воскресенье, 27 июля 2014 г.

Lopatice in čopiči za barve na delo

Tako lahko naredite barve delo na svoje, morate uporabiti precej veliko različnih orodij. Torej, ta čarovnik za opravljanje področju slikarstva potrebno krtačo, lopatice, valji, vrvice, linije, zmogljivosti za gojenje barv, smirkovim papirjem, brizgalne pištole, brizgalne pištole, itd. Za barvanje stropov pogosto uporabo lestve.

Lopatice za barvanje deluje

Lopatice za pleskarska dela so namenjeni za opravljanje potreben za ta proces kiti in mavca. Za ta namen, zdaj obstaja veliko različnih vrst lopatice. V tem članku se bomo osredotočili predvsem na najpogostejša variante. Naj se strinjajo, da bomo govorili samo o kovinsko lopatico (čeprav jih je več in gume), in le približno ravno lopatico, kot o najbolj priljubljen med ljudmi.

Vse ravno lopatico so razdeljene na dve glavni vrsti: spredaj kiti nož in kiti nož rezilo. Fasada lopatico večja kot običajno kiti nož rezilo, in je zasnovan za upravljanje velike površine, na primer, na fasado stavbe. Vendar ne mislite, da je fasada lopatico se uporablja samo za izvajanje zunanji del. Ne, to orodje je aktivno uporablja za notranje stene. Običajno strokovnjaki uporabite sprednjo kiti nož in kiti nož rezilo skupaj kot dopolnilna orodja.

Izbira fasade lopatico opomba o ukrivljenosti rezilo mora biti gladka, brez zavojev in odmori. Mnogi mojstri pravijo, da hočejo delo z orodjem, ki gume pljuvati ročaj, dolžina krpo, je 300 do 450 mm Čeprav, vsak odloči, kaj mu je bolj primerna za delo, vendar je vredno pozoren na dejstvo, da je širina lopatice je bil najboljši: da ni prekratek (delo bo manj produktivnih) ali dolgo (trowel med obratovanjem bo ugriznila v ustnico in se letalo na stran).

Lopatica-rezila v sodobnih trgovin, širok spekter, od katere je prava izbira ni vedno enostavno. Smo predvsem svetuje, da bodite pozorni na ročaj lopatico. Najbolje je, če je 100 ali 150 mm dolžina. Ta ročaj ne smejo biti preveč kratek in tanek: ko je več izvirov, ki niso vedno doda udobje pri delu. Najbolj praktična možnost je, da izdelek, ki bo imela precej debel in kratek ročaj. To bi bilo priročno, da leži na dlani in ni treba, seveda, ni burrs. Bolje je, da uporabite kiti nož, ki ima plastični ročaj.

Drugič, izbira trowel je treba paziti, da so oblike na platnu orodje. Trikotnika ali spusti-oblikovan obrazec se uporablja za opravljanje posebnega dela, ki so običajno le visoki razred mojstrov. Za normalne delovne uspešnosti je najbolj pogosto uporablja trapezno rezilo s široko bazo. Ta oblika je najbolj priročno in univerzalno.

Tudi pri izbiri trowel rezila nekoliko bend iz tkanine za lopatico. V dobro orodje, da ne bi bend na vse. Če takšne operacije ste opazili rahlo "naprosyn" izdelkov, potem je orodje, da jo je nemogoče: je izdelana iz tanke tkanine, ki bo ne zdrži resne obremenitev. Optimalno, če lopatico bo, so skoraj kvadratni dimenzije, in je narejena iz nerjavečega jekla.

Poleg tega, prosimo, upoštevajte, da lopatice od tal pod kotom na eni strani, debele listi so namenjeni za odstranitev plasti barve ali rje in opravljajo normalno shpatlevanija ne morejo.

Čopič za zaključna dela

Čopič je lahko zelo različen: med seboj se razlikujejo po obliki, velikosti in materiala v proizvodnji. Ščetke, ki so namenjene za barvanje stene, strop, tla, Okna in tako naprej, oljne barve, emajli in prevleka glutinous strukture.

Najbolj toga krtačo-združljivost'povezano z visoko kakovostjo izdelkov, ki so izdelani iz prašičje ščetine. Strokovnjaki se nagibajo k uporabi teh, saj je instrument, ki omogoča pridobiti pokritost odlične kakovosti. Da v redu deluje v malari "umetnost", ki se uporablja m'slikarske krtače, ki so ustvarili iz plašč beljakovin ali stolpcu. Tudi čopič za barvanje so narejeni iz sintetičnih vlaken, ki imajo daljšo življenjsko dobo kot njihovi naravni kolegi.

Čopič mora biti izbrana glede na vrsto dela. Tako, mahovye ščetke, ki so namenjene za barvanje stropov, sten in drugih površin, ki imajo največje površine. Ti instrumenti so oblikovane v obliki svežnja las, dolžine 180 mm Za barvanje manjših površin (Okna, vrata, radiatorji) uporaba posebne ščetke-klop kladiva. Imajo premer od 26 do 54 mm, in se ponavadi uporabljajo za delo z alkidne barve in emajli.

Za whitewashing od zgornje meje, apna in glutinous barve, in tudi za obešanje Ozadje in uporabo prilepite se uporablja predvsem krtačo maklovitsy. Če ne, potem pa za opravljanje teh del je mogoče uspešno uporabiti mahovoj krtačo. Čopič-maklovitsy tam so okrogle, in potem imajo premer 120 in 170 mm in pravokotne. Praviloma so ščetinami do 100 mm Podobni čopiči za popravilo imajo visoke zmogljivosti in se lahko uporabi za pobelochnye dela.

Kot vrteče ščetke, ščetke-maklovitsy je mogoče narediti iz prašiča ščetin, najlona ali iz konjske žime. Če ste načrt za izdelavo barvnih površin prostorov lepilo limy strukture, potem je bolje, da uporabite maklovitsy prašičje lase. Tudi to bo najboljša izbira in belež strop. Ta pristop površino', da slikarske krtače iz kapron ali iz konjske žime slabše držite barve, da je pri delu v velikih številk je kaplja na tla. Za barvanje vrat in Oken oljne barve je bolje izbrati krtačo-klop kladivo, ki je premera 2-3 cm, in za slikarstvo - do 4

Toda tudi z najbolj skrbno dela na površini, je lahko sledi čopiča. Za izravnavo tako sledi nepravilnosti uporablja čopič-flejtsy. Prav tako se lahko uporablja za barvanje manjših površin, emajl, olje in nitropaints. Čopič-flejtsy je ploščati čopič, izdelana iz visoko kakovostnih ščetinami in imajo širino od 20 do 100 mm Najboljši šteje krtačo ta vrsta jazbec je krzno.

Med čopiči treba nameniti filenochnaja krtačo: so izdelane iz bele togimi ščetinami in so običajno premerom od 6 do 18 mm Ta čopič je zasnovan za uporabo ozke pasove, imenovan tudi plošče, in za barvanje takšnih mestih, kjer je običajno orodje za delo neprijetno.

Poleg tega, obstajajo krtačo-obrnjena: to slikarske krtače, ki so narejene iz togimi ščetinami. Takšna orodja dobro, da ročaj sveže pobarvane površine, da bi dosegli učinek "pod shagreen usnje". Za ta čopič-tortsovkoj dal enotno svetloba udari na še mokre barve, medtem ko zmanjšuje hrapavost levo z običajno ščetko.

Pripisati izbira lopatice in ščetke z vso resnostjo, in nato katero koli slikarstvo boste lahko opravite na najvišji ravni.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика