понедельник, 28 июля 2014 г.

Rešitev za mavec. Deležev in poraba 2010-03-11 14:31:35

Gradnja in rekonstrukcija.

Rešitev za mavec. Deležev in poraba
2010-03-11 14:31:35

Rešitev za mavec.


Obstaja rešitev dveh vrst: za mavca in zidane, s tem, dve bistveno različni sestavi. Enako, tako raztopine vsebuje povezavo, - apna ali cementa in polnila, pesek. Morebitne nečistoče in vključitev rešitev ne bi smela vsebovati. Razlika je, da v rešitve o uporabi peska s CT'notranje zadeve, in za mavca - samo čista mivke. Poleg tega je sestava rešitev lahko vključujejo posebne dodatke, da bi rešitev, bolj prilagodljiv in priročen za uporabo.

Rešitev je pripravljena v posebni dovolj velike zmogljivosti. Za to fit korito, veliki stari medenico, kopel, ki so služili svoj izraz, in tudi gradnjo vedro. Veliko rešitev, da bi bilo smiselno, saj bo izkoristiti, preden imate čas, da se uporablja. Prvič, v funkciji vlijemo vodo in dodamo apno. Premešamo, da se je izkazalo tako imenovani limy mleka. Nato dal peska, dokler se ne izpiše doslednost, in nato ostale komponente. Želeno skladnost določi preprost test: nagib zmogljivosti približno 40 stopinj. Rešitev naj ne pade ven. Če uporabljate suho v'aiuchi materiala, najprej vse sestavine zmešamo v suhi obliki, in nato postopoma dodamo vodo, medtem ko se nenehno mešajte. Pred pripravo raztopine odloči število in prostornina komponente, vključene v njegovi sestavi. Če, na primer, imajo razmerju 1:4, to pomeni, da en del apna ali drugih at'asucaga snovi in štirih delov peska.

Pesek se meri v kubičnih metrih. Pri normalni vlažnosti 3-4% na kubični meter peska 1100-1500kg. apno je merjena kot tudi cement - litra. V litrski cementa - 1, 2 kg

Torej, za pripravo kubični meter raztopine v razmerju 1:3, potrebujete:

Pavšalni apna - kg, limy testo-400 l, pesek - 1, 195 m3.

Za pripravo rešitev v okviru mr 10 (po 28days strjevanje njegova tlačna trdnost je 10 kp/cta2), potrebujemo en kubični meter peska, ki ga želite dodati cement od 300 do 50 litrov in limy testo-l, cementa razred 300-l in gašeno apno ali fine apna dolomit - l, cementa razred 300-35 L in mala hidravlični hitro-lime - l.
Za pripravo rešitev, ki pod blagovno znamko 50 (po 28days strjevanje njegova tlačna trdnost je 50 kp/cta2), moramo ena kocka pesek, ki ga želite dodati: cementa znamke 300-l in limy testa, 75L, cementa, betona, tip M 300-l in gašeno apno ali zdrobljen zgorela dolomit apna - 70 l, cementa M 300-340 l, opremljen in fine živo apno hidravlično - l.

Tudi veliko ljudi, uporaba dokaj priljubljena kiti in mavca Knauf, je zelo priljubljena med strokovnjaki.


Zdaj pa razmislite o pripravi rešitve za omet: spomnimo se, da je pesek, ki je sestavni del, mora biti čisto, dobro. Vendar ne smete uporabljati pesek s preveč fino zrnato, kot je poraba v'asucaga material se bo povečala, in rešitev postane kot "maščobe", in po sušenju plast mavca lahko razpok in razpok bo neprepustna za vodo. Če sestava gline, daje rešitev fleksibilnosti in enostavnosti uporabe, vendar, po sušenju plast mavca crack.

Uporaba rešitve z različnimi sestavinami različnih nekaj uporabo sadre za dekoracijo in nekatere od njih za nadaljnjo obdelavo. Torej, rešitev apna - pushonkoj se uporablja za omet sten in stropov v notranjih prostorih. Mešanje razmerje: 1:3. Rešitev naravno hidravlično apno (gašeno ali tla), ki se uporablja za notranji omet v prostorih z visoko vlago, na primer kopalnice in rešitev prahu apna otrdi hitreje kot rešitev gašeno apno. Na kocki pesek, ki ga bodo imeli apna.

Če stene iz mavca se zgodi v zimskem času, je priporočljivo uporabljati v rešitev umetno podlago hidravlično apno. To apno je svetlo zelene barve in izgleda kot cement. Takšna rešitev hitro hidrirani in lepljiv. In v zimskem času se uporablja, ker za gašenje proizvajajo veliko toplote. Tako rešitev za njegovo uporabo so lahko tudi utrjevanje in brez dostopa zraka, in celo pod vodo. Za omet stene, rešitev ni primerna, saj postane zelo debele in ne prodre zrak.


Za končna mavca sprejme peska z zrn velikosti do največ enega in pol mm Na kocki peska bo 140-210 kg izpušnih-pushonki.


Ko rešitev je narejena iz cementa, količino cementa je odvisna tudi od tega, kaj je mavca. Tako mavca, večinoma uporabljajo na zunanji, včasih pa je uporabljena, kadar ga nosi ven hitro, na primer, v stairwell. Zato, da uporabite stopnišče moramo kocka pesek, ki dodaj: 60 kg cementa 140 kg izpušnih - na strop in stene; 100 kg cementa 140 kg izpušnih - na po stopnicah, 120 - 140 kg apna in 50 kg cementa, mavca na žične mreže. In nakryvochnyj plast zunanji omet vsebuje 100 kg cementa v 1 m3 končna injekcijsko malto.

Tehnika obryzga, ko Kubi pesek traja 200 kg cementa in 100 l na limy test.


Tehnika omet z zheleznenie na kocke iz finega peska traja 400 kg cementa, tehniko nakryvochnyj omet z zheleznenie - 800 kg cementa.

Če rešitve gnete z roko, prvi je lažje mešanje komponent v suhi obliki, in nato dodajte vodo.

Rešitev je namenjen za tesnjenje spojev, vsebuje kocke iz finega peska in 450 kg cementa, dodajte malo limy test, da se zagotovi, da je rešitev, ki je postal bolj prilagodljiv in lažje za uporabo.


Rešitev je namenjen za spajanje vsebuje kocke iz finega peska, 350 kg cementa in 35 kg apna. g cementa. Na malte sklepih kleti kamen sedeži kocka finega peska, 140 kg apna in 50 kg cementa, in na znanja, ki je pogosto občutek vlage, npr. dež, uporablja rešitev, ki vsebuje kocke pesek, 140 kg apna in 120 g cementa.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика