понедельник, 28 июля 2014 г.

Ohranitvi stene stavbe v državi

Koncept ohrani steno

Kot pravilo velja, da izraz "ohranitev zidu" gradbeniki razumeti strukturne konstrukcij, ki vodijo iz zdrsa in propad posebno paleto tla. Običajno podporni zidovi se uporabljajo na pobočjih, pobočja, izboklini olajšave področju.

Pri izvajanju državi, oblikovanje varovalnih steno se pogosto uporablja na terenu, z ostrim razlika višin - v grapah, na hribih, strma pobočja, itd. Ampak, poleg tega, da svoje inženiring dogovoru, podporni zidovi so aktivno uporablja kot dekorativni elementi umetnosti oblikovanje krajine.

Vrste podpornih zidov

Obstaja vrsta podpornih zidov:
1. Dekorativni ohranjanje steno. Uporabljajo se kot arhitekturno-umetniški elementi. So videti zelo dobro, na ravno ali z majhno pristranskosti parcel in delujejo kot polnopravni element krajinskega oblikovanja.
2. Pritrjevanje ohranjanje steno. Uporabljajo se, da imajo matrike tal na pobočjih mesta. Takšni zidovi so široko uporabljajo pri opravljanju terracing naravnih pobočjih. Cilj je povečati uporabno površino za njegovo izboljšanje in postavitev elementov krajine.

Pritrjevanje ohranitev zidu, kot pravilo, je treba okrepiti tal na pobočjih, pobočjih in da se prepreči plazovi, ki se pojavijo na zemljišču parcele, ki leži na obrežju ribnikih, jezerih in rekah. Še posebej skrbno je mogoče ustvariti ohranjanje stene je treba upoštevati pri zemljišče se nahaja v bližini soteske, kot zdrsa unfortified pobočjih se lahko zgodi celo, od majhnih taline vode ali poletni dež.

Izkušnje iz dela na pobočjih strani kaže, da ko pristranskosti ozemlju več kot 8%, brez podpornih zidov je težko narediti. Ja, in ustvarjanje danes je priljubljena terase, težko organizirati brez oblikovanja podpornih zidov. Različne vrste podporni zidovi omogočajo racionalno uporabo vrtu področju.

Naprava ohrani steno

Ne glede na to, dekorativne ali pritrjevanje ohranitev zidu je pred vami, bo ona še vedno sestavljen iz naslednjih elementov. Zato, naprave za ohranitev zidu je skupek teh elementov. Prvič, to je Temelj za ohranjanje steno, ki tvori njen podzemni del. Drugič, naprave za ohranjanje stena je sestavljena iz telesa, kar pomeni, vidna, tal, del obremenitve nosilnih konstrukcij.

Tretji obvezni'obvezni element za ohranitev zidu je kanalizacije in odvodnjavanja, ki so potrebne za povečanje moči vseh podpornih sistemov. To bi pam'ne pozabite, da je Temelj, kanalizacije in odvodnjavanja izvesti v napravi podporni zidovi samo tehnične funkcije. Nasprotno, telo takšne stene bo igral ne samo tehnično vlogo, ampak to, na mesto, ki še in estetske funkcije.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика