четверг, 31 июля 2014 г.

Razvrstitev laminat

 


Kaj je laminata in kako izbrati? Kategorije, razredi





Danes, po Evropskih standardih laminat je razdeljena v razrede delovanja, ki kažejo, kaj stopnja stresa na prvem mestu, trajnost, lahko prenese, da je vrsta kritja.

Obstaja več kot 18 preskusov, ki določi, kateri razred laminat je. Razdeljena je na laminat doma (21, 22, 23) in komercialne (31, 32, 33, 34) aplikacija.

Razredov 21 in 22, primerna za območja z nizko stopnjo obremenitve: spalnice, omare, domov, knjižnic, skladišča, in dvajset-tretji vključuje uporabo v kuhinjah, hodnikih, prehod sobe.

Že nekaj let se izračuna izkoriščanje poslovnih prostorov z šibke zmogljivosti, zlasti sklepanja in uradov. Ampak doma bo ostal za približno 10 let.

32-I - komercialno "obremenitev jamstva petih letih intenzivne uporabe, in 15 v dom.

Trideset tretje intenzivne obremenitve, restavracije, klubi, fitnes centrih, hotelih. Bo trajala približno 10 let. V dom se lahko uporablja le v primeru težava rešitev, ki zajema več desetletij.

Kategorija 34 pojavil na trgu relativno pred kratkim in je namenjen za kraje za množično zbiranje ljudi - to je lahko klubov in drugih. So ti laminatov približno 20 let.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика