воскресенье, 27 июля 2014 г.

Kako izbrati električni planer?

Tiste, ki samostojno opravlja popravila na domu, koča ali celo delajo na področju popravila, je pogosto neprijetno za uporabo "antiquated" orodja. Za lažje delo, ki ga kupite električna ročna orodja. Tukaj se soočajo s problemom izbire, odločitve, kaj izdelek je boljši. Tukaj je, kako izbrati električni planer?

Za začetek, malo o tem, kaj se na letalo. Kot z ročnim planer, električni ima dve ročici. Enega, da ga držite za obdelane površine, in drugi, da vodnik mu v pravo smer. Drugo pero, pogosto ki jih je regulator globine rezanja, kot tudi gumb start. Globina regulator v kombinaciji s takšno napravo, kot Vernier. V Vernier - je, preprosto povedano, normale, vendar je polkroga. Hvala, ga lahko nastavite globino skobljanje natančno desetinko milimetra. Ravninah, ki so opremljeni z AC napajalni kabel. Dolžina kabla je tri do štiri metre.

V ravnini je motor, ki poganja boben. V bobnu, na nasprotnih straneh, je vstavljena noži (ponavadi dva). Tako se izkaže, da je eden pa bobna je dvotaktni normalno ravnino.

V trgovinah imajo veliko izbiro elektrorubanki. Vsi imajo drugačen izgled in različne značilnosti. Tukaj bomo opisali zmogljivosti strojev priznanih proizvajalcev. Menimo, izdelki iz teh podjetij, kot so: Metabo, Skil, Bosch, Makita, Black & Decker, DeWalt in Atlas Copco.

Električni skobeljnike Metabo

Celotno paleto to podjetje zelo dobro zgleda. Najboljši model se lahko šteje, HO 0882. Vse to zato, ker ji je moč 800W ne bo preveč primestnih omrežja. Globino skobljanje je do 3 mm v eni potezi. Opremljen je z udoben ročaj, ki je gumb start. Prednji ročaj z regulator globine rezanja. Frekvenca vrtenja bobna - 12000 vrt / min / min, in to pomeni, da je za trenutek dela, ki jih lahko storite samo, če imate proizvajajo 24,000 nagradnim normalne ravnine. Vključena je dodatnimi noži, ki se uporabljajo za dekorativno obdelavo lesa. Cena za takšno letalo naročila 5100 rubljev

Električni skobeljnike Skil



Obseg tega podjetja je še posebej vredno omeniti dva modela: 1506V in 1510V. Obe ravnini majhnosti. Razlika med njimi je le v moči. 1506V porabi VT, globina skobljanje v ta model na 0, 6 mm, širina skobljanje - 82mm. Model 1510V porabi 500W, vendar globino skobljanje je 1 mm. Širina ostaja enaka.

Električni skobeljnike Bosch



Tukaj lahko tudi označite dveh modelov - PHO 25-82 in PHO 16-82. Prav tako se razlikujejo drug od drugega, porabljene zmogljivosti. 750W in 500W). Model PHO 16-82 pripada Amaterski razred. Globino skobljanje za 1, 6 mm Zanima letal, ki namesto dveh nožev, bobna je eno. Proizvajalec pravi, da se nepravilna nastavitev nožev (napaka celo desetino milimetra) lahko povzroči eno, da postane popolnoma disfunkcionalnih in bo dodatno obremenitev motorja letala. Zaradi nož, proizvajalec je uspelo dvigniti hitrost do 18000, ki je v celoti kompenzira pomanjkanje nož. Model je dokaj nizka raven hrupa v primerjavi z drugimi letali. Ima fiksno število vrtljajev glede na obremenitev (tukaj pomaga elektronika). Elektronika ščiti motor pred overloads. Teža je samo 2, 1 kg in stane približno 3000 rubljih.

Tudi, Bosch ponuja letal poklicni razred, model GHO 31-82 in GHO 36-ih. Od predhodnih modelov, ki so visoko globino skobljanje za 3, 6 mm, kot tudi poraba energije (750 W 850 W ustrezno). Posebne razlike v delo tam, in imajo isto zasnovo. Ampak cena je precej višja in je približno 7000 rubljev.

Električni skobeljnike Makita



Podjetje Makita ponuja dve najbolj optimalno model: 1902 in 1923H, zmogljivost 750 W 850 W oz. Hitrost vrtenja v obeh stroji so isti - 16000 / min. Globino skobljanje za 1, 6 mm Približna cena je 2000 rubljev.

Električni skobeljnike Black & Decker



Najbolj optimalen model KW715, s prostornino 550 w Globino skobljanje to letalo od 1 do 6 mm, širina - 82mm. Hitrost vrtenja bobna je do 15000 rpm Model KW725E bolj zmogljiv od svojega predhodnika. Svoje zmogljivosti - 900W. Globino skobljanje je do 2, 5 mm v širino skobljanje = 82mm. Hitrost vrtenja se krmili prek nadzorne elektronike. Stroškov je relativno nizka in znaša okoli 3000 rubljev.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика