stanovanja, je naslednja: predsoba, dnevna soba, hodnik, prvo področje - kuhinja z WC, drugi pas - spalnico s svojo kopalnico. Vsi apartmaji so oblikovani, ki mejijo s kuhinjo, dnevna soba s Bay Windows - med, ki zagotavlja particije, z možnostjo na'enotnost prostora za 35 sq m V drugem nadstropju v apartmaji so balkoni, in so v kuhinji. P'petem nadstropju, dupleks stanovanja so zasnovana s podstrešja. Ampak vse to je samo ideja oblikovalcev, izboljšanje, ki bo lastnik apartmaja.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика