вторник, 29 июля 2014 г.

Ustvarjalno dekoracijo v kopalnici

Končna kopalnico

Projekt kopalnico, mora izpolnjevati tri glavne zahteve. Prvi, kopalnica mora biti praktičen. Drugič, okras, je treba upoštevati vse potrebne sanitarne zahteve. In, tretjič, kopalnica mora spopasti z njegovimi funkcijami.

Ustvarjalno dekoracijo kopalnice, ki predvideva vzpostavitev udobnih inter'notranje zadeve, ki bo v celoti ugodila željam lastnikov. Zaključna dela dokaj težko in odgovorno, ker jih morate upoštevati vsako podrobnost. Pomanjkljivosti in tehnične pomanjkljivosti, ki lahko ne le pokvari videz kopalnica, vendar ima lahko resne posledice, kot so zlomljeno prezračevanje, plesni itd. Da bi se temu izognili, morate izbrati kakovostno dodelavo materialov.

Zamenjava vodovodne

Končna kopalnico, ki vključuje zamenjava vodovodne, obrnjeno v tla, stene in strop. Začne z demontažo stare opreme in stare otlochno premazi.

Umivalniki, wc, umivalniki in flush cisterne lahko iz kozarci, porcelan, jekla, litega železa in šamotni keramika. Keramična sanitarna oprema, zajeta z glazuro's, in jekla in litega železa emajl. To je treba upoštevati, da se izognete morebitnim poškodbam opreme med namestitvijo.


Površinske dokončaj kopalnica

Dodelava kopalnica je lahko narejeno iz različnih materialov. Časi, ko so stene in tla so bili zdravljeni samo z ploščice, strop - barve že dolgo ni več. Danes trg ponuja velik izbor končna gradiva za kopalnico. Različne dodelavo materialov omogoča, da ustvarite edinstven med'jer kopalnice.

Zaključek plastične plošče, ki je skupna možnost. Ker je plošča higroskopski, ne bojte vlage, in za njih samo na videz. Vendar plastične plošče mora biti strogo v skladu s pravili hidroizolacijo.

Tla v kopalnici pogosto opravljajo strešnik, ker tile se ne boji vode. Izbiri ploščice za tla, ki morajo biti prednostno, ploščice z olajšave ne drsna površina, bo to pomagalo preprečiti poškodbe.

Na prvi pogled se morda zdi, da Ozadja ni primeren material za kopalnico, vendar vlago odporne stene-papir bo trajal dovolj dolgo, so odporni na vlago in enostavno, da se držijo svoje. Končna kopalnico, Ozadje izgleda zelo izvirno, še posebej, če želite združiti različne vrste Tapet.

Končna strop, lahko uporabite barve, plastičnimi ali visečega stropa. Prednost plastičnih plošč in stretch strop je možnost namestitve reflektorji na obodu prostora.



Članke na temo:

  • Inter'jer kopalnice
  • Particije za stranišča
  • Sodobno oblikovanje kopalnico
  • Pravilno prezračevanje kopalnice
  • Vrata za kopalnico
Postavka: popravilo kopalnica
Datum: Marec 14, 2012
Oznake: kopalnica

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика