воскресенье, 27 июля 2014 г.

Tekoče nohti

Čeprav danes v gradbeništvu in pohištveni industriji, so različnih vrst žebljev, ampak svoje ločene skupine označeno redkih zasedb, ki v veliki, kljub svojemu imenu, ne glede na normalni nohti nimajo. Njegovo ime, ki so ga prejeli iz Ameriške blagovne znamke, Tekoče Nohti, ki prevaja v angleščino kot "Tekoči nohte". Te blagovne znamke s'se na trgu pojavili leta 1968 in je ustvaril proizvajalec Macco.

Tako, tekoče nohti "Trenutek" ali drugih priljubljenih blagovnih znamk dejansko so kovinske palice, in stavba visoka lepilna moč. To je ustvarjena na podlagi gume in tako na'zavezujoče polimerov kot betona in cementa. Za razliko od običajnih lepil, tekoče nohte dodatno fino polnilo, ki omogoča močno, da se držijo skupaj svoboden predmete in da prenesejo težke obremenitve.

Tekoče nohti: prijave

Najverjetneje je, da tekočina nohti - aplikacija bo znano, da je vsak človek: kako in običajnih gradbenih lepil, ki so namenjene za krepak'Unije dveh določenih površin. Zato področje uporabe tekočih nohti "Trenutek" in drugih blagovnih znamk, danes je zelo širok. Tako, tekoče nohti so se uporablja za vezavo sadra, keramične ploščice, plute plošče, les, najbolj plastike, aluminija, stekla in keramike.

Včasih tekoče nohte, ki se uporabljajo, ko se vodniki nimajo posebna tesnila za tesnjenje tuš kabine in kopalne kadi, okvirji vrat prezračevalne reže in odprtine, okna, pokrovi, korita, industrijski tir, razpoke v ometa, sten, dolžniško-lastniško, pulti, spoji kotiček : vrste žebljev te vrste bi bilo dobro storiti. Izjeme so določene pod vodo, mokro in vlažno lesa, akvariji in silicij površino.

Vrste tekočih nohti

Sestava tekočine nohti lahko razdelimo na dve glavni vrsti:
1. Lepilo v topilu. On se ne boji vode, pozeba, ki je primerna za vse materiale hitro grasps površino. Za njegovo precejšnjo pomanjkljivost je, da po uporabi ga za nekaj dni še vedno neprijetne sintetičnih vonj.

2. Lepilo na vodi (vodni osnovi akrilne nohte). Taka tekočina nohti so vloge (za razliko od prejšnje vrste žebljev) popolnoma ekološko varen in čist. Vendar pa to lepilo je primerno le za za lepljenje poroznih materialov in se bojijo vlage. Rezultat : voda tekoči nohti so bili uporabljeni v suhih prostorih. Za primer, ki se pogosto uporablja pri opravljanju montažna dela s plastično stropne plošče.

Tudi to je vredno, da posebno pozornost označevanje informacij, ki so na embalaži: praviloma se vse tekočine nohti imajo svoje posebne namene. Na primer, nekatere vrste nohti so lahko namenjene za plastičnih mas, drugi pa imajo visoko odpornost na glive in vlažnost. V nekaterih tekoče nohti, je posebna hladno odporni na spremembe.

Prednosti tekoče nohti

Tekoče nohti imajo naslednje prednosti:
- Imajo visoko trdnost'enotnost;
- Lahko vsebujejo materiale, pomembnih bremen - od 15 do 80 kg na kvadratni centimeter;
- Lahko palico praktično vse materiale (opeka, les, fiberboard, iverne keramike, polistiren, steklo, kovine in podobno ) za vsako celo porozna, zelo ohlapno priključen, in neravnih površinah;
- To je težko resno poškoduje površine in obloge;
- Tekoče nohti ognjevarne;
- Neprepusten za vodo, razen lepila na osnovi lateksa;
- Non-toksične.

Način uporabe tekočih nohti

Za uporabo tekočine nohti lepljenje enega predmeta na drugega, morate slediti naslednjim algoritmom:
1. Očiščena in razmastijo pripravljeni za delovno površino.
2. Dal lepilo na lepilne površine. To lahko storite ročno, s pomočjo stiskanje cev za tekočine nohti ali s posebno silikonsko pištolo. Lepilo je treba uporabiti točko ali vzporedne trakove. Razdalja med palice ne sme biti manjša od 100 mm

3. Površina tesno stisnjeni drug proti drugemu in tako potekala v 1-2 minut. Od nastavitev lepilo dovolj hitro, potem boste potrebovali čas, da so površine pravilen položaj. Na splošno, nastavitev ure se lahko razlikujejo od 10 do 40 minut. Končno zamrznitev lepilo pride do 12 do 24 ur.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика