понедельник, 28 июля 2014 г.

Oblikovanje apartma z rokami 2010-03-12 17:24:10

Gradnja in rekonstrukcija.

Oblikovanje apartma z rokami
2010-03-12 17:24:10

Oblikovanje svoje stanovanje. Zasnova, oblikovanje stanovanju sama.

Torej, v vaše stanovanje potrebuje popravilo. In seveda, dolgo pred začetkom popravila praviloma lastniki imajo že določena vrsta in popravila. Ali je trenutni ali lepoto, ali kapitala. Mogoče imate načrtovane Prenove? Potem je polno popravil z uporabo sodobnih materialov, ki pa bo svojo lastnino tako, da bo izgledal stanovanje vaših sanj revije design inter'jer.

Zdaj, vzemimo vrste popravil:

Kaj je Trenutno popravila.

Trenutno popravila zagotavlja le želite spremeniti videz stanovanja, barve, oblikovanje, preoblikovanje, slog, med'notranje zadeve in vzdušje, vendar je glavni sestavni deli ostanejo nespremenjene.

Kaj je najlažji kozmetični popravila


Ta vrsta popravila vključuje zamenjavo obrabljene ali zastarelih elementov: stikala, vtičnice, itd., Barvanje sten in Oken, vezane Ozadje, zamenjava platbands in plinths, osvežitev strop, tla, brušenje in talne obloge z lakom, če imate parketa tla in se običajno pojavi s svojimi rokami.

Kot pravilo, sodobno lateks barve - akrila, sodobno Ozadje - akril, za slikarstvo, lahko uporabljajo različne prevleke za stene, Beneški mavca, plastične plošče in tako naprej.


Kaj je kapital popravila.
Vse stare dodelavo materialov so popolnoma odstraniti, spreminjanje konstruktiven pogled, gradnjo nekaterih novih elementov, lahko re-načrtovanje, gradnjo loki, stropi vgradnja, zamenjava talnih oblog, in tako naprej. S preprostim kapitala popravila apartma proizvajajo demontaža starih in gradnjo novih vodo sistemov, Kanalizacije, ogrevanja, ožičenja, zamenjava podov, izvajanje omet deluje, demontaža in se sooča ploščice. Za kompleks večjih popravil že spreminja arhitekturni tip ohišja. Dodano niše, zidovi, oboki so narejeni, s prilepko strop, stolpce, in tako naprej.

Če obnovo bistveno spreminjanje postavitve stanovanje, kot tudi spreminjanje označb poslovnih prostorov, opreme, prostorov za drug znak. Tudi za obnovo vključujejo tako resno delo, kot zamenjava stropov na novo in krepitev starih, demontaža in montaža particij.

Če končna proizvajajo vmesne delo, zaradi katerega je pogled na apartma samo po izgradnji je spremenila v tisto, v katerem vidimo naše nastanitvenih objektih v celoti, tako reči, "ready to use". Mavca, poravnavo, slikarstvo, whitewashing, lepljenje z steno-papir, barvanje Oken, vrata in tla, montaža vtičnic in stikal - vse to se nanaša na standard zaključna dela.
Do konca vključujejo vse zgoraj navedene vrste popravil in dela, tudi oblikovanje inter'notranje zadeve, ker je potrebno zamenjati nekaj inženiring sistemov, ki so vgrajeni v standardni preproge, kot želeno. Na primer, zamenjava radiatorjev v novo naročena apartma na sodobnih grelniki, zamenjava stikala za Euro, je zamenjava standardnih cevi s plastiko.


Seveda, pogosto veliko lastnikov uspešno združuje vse elemente, popravila in načrtovanje kapacitet. Na primer, lahko zamenjate samo vtičnico za barvanje oken, ampak da bi prekinil steno med kuhinjo in dvorano, za izgradnjo arch in bar, obračanja kuhinja v Studiu. To je neke vrste popravil uspešno združujejo, kot želite najemniki stanovanja.

Si želite določiti, da za izvedbo popravila vseh vrst, razen za obnovo, vsi dokumenti, ki omogočajo koraki, ni treba predložiti. Za izvedbo obnove, je potrebno za pripravo dokumentov, nato v zameno, prodajo ali presoja ravno nobenih težav in ni nikoli imel, da se plačilo globe. Zahtevane dokumente : projekt ocene, pogodbo z naročnikom, različnih soglasij.

Torej, imate za izvedbo projekta. Skupaj s projektantom-inter'jer oblikovalec obmerte, dnevni prostor, in pripraviti načrt up za načrtovanje razsvetljave. Načrt mora biti pravilno nameščeni, vsi inženiring, komunikacije, električnih in drugih sistemov. V načrtu projekta bo veliko lažje delati z vami, tudi če ste načrtovali popravila z lastnimi rokami. Če želite na primer premakniti nekatere elemente novo mesto je veliko bolj očitno, da najprej naredite na papirju, da ne zamudite ničesar in ne, da bi napako.

Projekt je še vedno potrebno, da si pazljivo in skrbno ugotovili, koliko končna materiali in gradbeni materiali, boste morali izvaja svoj načrt. Potem je vse usklajeno kombinirajo, ni treba izgubljati časa na tek trgovinah in iskanje ustreznih materialov in ni treba, da zamude popravila tako dolgo, kot je nov material prejeli. In potrditvi arhitekta z dela potrebno, da imate ne uniči strukture vplivajo na napačnih mestih, kar lahko privede do sili in stanje v hiši. Tako, da razmisli podjetje tako delo, je potrebno obvezno'bodite prepričani, da bi projekt in uskladiti. Projekt mora biti določeno postavitev stanovanja, predvidena za razstavljanje in navedbo modelov, ki se bodo porušili. Najbolj pomembna stvar, ki mora biti izpolnjena, je jasnost in konkretnost. Ne nered up načrt ni potrebno upoštevati elemente.

Zdaj je treba sestaviti oceno stroškov gradnje. Ocena je izdelana skupaj z ostalo dokumentacijo. Ocene teči precej enostavno. To lahko deluje kot projekt razvijalec in izvajalec. Poleg tega je prednost izvajalci, ki se lahko glede na rezultate izvedenih tekmovanjih in sodelovanja z organizacijo tekmovanja, tako, da reči, ponudb, primerjava ocene, strokovnost podjetja, mnenja drugih strank ali lastnih izkušenj.

Pri oceni vse, kar mora biti določeno v podrobnosti, vsako podrobnost je treba upoštevati pri oblikovanju značilnosti dnevni sobi. Tudi postopek in pogoji za plačilo mora biti naveden v pogodbi. Ocena je treba navesti, kaj stranka želi, da preverite, osebno, in ta dela so, da bodo odpravljene v oceni stopnje.

Skratka, proračun je podrobno zaporedje operacij in stroškov. Poleg tega, plačilo za posle, pa morajo biti določeni v proračunu. In drugo ocenjeno priročno za optimizacijo popravilo, se lahko zavrne, drage gradnje ali uporabe dragih materialov, ki se lahko nadomesti z cenejši.

Gradbena podjetja imajo pogosto v svoje projekte tako imenovane grobo oceno. To je manj podrobne Splošne dokument o opravljenem delu v take ocene ni določena, vrednost materialov, niti za plače, in tudi podroben nadzor s strani naročnika. Zato, da bi se izognili trdi, zato je bolje, da si podrobno oceno.

Zdaj nadaljujte z odgovorno trenutek - nakup zgradb in dodelavo materialov. Stvari: tudi tu lahko pomaga Pogodbenici, v podjetje, ki zagotovo ima SV'ASCI, vedo, kje lahko kupite ceneje, bolje, če območju vam omogoča, da izberete, in tako naprej. Izvajalec je bolj zavedajo pretoka trg različnih gradbena, zaključna in vgradnjo materialov in inženiring sistemov, ki imajo svoje posebne značilnosti, ki jih je bolje, da takoj vedeli. Danes je to dobro, proizvaja in dobavlja na trgu so številni. Če uporabljate storitve izvajalca in bo plačal za te storitve, potem, na koncu, lahko shranite super hvala za informacije, ki jih zagotovi izvajalec. In gradbeniki veliko bolj donosno in prijetno za delo z visoko-kakovostnih materialov. Tudi, če izvajalec ni že prej ukvarjala s to ali ono novost, skupaj bo lažje razumeti, vprašati za nasvet, prodajalec ali se obrnite na proizvajalca.

Poleg ocene, je potrebno, da izvajalec, ki ste z delom načrt. To je resen dokument, ki bo povzročil Pogodbene Agencije, ki mora biti disciplinirani. Namreč, v primeru neskladnosti elemente, lahko zahteva pojasnilo, morali plačati kazen, ali celo iti na sodišče.
Tudi če popravila uporabi svoje lastne vire, načrt dela bo pomagalo, da se bolj disciplinirano in za izračun svoje moči in čas.

In če imate dovolj želje, čas in znanje o trgu gradbenih materialov, ne poskusite organizirati inter'jer apartmaji s svojimi rokami, v tem primeru je bolje zaupati strokovnjakom, s


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика