четверг, 31 июля 2014 г.

Feng Shui. Skrivnost materialov. Spalnica

Nadaljeval krog posvetovanj poklicni strokovnjak Mednarodnega centra odličnosti Feng Shui YAP Cheng Hai Tatjana Mizgireva, tokrat smo pa na naslednjo najbolj pomembno, z vidika Feng Shui, problem je umestitev spalnice in postelje.

Kaj, z vidika Feng Shui, se zgodi, da človek v sanjah? Zakaj je spanec tako pomemben?
Sanje je nekaj, brez česar ne moremo storiti. Lahko spiva več ali manj, ampak ni nemogoče sanje (no, samo če niste velik Tibetanski yogi). Ponavadi, spanje je razdeljen na tri faze. Prvi možganov digests in vrst dan prejetih podatkov: da je tukaj, to je tam, je na splošno ni potrebno, in tako naprej, Te sanje lahko plitvo. Druga faza globokega spanca. V tem času v zavesti pop up vse spomine stojalo', povezanih z močna čustva iz otroštva ali iz preteklih življenj.
Zjutraj sanje nas pripravlja za življenje danes; zavest je še posebej intuitivno o naši najbližji prihodnosti, in je v ta stavek smo videli tako imenovano preroške sanje.
V Feng Shui smo SV'Yasuo spanje z partnerstvo, če smo zaspal niso sami, pridobivanje otrok in, seveda, z zdravo'jamo.

Kaj je zdrav spanec? Kateri pogoji so potrebni za njega?
Zdravo spanje je, ko smo enostaven za uporabo in težko Zbuditi. Ko se prebudili v telo in um sta se počutil prijetno sprostitev in moč. Ne potrebujemo veliko skodelico močne kave, ki ", da zaženete motor". Kako dobro smo dobili dovolj spanja in počitka, našo uspešnost odvisna dan. Če smo popolnoma sproščeno v spanju,, v svojo intuicijo dobili dostop do neomejen prostor informacij. Vemo, da veliko število primerov iz življenja veliko ljudi,, ki je videl v sanjah stvari ali pojavov, ki pozneje slavili njih.
Za dober spanec, iz vidika Feng Shui, moramo spalnica z mirno mirno energije, dober kraj za posteljo, ugoden položaj telesa (ki se je obrnil na glavo). Pomembno je, da oblikovanje v spalnici ni bil agresiven, kraj, kjer je postelja, v deželi brez zdravju škodljivih geopathic žarki (vodonosnika žile, razpoke ali izkrivljanja zemeljske skorje in podobno), in seveda je zaželeno, svež zrak, kisik, katerih prisotnost smo v Feng Shui imenovane življenjske energije Qi.

To lahko negativno vpliva na osebo, ko je zaspal?
Veliko. Na primer, oster kotu Omare, police ali tabel ob postelji, režija nas v stegno. To zagotavlja, težav v sečilih. Ostrim kotom povzroča agresivno zraka eddies, napade telesu. Um prejme informacije o nevarnosti, ki izhajajo iz žrtev, ki je nastala krč, upočasni krvni obtok, s'je nekaj težav z zdravjem'jamo. Obravnavamo, in kota, ostaja, in vse se ponavlja. Geopathogenic sevanja, ali močnih virov smog, lahko tudi zelo škodljivo. Na primer vode, ki nosijo žile v zemljo zaradi trenja vode na gline žleba, skozi katere teče, lahko ustvarite električnega naboja, ki se razide po hiši do 30 tla. Telo in um, v tem primeru so vse noči, da aktivno branijo, dobesedno boj za preživetje. Nobeden, ki okrevanje in ne more biti nobenega dvoma. Ampak, na srečo, zdaj obstaja veliko naprav, ki omogočajo, da se zaščitite pred tem.

Kaj je bolj pomembno je lokacija spalnice v hiši ali stanovanju ali kraj, v postelji?
To vprašanje leži v ravnini posebni formuli Feng Shui. Odvisno od tega, kako hiši ali stanovanju na straneh svetlobe, smo dobili neke vrste zemljevid, ki prikazuje možnosti in pogoje za vsako posamezno mesto. Je strokovnjak na področju Feng Shui lahko ogledate, kateri sobi je bolj primerna za spalnice. Naslednji je najboljše mesto postelj, za določeno osebo ali par. To je idealno. Če je dober kraj za ločena spalnica, ali ne, iz nekega razloga ne moremo uporabiti, je pomembno,, da bi našli najbolj primerno mesto za posteljo, kjer bodo ljudje imeli dobro noč počitka in okrevanja. Videl sem primere, ko je, in spalnico in kraj postelje so bili dobri, ampak smeri, med spanjem je destruktivno. To je bilo dovolj, da nekoliko spremenite kot posteljo, tako da lahko ljudje se počutil veliko bolje.

Kako določiti pravilno smer postelji?
Intuitivno. Ali poskusov in napak. Imam dobro zgodbo na to. Ena lepa mlada dama je bil nagrajen pogodbe kot model v new Yorku. Ona je dal apartmaji. To je bila velika prostorna soba brez pohištva, z m', ki preprogo na tla. Postelja ni bilo, je morala kupiti. V večernih urah je imel službo v nekem kraju z blazino in odejo. Lahkota skozi revijo in se pogovarjajo po telefonu, se je preselila o prostoru, intuitiven, ki iščejo udoben prostor za spanje. Na koncu, nezavedno, je zaspala, zjutraj in počutim se odlično. Ob postelji je kupil, je po njej v mesto in našel smer.

Ali obstajajo razlike v tem, kako bi spal moški in ženska?
Tudi, če je ženska spalna pravico moža. Nato ji levi strani, nad nemočne in ranljive v našem telesu (tukaj je srce), je na podlagi aktivnega močan desni strani svojega moža. Tako ženska prejme varstvo, in človek se zaveda, da je razmerje moči, in med spanjem par dobi prav in naravno energetsko presnovo.

Kaj pa, če se mož in žena, glede na individualne izračune Feng Shui, potrebe po spanju, leže svoje glave v različnih smereh?
To je precej pogost pojav v moji praksi. Najprej, želim, da prosim tiste, ki spada v kategorijo "nasprotno" par. Ti sindikati so, kot pravilo, zelo svetlo, in odnos, ki je za dolgo časa ostanejo sveže in zanimivo za razlog, da partnerji različnih energetski sistem, različne izkušnje in perspektive vsako situacijo. So kot dveh različnih svetov, kot odprto knjigo, ki, kljub let skupnega življenja, nikoli ne preneha presenetiti. Kot je za skupno spanje, potem pa, odvisno od situacije, priporočam, da eden od partnerjev spati na postelji, v skupni rabi rahlim kotom. Kot pravilo, to je približno 15 stopinj, to je majhen naklon, in pogosto ljudje, ležati tako intuitiven. Včasih, ko je v intimnih odnosih ni toliko strasti in ljudje raje spat ločeno, smo našli optimalno alternativ za osebno lokacijo postelj. Partnerji enakovredni spanja in obnovljena, in čez dan so zaloge sveže energije, da v nujnih primerih. Poleg tega imajo čas močnejši zamudite drugega.

Obstajajo predmeti, prisotnosti, ki v nobenem primeru ne bi smelo biti dovoljeno, v spalnici?
Ogledala. So lahko v spalnici, vendar pa obstaja nekaj omejitev: ne nasproti vrat, nad posteljo, in ne pred posteljo. Ogledalo pred vrati potisne vse nazaj iz sobe. Ogledalo, ki odraža posteljo, ustvarja učinek "tretji odveč"in v prvo tretjino spanja, ko smo se znebili nepotrebnih podatkov, ki nam ostane v obliki subtilne energije, ogledalo pošlje za vse nas nazaj. Tako energetsko tenis, naporno nas. Če ste v spalnici je temu tako, potem je enostavno popraviti. Samo zaprite nekaj, na noč v ogledalo, ga lahko preklopite med ogledalo in postelja enostavno dekorativne zaslonu. TV v spalnici lahko povzroči tudi težave z zdravo'jamo skozi veliko področju electrosmog od tri do p'ATI metrov. Imunski sistem med spanjem doživlja veliko stresa. Bo trpijo tudi tisti, ki je zaspal na steno dveh metrov od TV. V tem primeru je potrebno'prepričajte se, da uporabljate zaščitne naprave. Ali pick up TV iz spalnice.

Rastline v spalnici - je to dobro ali slabo?
Eno ali dve počasi rastoče rastline, z zaobljenimi listi zelo dobro. So čist zrak iz kemičnih hlapov, ki delujejo na listi v plast prahu. Obvezna'bodite prepričani, da jih obrišite, sicer strupen kristali nazaj v zrak dihamo. Rastline naj ne stojijo preblizu postelja - ne manj kot enega od dveh metrov. V nasprotnem primeru aktivne energije za svojo rast moti nam v sanje. Rastline v spalnici naj ne bo veliko, ponoči absorbirajo potrebujemo kisik.

Ki iz vidika Feng Shui, design elementi in barve so najbolj ustrezne za svoje spalnice?
Nad posteljo naj ne visi težka lestenci, police ali omare. Problem pogosto vidim v otroških sob. Otrok nad posteljo, ki je obešanje garderobe, nezavedno čuti strah, zdrobljen, in je to lahko povzroči nočne more, nepripravljenost, da bi šel spat. Ne postavite sliko tipa "Ivan grozno ubije svojega sina". Bolje je, da izberete nekaj stojalo'je povezana z partnerstvo, ljubezen'Yu ali naravni motivi.
Barve lahko razlikuje - odvisno od osebnih lastnosti in okus ljudi. Vendar pa ton, v vsakem primeru pa mora biti previden in miren. Ne morete iti narobe, če se odločite za barve za stene z mehko bež gama in uporaba zavese, pohištvo, elementi načrta bo dodate tudi druge barve. No, če vam je uspelo ustvariti barvno ravnotežje, ki ustvarja vzdušje, veselje, sprostitev in udobje.

Tatjana Mizgireva

Vir: vip fengshui. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика