среда, 30 июля 2014 г.

Pohištvena z rokami 2011-08-05 10:31:42

Gradnja in rekonstrukcija.

Pohištvena z rokami
2011-08-05 10:31:42

Kako narediti pohištvo roke?


Danes, izgradnjo pohištva roke lahko kdorkoli, ali Mizo, omaro, komplet kuhinja, ali nočno omarico. Morda malo težko za doseganje odličnosti v nekaj podrobnosti. Seveda, človek, ki je prej nič opraviti z rokami, bo sprašujem, kako narediti pohištvo roke? in kje začeti? Poleg tega takšna vprašanja na oblikovanje pohištva z rokami bo celotno času gradnje.

In še s tem, kaj za začetek gradnje pohištva z rokami?


Najprej morate oblikovati prihodnost pohištvo, ali, kot je zdaj v modi, da pravijo, da bi postavitev modela. Najprej morate ugotoviti, dimenzije prihodnosti projekta mize, Omare, pohištvo za kuhinje ali shifoner. In dimenzije pa so odvisne neposredno na sobo postavitev. V času gradnje pohištva z rokami glavnih zahtev, ki so najmanjša velikost z največjo zmogljivost.

Po opredelitvi dimenzij premaknete na oblikovanje notranjega vsebine pohištva. Da je, police, vrata, košare, itd. Da bi pohištva na prvi pogled zdi enostavno, čeprav če bi bilo tako, potem, pohištveni industriji po vsem svetu dolgo nazaj bi se zrušile.

Veliko, v izgradnjo pohištva z rokami zanima, kaj pasti, ki se lahko pojavijo v fazi načrtovanja. Za izgradnjo pohištva, ki ne bo dal tovarni pohištva ali lastnosti, videz, zelo težko. Glavni seznam, ki jih je treba obravnavati v fazi načrtovanja so:

Screed pohištvo.

Danes je zelo raznolika vrsta priloge k dogovoru, v kateri boste morali ukvarjati z izgradnjo pohištva z rokami. Dejstvo, da različne vrste veznih se uporablja v različnih primerih in vrsto priloge, je treba določiti v fazi načrtovanja.

Dimenzioniranje notranji elementi, je drugo pomembno vprašanje v razvoju pohištva, ki zahteva temeljit premislek. Na primer velikost standardnega policah. Lahko najdete GOST, KMG, na proizvodnjo tovarni pohištva, ali lahko greste v katerokoli lepoto in skrivaj znal poiskati, da bi meritve.


Sodobni sistemi pohištva.

Pod moderno pohištvo sistemov lahko razumemo Vicat košare, zlaganje polic in tako naprej. Danes na trgu ne ponujajo precej široko paleto sistemov, zaradi katere je pohištvo udobno in vsestranski. Toda, kako naj bo pohištvo roke z uporabo teh sistemov? Je precej zapleteno vprašanje, saj je vprašanje uporabe teh elementov je precej omejenih tehničnih opisov teh elementov.

Sistem zapiranja vrat, pohištva.


Sistem zapiranja vrat, so razdeljeni v dve vrsti, prvi, najbolj pogosta med gradnjo pohištvo je običajno pohištvo tečaj. In drugič, je pomični sistem, je obvezna'obvezna pri izgradnji omaro ali druge pohištvo.

Končna robov pohištva.

Zdi se preprost in enostaven korak, vendar še vedno potrebujejo, da se je spomnil, da obstaja več vrst robovi, in vsak od njih je nameščen drugače. To običajno vključuje gradnjo pohištvo iz DSP.

Nadaljuje na drugi stopnji gradnje pohištva, ki odgovarja na vprašanje, kako izdelati pohištvo z rokami.

Pohištvo v predelovalnih dejavnostih.


Na voljo sta dva načina gradnje, s pohištvom, prvi način je, da pripravijo podrobne risbe in v skladu z njim, da bi gradbeno podjetje, vendar v tem primeru stroške pohištvo bo povečala malo. In drugi način, je zelo težko in zamudno opravilo, ki zahteva veliko napora, je proizvodnja pohištva deli. Poleg tega je potrebno pam'ne pozabi, da je bila gradnja pohištvo z rokami - zelo prašnih proces, v SV'zato je priporočljivo zaščititi mesto, kjer boste delo.


Proces izdelave pohištva lahko razdelimo v tri faze. Rezanje o pripravah prihodnjih pohištva, vrtanje pod ploščo deli, obdelavo robov. Seveda, na prvi pogled precej preprosta dela so svoje quirks in pristopom do poslovanja.

Narežemo na klade za pohištvo.


V tej fazi glavne težave, s katerimi lahko natančno žaganje in sekanje najbolj robovi. Te težave je mogoče zmanjšati z rezanjem na strojev za proizvodnjo, vendar stavbnega pohištva z rokami v domu, brez industrijske opreme - je lahko precej težavno. Za rešitev problema. Lahko kupite tudi posebno orodje, ki vam omogoča, da natančno pitje, oziroma rob ostane nepoškodovan. Poleg tega lahko uporabite krožno žago, ima posebno obseg in dodatne pozornosti. V tem primeru, da bi videla natanko, ampak za vse enako, rob na eni strani včasih razseka off. Druga pot, po cut skrbno brušen rob.

Luknje morajo za pohištvo screed, namestitev zank ali police. Natančnost - je glavni problem, ko vrtanje. Ta problem v času gradnje pohištva z rokami je mogoče rešiti na dva načina, bodisi z uporabo svedrov predlogo ali uporabite usmerjevalnik, drugi način izboljša natančnost. Več pa bo prišel ven z uporabo predloge.


Obdelava robov v izgradnjo pohištva.

To fazo lahko razdelimo na dve vrsti. Prvi prilepljena rob, in drugi tiskani rob. Dobili prilepljena robu, brez uporabe posebnega orodja, je skoraj nemogoče. Obstaja, seveda, melaminovye robovi, so že prišli z lepilom, so enostavno pritrdite. Ampak, da bi tiskanih rob je precej lažje. To je stvar okusa master ali oblikovalec. Na primer, za pulti iz iverne je včasih uporablja aluminij rob, ona prinaša nenavadno oblikovanje pohištva.

Zbiranje.


Zbirka je zadnja faza v gradnji pohištvo z rokami. Pred tem, smo pregledali v podrobnosti, kako zgraditi pohištvo z rokami, in zdaj moramo samo še zbrati tega pohištva.

Zbirka je najbolj enostavno in veselo proces v izgradnjo pohištva. Tako ostane le, da skupaj z deli modela in uživajte rezultate. Vendar bi pam', da ne pozabite, da presežek demontaža, če pride do napake, lahko uniči pohištva, zato morate najprej natančno in pravilno sestavljanje pohištva. Zato je pri razvoju projekta, je bolje, da se postopek priprave.


Veliko videl ta seznam težav (čeprav tukaj ne vse) začeli razmišljati, morda je bolje, da nakup pohištva ali celo knjigo. Ker, izgradnjo pohištva rokah zahteva čas in potrpljenje. Torej, vprašanje je precej zapleteno. Iz vidika gospodarstva za izgradnjo pohištva z rokami, kot so Omare, veliko cenejši. Vendar za nakup pripravljen bo dražji za 10-50%, medtem ko je pohištvo v standardnih velikosti, kar pa ni vedno primeren. Ampak to je v redu 2-do 3-krat dražji, kot so pripravljeni.

Ampak tukaj pomembno vlogo, glede na velikost in količina pohištva. Če Imate v lasti le vaja, in morate zgraditi mize, je lažje in bolje, da ga kupite. Ampak, če boste potrebovali v kuhinji, več omarah, jedilnico in Dnevno, in tako naprej, je bolje za izgradnjo pohištva z rokami, tudi glede na dejstvo, da je potrebno pridobiti strokovno orodja, Boste zmagali. In, poleg tega, Boste dobili zadovoljstvo opravljenega dela.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика